
Termín
Platnost do 2. 2. 2016.
V ceně
- otevřený voucher v hodnotě 500 Kč na konzumaci z jídelního lístku
Omezení
- Rezervace: Rezervace není nutná, nicméně doporučujeme. Pro rezervaci stolu volejte na tel. 603 100 058.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Platební karty: Ano, v restauraci lze platit kartou.
- Ostatní: Klimatizace, zahrádka, parking před restaurací, pořádání akcí, sportovní přenosy.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 2. 2. 2016.
V ceně
- otevřený voucher v hodnotě 1000 Kč na konzumaci z jídelního lístku
Omezení
- Rezervace: Rezervace není nutná, nicméně doporučujeme. Pro rezervaci stolu volejte na tel. 603 100 058.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Platební karty: Ano, v restauraci lze platit kartou.
- Ostatní: Klimatizace, zahrádka, parking před restaurací, pořádání akcí, sportovní přenosy.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Svatopluk Čech tvrdil že nejlepší odpočinek je ve stínu lípy, loupežníci si rádi postojí před nebo za dubem, gurmáni z Hradce zase nejraději posedí U Jabloně.
S otevřeným voucherem v hodnotě 500 nebo 1000 Kč si můžete objednat v hospůdce U Jabloně všechno, na co budete mít chuť. Po předchozí domluvě si taky můžete nechat připravit některé z jídel na objednávku, například pečenou kachničku nebo husičku.
Voucher se vztahuje na všechny pokrmy z jídelního lístku. Najdete v něm minutky z masa na mnoho způsobů, čerstvé ryby, gnocchi i zeleninové saláty. Pro milovníky sladké tečky po jídle jsou tu připraveny vždy dva domácí dezerty. Samozřejmostí je i sezónní obměna specialit.
Dobré jídlo zapijete točeným pivem z pivovaru Bernard nebo pivními speciály z okolí, řidiči mohou vybírat ze světlého nebo polotmavého pita. Na slehnutí tu jsou přichystány nápoje z Frolíkovy prezidentské kávy.
Denně tu také připravují výhodná polední menu.