Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Revoluční škola smyku: Naučte se ovládat svůj vůz

3,7 / 5 Showcars Březina  (mapa) 54 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jolana

Dobrý den,
jak je to s pojištěním vozu?
Děkuji. Jolana

Showcars

Dobrý den,

všechny vozy jsou pojištěny ve standardním rozsahu s možností dokoupení nulové spoluúčasti na havarijním pojištění za 399,–Kč

Majda

Dobrý den,
mám na Vás asi 3 dotazy:

opravdu na jeden voucher připadá 2–3 hodiny praxe – tedy jízdy? A na čem je závislý čas jízdy (tedy jestli to budou 2 nebo 3 hodiny)? Kolik tedy zaručujete času čisté jízdy na voucher/osobu?

Je možné voucher využít i o víkendu? V obchodních podmínkách uvádíte, že: „…Jízdy EASYDRIFT probíhají v období od 1. dubna do 31.října vždy v pracovních dnech od So do Ne a to od 9:00 do 18:00 hod…“ bohužel z toho nedokážu vyvodit, zda se jedná o víkend nebo jen pracovní dny a jestli se to vztahuje na školu smyku.

A ještě bych se ráda zeptala, kde probíhá tato škola smyku a zda se případný dojezd na místo jízdy počítán do těch 2–3 hodin praxe?

předem moc děkuji za zodpovězení dotazů.

Showcars

Dobrý den,

Škola smyku probíhá ve vypsaných termínech (vždy jde o všední den) a je vypisována 1–2 x za měsíc (podle počtu zájemců). Teoretická část probíhá na naší provozovně. Praktická část probíhá na letišti v Hoškovicích, kam je třeba se přesunout svým vozem. Doba praktické části závisí na počtu účastníků školy smyku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru