Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hosting pro vaše stránky a registrace domény

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Monika Dolenská

Dobrý den,
lze použít variantu „Hosting PLUS“ za 99kč na prodloužení již zaplaceného (a používaného) programu PLUS, i když končí až v září?
Děkuji za odpověď

Tomáš Fiala

Dobrý den, voucher nejde uplatnit na placený program PLUS a na jeho prodloužení. Měl by jít uplatnit na novou objednávku a na přechod mezi programem FREE/LITE a placeným programem PLUS. Další podrobnosti o našich webhostingových programech najdete ve vlastnostech http://www.endora.cz/vlastnosti webhostingu Endora.cz.

Jozef

Dobry den,nejsem moc odbornik na webové stranky… Mám dotaz: mám webové stránky na banan.cz za podstatně vyšší cenu,než zde nabízite. Co a za kolik si musím zakoupit,aby mi web zustal,tak jak je ,ale platil Vám…

Tomáš Fiala

Dobrý den, poskytujeme pouze prostor pro webové stránky tedy prostor na serveru pro soubory a databáze, prostor pro emailové schránky. Webové stránky jako takové nevytváříme. Z vašeho popisu neodkáži poznat zda stránky máte vytvořené na základě nějaké šablony kterou poskytuje daná společnost (v takové případě současné stránky nepůjdou pravděpodobně přesunout a bude potřeba vytvořit nové) nebo zda je vám tvořil někdo jiný (v takovém případě půjdou pravděpodobně webové stránky přesunout)

Pro jednoduchou tvorbu webových stránek u nás můžete využít náš systém na vytvoření webové vizitky http://www.endora.cz/stranky-zdarma/webova-vizitka nebo velká většina našich zákazníků využívá systému Wordpress, který je zdarma a v češtině http://www.endora.cz/stranky-zdarma/wordpress

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru