Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výlet do horského Chamonix k Mont Blanc a do Ženevy

4,4 / 5 CA Hello Tour Ženeva - Švýcarsko 175 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Honza

Dobrý den,
prosím o sdělení, kde konkrétně je nástupní místo v Berouně?

Díky Honza

Cestovní kancelář

Dobrý den, děkujeme za zájem. Nástup je u čerpací stanice OMV ve směru na Plzeň (v blízkosti Kauflandu).

Cestovní kancelář

Dobrý den, cesta k samotnému ledovci ve výšce 2000 metrů n.m. je speciální zubačkou za 33 EUR. Všechny expozice, muzeum a vstup do ledovcové jeskyně včetně lanovky, ktreou se k ledovci přiblížíte – stojíte vysoko nad ním – je pak zdarma. Pokud na toto vysokohorské nádraží dojdete pěšky, pak neplatíte nic.

Cestovní kancelář

Dobrý den, cesta k samotnému ledovci ve výšce 2000 metrů n.m. je speciální zubačkou za 33 EUR. Všechny expozice, muzeum a vstup do ledovcové jeskyně včetně lanovky, ktreou se k ledovci přiblížíte – stojíte vysoko nad ním – je pak zdarma. Pokud na toto vysokohorské nádraží dojdete pěšky, pak neplatíte nic.

Martin

Dobrý den, píše se:
.. a pod vámi ledovec s ledovou jeskyní, přístupnou zdarma.

Následně: .. a ledovec Mer de Glace 33 €.

Jedná se o jiný ledovec nebo překlep?

Miroslav Bureš

Dobrý den,

pokud nemám cestovní pas, stačí mi pro tento zájezd platný občanský průkaz (pro přejezd přes Švýcarsko). Pokud vím, tak by OP asi stačit měl, nemýlím-li se.

Děkuji, Bureš

Cestovní kancelář

Dobrý den, děkujeme za zájem. Stačí Vám občanský průkaz.

Svetlana Hulková

Dobrý den chtěl jsem se zeptat, když je mi 17 a chtěl bych jet s kamarádem, který má 18 let. Jestli by jsme mohli jet bez zákonného zástupce či nikoliv? Děkuji.

Cestovní kancelář

Dobrý den, děkujeme za zájem. Můžete cestovat sami, ale budeme potřebovat cestovní smlouvu se souhlasem Vašeho zákonného zástupce.

Jana Jana

Dobry den chtela bych se zeptat bude mit autobus lehatkovou úpravu na spaní nebo to je klasická úprava s polohovacími sedackami? Dekuji Vam

Cestovní kancelář

Dobrý den, děkujeme za zájem. Jezdíme klasickými zájezdovými autobusy s polohovacími sedačkami a jezdíme přes noc. Ráno okolo 7. – 8. hodiny je již příjezd do Chamonix. Děkujeme.

Jindra

Dobrý den,
ráda bych věděla odkud se v Praze odjíždí a kolikátá je podvečerní hodina? Jedná se mi o páteční dovolenou. Díky a přeji príma dny.

Cestovní kancelář

Dobrý den, děkujeme za zájem! Odjezdové místo naší CK je ulice Na Florenci, Praha 1, mezi autobusovým nádražím Florenc a vlakovým Masarykovým nádražím. Na tento zájezd se obvykle odjíždí v 17:00 hodin. Těšíme se na viděnou!

Ivča

Dobrý den plánujete tento výlet do horského Chamonix k Mont Blanc a do Ženevy ještě jednou pro letošek r. 2016 ? Nebo je to záležitost výhradně pro první polovinu kal.roku? moc děkuji I.L.

Cestovní kancelář

Dobrý den, vzhledem k tomu, že i letos je zájem o tuto destinaci poměrně velký, budeme přidávat i termíny na srpen a začátek září. Děkujeme!

Martin Barabáš

Po vypršení zase budou stránku obnovit, máme spoustu zájemců. Děkuji Martin Barabáš

Martin Barabáš

Ma možnost dopravy vlakem a kolik bude stát? Zpáteční? Jak dlouho jezdí az někde do hor?

Cestovní kancelář

Dobrý den, děkujeme za zájem, ale tento zájezd pořádáme pouze autobusovou dopravou. Doprava vlakem by byla časově náročnější a o dost nákladnější.

Martina

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jakým typem autobusu se jede. Děkuji za odpověď :)

Cestovní kancelář

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem, doprava je zajištěna zájezdovým autobusem – konkrétní autobus ještě není určen. Autobusy, které využíváme pro naše cesty, jsou vybaveny WC, klimatizací a DVD.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru