Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Revoluční NanoPěna – jednoduše čistá domácnost i auto

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jan

Dobry den, sla by pěna použít i na brýlová skla???
 Děkuji

NANO SERVICE

Dobrý den,
někteří uživatelé NanoPěny Original si podle jejich reakcí použití na brýlích velice pochvalují. Určitě se vylepší jak samotný pohled skrze brýle, tak i jejich pravidelné čištění a otírání. Díky tomu samozřejmě NanoPěna nevydrží tak dlouho, jako například na zrcadle, kterého se nedotýkáte tak často, ale výsledek určitě stojí za to – stejně jako například na počítačových tabletech a monitorech.

NANO SERVICE

Dobrý den,

s pozdravem do nového roku děkujeme i za Váš zájem o kvalitní nano-ochranu povrchů.

NanoPěnu samozřejmě můžete použít i pro účely samotného odmaštění. Konstrukce trouby sama o sobě ani nepřichází do přímého kontaktu s potravinami a již ustálená ochrana NanoPěny provozní teploty bez problému vydrží. V případě hrubšího zanesení sice z úsporného hlediska doporučujeme předčištění pro úsporu ochranného čističe, ale v principu si s nečistotou i ochranou povrchu s NanoPěnou určitě poradíte.

Pokud je povrch hrubě zanesený, můžeme Vám ještě doporučit originální nanoHoubičku, která bez chemie, jen s kapkou vody, odstraní hrubé nečistoty až zázračně. Obnovený povrch si poté samozřejmě můžete ochránit opět NanoPěnou.

Milan

Dobrý den, mohu s tím čistit troubu? Vevnitř je mastné. Děkuji.

Jan

A kolik v tom případě prosím zbývá varianty kombinované (1× NanoPěna Original a 1× NanoPěna auto-moto). A dá se i nanopěna original použít případně na auto a opačně?
Poslední dotaz – vidím, že na vašich stránkách je při nákupu více kusů dárek nanahoubička, dá se přes vás zakoupit?
Děkuji

NANO SERVICE

Dobrý den, přesné počty tu bohužel nevidíme.

NanoPěna Original je skutečně univerzální pro všechny hladké nesavé povrchy a ani laku auta neublíží. Efekt oživení laku je obdobný. Varianta NanoPěna auto-moto je uzpůsobená více pro trvanlivost ochrany ve venkovním prostředí a lépe vyhovuje obvyklým typům povrchů na automobilech. Práce s oběma typy je ale shodná.

Originální nanoHoubičku si samozřejmě můžete pořídit například při příležitosti osobní návštěvy v iNano konzultačním centru, případně doplnit do Vašeho objednaného balíčku po domluvě na kontaktní lince 776 667 177 (zvolte oddělení přímého prodeje na lince 4).

Jan

Dobrý den,
do kdy bude nabídka zde uveřejněna?
Nikde nevidím kolik zbývá do konce akce času.
 Děkuji

NANO SERVICE

Dobrý den, platnost nabídky je omezena především množstvím vyhrazeným pro jednotlivé varianty balíčků, takže není možné říci datum.

Slevomat.cz

Dobrý den, časové omezení je viditelné u všech nabídek až v případě, kdy do konce nabídky zbývá méně než 14 dní.

Hradecká

Dobrý den, když dnes pěnu objednám, zaplatím přes internet banking a ještě dnes vám pošlu printscreen odeslání platby, stihli byste zboží odeslat do Vánoc? D9ky za opověď.

NANO SERVICE

Dobrý den, balíčky odesíláme až do vánoc každý den. Jsme přímý partner České pošty, která smluvně zajišťuje prioritní doručení následující pracovní den. Samozřejmě neovlivníme přímo Vašeho pošťáka, jestli vše stihne – určitě ale uděláme vše pro to, aby Vás balíček zastihl ještě včas.

Lidka Dankova

Dobry den,jak velka je napln.dekuji

NANO SERVICE

Dobrý den, každá NanoPěna je plněna na o něco více než 250 ml (aby byla jistota, že je daný objem splněný). Při běžném použití na údržbu povrchu by Vám měla vydržet až na 25 m2.

Marketa

Dobry den, při osobním odběru u Vás na prodejně je třeba zboží předem objednat nebo si ho mohu rovnou vyzvednout?

NANO SERVICE

Dobrý den, uhrazené objednávky na osobní odběr je možné rovnou vyzvednout. Pokud se potřebujete například domluvit ohledně času vyzvednutí, nebo ověřit osobní odběr, můžete na kontaktní lince 776 667 177 zvolit oddělení přímého prodeje na lince 4.

Markéta

Dobrý den, tato pěna jen chrání nebo i čistí? Potřebovala bych vyčistit měkké lino v chodbě od pruhů po kolečkách od kočárku, jak tam stál. Děkuji za případné doporučení něčeho jiného.

NANO SERVICE

Dobrý den,
NanoPěna čistí i chrání v jednom použití. Samozřejmě záleží na „zažranosti“ nečistot, ale s řadou nepříjemností si poradí až nečekaně. Pro hrubé čištění je možné povrch připravit nanoHoubičkou – tady ale pozor, internet je plný kopií.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru