Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

100% přírodní BIO oleje od české značky Topvet

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Daniela

A kdyz si dam to same zbozi do Heureky a je to jeste levnejsi a bez slevy?

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Danielo, je možné, že jste našla nižší cenu, ale u nás máte zaručenou kvalitu, doručení a především garanci spokojenosti. Je už na Vás, kde zboží zakoupíte, ale u nás máte zaručeno, že ihned vše ověříme pokud bude potřeba.

Hezký den, Markéta

Chalupecky - TOPVET

Dobrý den, nikdo na trhu nemá tak výhodné podmíny jako jsou na Slevomatu. Pokud někdo inzeruje zboží levněji, bude se pravděpodobně jednat o expirující zboží, Zde máte garanci nejnovějších výrobních šarží.

Patricie

Jelikož můj dotaz zůstal nezodpovězen, i když novější příspěkvy ano, zeptám se ještě jednou! Jaký máte certifikát bio kvality, když na své výrobky píšete bio???

Chalupecky - TOPVET

Dobrý den, omlouvám se, ale odpovídám na příspěvky, jak to čas umožní. Rozhodně nebyl záměr neodpovídat :-)
V současné době již nepoužíváme certifikaci CPK BIO která Vám zaručuje jen to, že při výrobě bylo použito minimálně 20% složky BIO. Naše suroviny splňují parametry nejvyšší kvality a výrobky označené BIO pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Dodržování správné výrobní praxe a managementu kvality je u nás pravidelně kontrolováno nadnárodní certifikací TÜV SÜD. Parametry pro tuto certifikaci ISO jsou velice přísné a velice málo výrobců jsou schopni takovou certifikaci získat a udržet si ji.
Doufáme, že naše rozhodnutí je správné a svědčí o tom i spokojenost našich zákazníků. V případě jakýchkoliv dotazů Vám rád odpovím buď v mailu, nebo na telefonu obratem. Omlouvám se, že jste na svojí odpověď čekal dále.

Hana

je možné kombinovat nákup na slevomatu s dopravou zdarma, kterou máte na e-shopu? (pokud nakoupím za víc než 300Kč, což je podmínka dopravy zdarma..) ?

Chalupecky- TOPVET

Dobrý den, kombinovat to lze, jen je trochu složitější to uhlídat :-) Udělejte prosím objendávku na Slevomatu s osobním odběrem. Na našem webu můžete udělat do pondělí 14.3.2016 objed­návku nad 300,– Kč a do poznámky prosím uveďte, že si přejete spojit objednávky. U nás na webu si zvolíte ale správné poštovné. Balíčky Vám pak příjdou najednou. V případě nejasností prosím pište na chalupecky@topvet.cz nebo volejte.

Renata

Dobrý den,
ráda bych vyzkoušela několik druhů olejů. Mohu je sloučit do jedné objednávky nebo budu platit poštovné za každý kus zvlášť?

Chalupecky - Topvet

Doby den, nejprve vybirejte vyrobky a az na konec vyberete zpusob postovneho. Vyber postovneho uzavre moznost pridat dalsi vyrobek.

Dana

Firmu Topvet mohu jen doporučit. Ráda používám bambucká másla a aktivní krémy. U krému mi velmi vyhovuje balení s pumpičkou. Jediné balení kde pumpička úplně selhala, byla panthenolová mast.

Chalupecky - Topvet

Dobry den, dekujeme za pochvalu. U panthenolive masti jsme zmenili obal. Nyni je mast ve stejnem obalu jako jsou bambucka masla.

Tereza

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,který z těchto olejů doporučujete na smíšenou pleť.Děkuji za odpověď.

Chalupecky - TOPVET

Dobrý den, jedná se o luxusní oleje, které se velice dobře vsakují do pleti. Osobně bych doporučil jojobový nebo arganový olej. Oblíbenou novinkou jsou babassu a bavlník, jen pozor, babassu olej má vysokou teplotu tuhnutí, v současném počasí Vám olej dojde pravděpodobně tuhý, je potřeba ho dát na chilku na topení, aby byl znovu tekutý, výrobku to v žádném případě nevadí.

Patricie

Dobrý den, jaký certifikát BIO kvality máte? Děkuji

Chalupecky - TOPVET

odpovězeno níže v diskuzi…

Blanka

Minimální trvanlivost olejů?

Chalupecky - TOPVET

Dobrý den, kosmetika má u nás 30 měsíců trvanlivost. Výrobky které běží v této akci, jsou většinou vyráběny na konci roku 2015 a nebo teď 2016.

Renata Fenclova

Dobrý den,
chci si zakoupit 1 ks arganového oleje,mám 50 kreditů a nemohu najít v objednávce kolonku na slevu,budu platit kartou. Poradíte mi.Děkuji Fenclová

Chalupecky- TOPVET

Dobrý den, v tomto Vám nedokážu poradit, prosím kontaktujte Slevomat, určitě Vám rádi poradí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru