Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pilotem na zkoušku – odlety z 10 letišť po ČR

Pilotak.cz - Centrum letecké zábavy (9 poboček) Dlouhá Lhota  (mapa) 125 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Simona

Dobrý den,
chtěla bych koupit voucher pro otce, co vím, tak má ale 110kg, je to velký problém? Nerada bych koupila voucher, aby jste ho pak nepustili přes váhu :) Děkuji za odpověď.

Pilotak.cz

Dobry den, bohuzel 110kg je jiz pres povolenou vahu techto letadel. Muzete si vybrat vetsi stroj primo na nasich strankach www.pilotak.cz

Bezva den

Aneta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho tady ještě bude Vaše nabídka? Ráda bych si tento voucher zakoupila, ale až 15.dubna. A ještě jedna otázka, přítel má 200 cm, není to nějaký zásadní problém? Děkuji za odpověď.

Pilotak.cz

Dobry den, akcni nabidka zde bude dle zajmu, nicmene tento termin Vam nemuzeme garantovat. 200cm neni zadny zasadni problem. Bezva den

Sabina Nováková

Dobrý den, je možnost domluvit se i na Brno. Dekuji

Pilotak.cz

Dobry den, tato akce se do Brna nevztahuje, ale velice doporucujeme Kromeriz, velke a nove letadlo zde mame :) Uvidite. Krasne Velikonoce.

Nikol

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jakou dobu trvá instruktáž před vzletem. Dále jestli 20 minut letu je čistý čas nebo se do toho počítá i vzlet a přistání. A poslední dotaz, zda je možné, aby v letadle byli dva, ale pouze jeden pilotoval, popř. za jakou cenu mohu usednout do letadla pouze jako pasažér.

Předem děkuji za odpověď.
Pěkný den,

 Nikol.

Pilotak.cz

Dobry den, doba letu je samozrejme vcetne vzletu i pristani. Pilotaz letadla muze probihat pouze mimo tyto procedury, tzn. az ve vzduchu po celou dobu. Jinak letadla jsou pouze vzdy dvoumistna ( instruktor + 1 osoba ) a 1 voucher je platny pro 1 osobu. Bezva den.

Lucie

Dobry den chtela bych se zeptat jestli by to slo uplatnit tickets multi??dekuji

Pilotak.cz

Dobry den,
s timto dotazem se prosim obratte primo na slevomat.cz: podpora@slevomat.cz nebo 222 745 354.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie,

velice mě to mrzí, ale bohužel akceptujeme pouze Benefity či Sodexo. Zkusíme do budoucna vyřídit změnu :-)

Děkuji a přeji hezký den. Míša

Lucie

Dobrý den, můžete mi, prosím, popsat jak v praxi funguje rezervace termínu? V případě nepříznivého počasí, jak dlouho předem se dozvím, že termín není možné dodržet? V takovém případě dostanu opět náhradní termín na výběr nebo jeden stanovený, který bude nutné dodržet? Co se stane v případě, že počasí bude i v tomto termínu opět nepříznivé? Měla bych zájem o letiště v KV, Mariánských lázních, případně v Plzni. Děkuji, Lucie

Pilotak.cz

Dobry den platnost poukazu po vymene je do 30.6.2016. Termin letu si objednavate telefonicky u naseho dispecera. Vse je na poukazu napsano. V pripade neprizniveho pocasi se domlouva nahradni termin letu, takze se nemusite bat, ze by Vas nekdo nutil letet ve spatnem pocasi. Vyber letiste si domlouvate pri vymene Voucheru ze slevomatu s nasim dispecerem. Poukaz je platny na vsechny letiste z uvedeho seznamu u teto akce. Bezva den.

Martin Kašpar

Dobrý den, v emailové nabídce jsou uvedena letiště Karlovy Vary a Mariánké Lázně, ale po otevření nabídky na webové stránce tam nejsou. Jak je to s nimi? Děkuji

Pilotak.cz

Dobry den, na letiste Krizenec se leta minimalne nicmene lze se po dohode domluvulit i na takovyto let, bezne letame primo s Plzne :) Bezva den.

Monika

Dobrý den, zajímalo by mě kdo přesně má byt pilotem, zda zákazník nebo zkušený pilot, popřípadě jak to vlastně má fungovat.

Pilotak.cz

Dobry den Moniko, pilotaz letadla si samozrejme vyzkousi zakaznik pod dohledem nasich zkusenych leteckych instruktoru :) Bezva den prejeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru