Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výprodej jarních a letních termínů v Apartmánech IVA – Klínovec

4,7 / 5 Apartmány IVA - Klínovec Krušné hory (mapa) 9 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Šárka Slovaková

Dobrý den, kde zjistím dostupnost volných termínů a jaká by byla cena za polopenzi pro dva dospělé a dvě děti. Děkuji Šárka S.

Pavel Staněk-Apartmány IVA

Dobrý den,
dostupnost termínu zjistíte přímo u mě.-) Funguje to spíše obráceně, tzn. klienti napíší svůj preferovaný termín a my potvrdíme. Zatím máme termíny volné. Pouze přelom července srpna je již plněji. Napište tedy na mail info@apartmany-iva.cz o jaký termín byste měli zájem a potvrdíme si.
Polopenzi pouze zprostředkováváme, a to v hotelu Arnica za cca 150,– Kč á osoba. (snídaně plus tříchodová večeře). Nicméně naše apartmány jsou plně vybaveny (kuchyňka s lednici, indukcí, mikrovlnkou, veškerým nádobím). V okolí se lze pak stravovat i v dalších okolních restauracích celkem za dobré ceny.

H.B.

Dobrý den, máte pevně dané nástupní dny, nebo lze termín rezervovat dle potřeby? Např. od středy do úterý, čili týden bude dodržen. Děkuji.

Pavel Staněk-Apartmány IVA

Dobrý den,
nemáme pevné nástupní termíny. Můžete rezervovat dle potřeby.

Veronika 2000

Dobrý den,
jaký z voucherů je třeba zakoupit pro rodinu 2 dospělý a 3 děti (ve věku 7 let, 5 let a miminko – momentálně 6 měsíců, tzn. v době uplatnění voucheru cca 1 rok). Je akceptovatelné, pokud bychom chtěli využít čtyřlůžkový pokoj nebo je nutné objednat variantu pro 6 osob? Máte volné termíny v červenci či v srpnu?
Děkuji Veronika

Pavel Staněk-Apartmány IVA

Dobrý den, určitě větší komfort budete mít v 6 lůžkovém apartmánu. Pokud chcete i tak volit 4 lůžkový, doporučil bych náš největší 4 lůžkový apartmán č. 6. Pečlivě si prostudujte fotogalerii a dispozici apartmánů na naších webových stránkách. Cestovní postýlku a další vybavení pro miminko máte u nás k dispozici zdarma.
Volné termíny stále ještě jsou.

Věra

Dobrý den, dá se v blízkém okolí někde vykoupat? Stačí jen na letní osvěžení, nemusí to být nic luxusního.

Pavel Staněk-Apartmány IVA

Krásné sváteční ráno,.-)
Samozřejmě..cca 1 km je krásný rybníček u hotelu Star2 a pak např. klasické přírodní koupaliště v Kovářské (cca 5 km). V dojezdu autem pak velmi populární venkovní aguapark v Klášterci nad Ohří (20 Km).
V areálu Novako na Božím Daru je pak pro děti úžasná atrakce v podobě melého potůčku s hrázemi, mlýny apod.
Těšíme se na Vás.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru