Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

59 Kč za křupavou pizzu dle výběru. Hawai, Quatro formaggi a další oblíbené v pizzerii Lužan.

Hotel Lužan **** Rumburk  (mapa) 796 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Vladimír

Dobrý den,
Nezlobte se, ale to jste mi neodpověděla vůbec na nic. Předchozí dotaz.

David

Dobrý den, omlouvám se za špatnou interpretaci kolegů. Na voucher je samozřejmě možné si rezervovat místo v restauraci kdykoliv. Ohledně pátečních a sobotních termínů, bývá naše restaurace dlouhodobě předem zarezervována, je však možné najít prostor i v tyto termíny, ale jak říkám dlouhodobě. Děkuji za pochopení…

Vladimír

Dobrý den,
Proč bych nemohl v případě, že se telefonicky zarezervuji přijít na pizzu v pátek nebo v sobotu. Jako každý normální zákazník bych udělal tržbu na pití a třeba dezertu. Takto ale, už jen z principu nepřijdu. Navíc to že voucher nelze využít v sobotu a v neděli nevidím nikde v podmínách akce. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Vladimíre,
voucher můžete uplatnit kterýkoliv den, kromě pátečního a sobotního večera. V neděli je možno uplatnit voucher po celý den. Rezervace termínu k uplatnění voucheru je předem nutná na tel.: 773 333 241.

Tomas

A když si dáme dvě v restauraci, nedá se třetí vzít s sebou?

Marcela Drahníková

Dobrý den,
bohužel domů si můžete odnést pouze pizzu za plnou cenu, ne na voucher. Naopak v pizzerii si můžete dát na voucher tolik pizz, kolik budete mít voucherů. :-)
Těšíme se na Vaši návštěvu!

Bak

do Rumburka ještě nedošlo že na pizzu nepatří eidam !!
Za ty peníze se ani nedivim,zoufalci prodávat pizzu za 60,–

David

Ano na některou pizzu dáváme eidam, na některou mozzarellu a na některou parmezán. U každé je to napsáno, takže nikoho nepodvádíme. Pizzu na základě mnohaletých zkušeností děláme dle chuti našich zákazníků. Neznamená to, že když jsme pizzerie musíme dělat jen italské věci, někdy stačí originalita. A mluvit o zoufalství… to už ať si každý domyslí

Roger

Dobrý den, kolik jsi účtujete za krabičku v případě odnosu sebou? diky

Marcela Drahníková

Dobrý den, za krabičku na pizzu si účtujeme 10,–- Kč. Slevového voucheru je však možno využít pouze na konzumaci pizzy v pizzerii, nelze využít na odnos s sebou.

Pavlína

Tento voucher ovšem o víkendu neplatí, že?

Marcela Drahníková

Dobrý den, voucher můžete uplatnit kterýkoliv den, kromě pátečního a sobotního večera. V neděli je možno uplatnit voucher po celý den. Rezervace termínu k uplatnění voucheru je předem nutná na tel.: 773 333 241.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru