Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Lekce plavání pro děti od 4 měsíců do 7 let

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Deniska Samuelová

Dobrý den. Plavání probíhá s dítětem, který má 5 let pouze s příhledícím rodičem a v bazénu je jen učitel a dítě?

Věra Šejhlová

Dobrý den.
Mělo by to tak být. Pokud potřebuje, dostane nadlehčovací plavecké pomůcky.
Pokud je dítě panické, má za sebou nějaký nepříjemný zážitek, je příliš fixované na rodiče nebo má nějaký jiný důvod, proč trvá na přítomnosti rodiče, může rodič do bazénu také.

Lenka Hříbková

Dobrý den, chtěla bych chodit s 2letou dcerou na Václav. nám., ale zatím jsme plavat nikdy nechodily, je tedy začátečník. Který den a v kolik hodin byste mi doporučila? moc děkuji

Věra Šejhlová

Dobrý den,
určitě by nejlepší volba byla ve čtvrtek od 11,00 hod.

Krásné Vánoce

Věra Šejhlová

Věra Šejhlová

Dobrý den,
jako nejvhodnější bych doporučila čtvrtek na Václavském náměstí od 11,00 nebo středu na Vyšehradě od 10,00 ve velkém bazénu.

Helena

Dobrý den, které kurzy na Vyšehradě jsou vhodné pro roční dítě? Má za sebou pouze několik lekcí v rámci organizovaného pobytu pro děti, celý kurz jsme neabsolvovaly. Děkuji.

Jana Kormanová-Deáková

Dobrý deň, chcem sa spýtať, pre akú vekovú kategóriu je toto plávanie vhodné – pretože v názve zľavy je uvedené, že od 4 mesiacov, nižšie v popise zľavy je uvedené že od 5 mesiacov a na webových stránkach zase uvádzate, že do bazénu je vhodné ísť až do 6 mesiacov…A ešte jedna otázka – do 31.3. musíme plávanie absolvovať, alebo stačí byť len objednaní na konkrétne termíny? Syn má teraz 3 mesiace, tak neviem, či by sme to dovtedy stihli…vopred ďakujem za odpoveď.

Věra Šejhlová

Dobrý den,
na Vyšehradě jsou dva bazény. Malý a velký. Do malého je možné přijít po dokončeném čtvrtém měsíci.
Na Václavském náměstí je možno plavat od dokončeného pátého měsíce.
Do 31.3. je nutno uplatnit voucher, aby nepropadl.

Veronika

Dobrý den, jestli tomu správně rozumím, tak mohu koupit 3 vouchery a zvolit si 3 lekce v jakémkoliv termínu, přiřazeni tak budeme k účastníkům kurzu?Synovi je rok a máme za sebou základní kurz pro miminka, která skupina by pro nás tudíž byla nejvhodnější? Dě­kuji

Věra Šejhlová

Dobrý den,
s voucherem můžete vyzkoušet lekci v kterémkoliv z bazénů, kde plaveme. Samozřejmě s ohledem na kapacitu.
Pro ročního, mírně pokročilého plaváčka jsou vhodné skupiny v úterý dopoledne na Pankráci, ve středu na Vyšehradě, ve čtvrtek na Václavském náměstí nebo v sobotu ráno na Vyšehradě.
Můžete si zvolit třikrát stejnou variantu a nebo každou jinou. Jen je potřeba domluvit, aby v daném termínu nedošlo k překročení kapacity.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru