Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bílkovinná dieta Gouté včetně dodání

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jana

Dobrý den, objednala jsem si tuto dietu, ale termín dodání jsem po zaplacení zjistila, že je až 25.1. !! Nelze doručit dříve? Objednávku jsem uhradila přímo on-line. Výměnu produktů jsem Vám poslala nyní do mailu. V podzimní nabídce jste zboží odesílali obratem, cca do 3 dnů jsem měla již doma.. Děkuji za info

goute

Dobry den,

objednavka bude urcite odoslana skor, 10 dnova dodacia lehota bola uvedena kvoli obdobiu Noveho roka.

Gabriela Klodová

Pokud si zakoupím tuto sadu a chtěla bych si ještě něco na Vašich stránkách přiobjednat, šlo by to poslat v jednom balíku bez příplatku za poštovné? Jakým způsobem by bylo možné hradit přiobjednané zboží?
Děkuji.

goute

Dobry den,

pokial nepojde o ten isty produkt, ktory je predmetom slevomatu, je to mozne. Treba si urobit objadnavku cez eshop na www.goute.eu

Romana

Dobrý den, jaká jsou používaná sladidla v jídlech?

goute

Dobry den, kazde jedlo ma rozne sladidla. Pouzivane su najma sukraloza a acesulfam, v niektorych pripadoch aspartam.

Jana

Dobrý den, jaká je náhrada za toust?

goute

Dobry den, posielame kavovy dezert, pripadne cokoladovy puding.

Tereza

Dobry den, jakym zpusobem se prosim tyto instantni sacky pripravuji?
 Dekuji

goute

Dobry den,
navod je na sackoch: zmiesavaju sa s vodou, niektore sa po zamiesani zohrievaju.

Tereza

Dobry den, jakym zpusobem se prosim tyto instantni sacky pripravuji?
 Dekuji

goute

Dobry den,

navod je na sackoch: zmiesavaju sa s vodou, niektore sa po zamiesani zohrievaju.

Lenka Marešová

Dobrý den,
jaká je trvanlivost výrobků, když bych si chtěla objednat na celý cyklus? Napadá mě třeba toast, ten bude asi k rychlé spotřebě. Děkuji za odpověď.

goute

Dobry den, trvanlivost vyrobkov je april 2016 , niektore maju dlhsiu trvanlivost. Toast momentalne nie je na sklade, bude nahradzany inym vyrobkom.

Tereza

Dobrý den, je tato strava možná i v těhotenství?

goute

Dobry den,

tato strava sa neodporuca pre tehotne a dojciace matky.

goute

Dobry den,

potom, co ste si cez slevomat objednali balicek, poslite Vami pozadovanu zmenu jedal mailom na goute@goute.eu. Cez nas eshop uz nerobite objednavku. Objednavka urobena cez slevomat je postacujuca.

Marcela

Dobrý den,
v nabídce je uvedeno, že je možné vyměnit 4 jídla v balíčku. Nicméně při objednávce (zde na slevomatu) žádná poznámka napsat nelze. Píše se to tedy až při následné objednávce na goute. Je to tak? Děkuji za odpověď.

Jana .

Dobrý den, jahodovo-malinový koláč je již hotový výrobek jako tousty nebo je v prášku jako ostatní nabízené? Děkuji.

goute

Dobry den,

jahodovo-malinový koláč je práškový výrobok.

Míša

Dobrý den,jaké je alespoň přibližné složený jednotlivých jídel?obsahují alergeny?Jako např.sojové složky? Dekuji

goute

Dobry den,

zlozenie jedal mozete vidiet na www.goute.eu. Vacsina jedal obsahuje mliecne proteiny, mnohe obsahuju aj sojove, niektore pšeničné proteíny (lepok). Detailné zloženie je uvedené pri každom výrobku.

eva

dobrý den,pokud budu dietu dodržovat 14 dní-t.j.2 dávky,jaké bude následovat stravování poté? zřejmě zcela normální asi ne,bude se muset dieta dodržovat i nadále?Děkuji Eva

goute

Dobry den,

dieta sa sklada zo 4 etap: v 1.etape klient konzumuje 4–5 proteínových jedal denne. V kazdej dalsej etape sa znizuje pocet proteínových jedal a nahradza sa klasickou zdravou stravou (nie smazene, pecene maso, treba sa vyhybat nadmernemej konzumacii cukru, prejedaniu). Viac o etapách sa dozviete na http://goute.eu/chcem-schudnut-proteinova-bielkovinova-dieta-ketodieta
Ak si kupite dve davky, mozete si ich rozlozit do dvoch etap: v 1. etape 5 jedal, v druhej 4 proteinove jedla denne.

Jitka

Dobrý den, je možné používat dietu u cukrovky na inzulínu? Děkuji

goute

Dobry den,

nie je problem, ak chcete nase jedla konzumovat ako obcasnu nahradu klasických jedal, tyciniek, napolitánok (napr. 1×, 2× denne) a vyhnut sa tak nadmernému prijmu sacharidov. Dietne jedla goute na rozdiel od klasických jedal a sladkosti maju nizky obsah sacharidov, tukov a minimalny alebo ziaden obsah cukru.
Pokial by ste vsak chceli zacat od prvej fazy, to jest v prvej faze vylucit klasicku stravu a nahradit ju len dietnymi jedlami, rozhodne odporucame obratit sa na Vasho lekara. Pri cukrovke totiz moze dochadzat k rapídnemu znizeniu hladiny cukru a tuto hladinu treba okamzite zvysovat. Idealne je vsak takym stavom predchadzat. Vasa strava a prijem sacharidov by mali byt preto vyvazene.

Ivana

Kolik je, prosím, průměrná energetická hodnota jednotlivých jídel? Podle informací na vašem e-shopu to vypadá, že nějakých 400–500 kJ – z toho by ovšem vypadalo, že takových jídel na den musí být na rozumnou energetickou hodnotu asi 15 a ne 5.
Nebo jsou jednotlivá jídla míněna jen jako svačinky k začlenění do jinak běžného vyváženého jídelníčku?

goute

Dobry den,

energeticku hodnotu jedal udavame pri kazdom vyrobku na www.goute.eu. Hopdnoty zodpovedaju Vami uvedenému priemereu cca 400–500 kJ pri instantných jedlach a anpojoch, pri hotovych vyrobkov je tato hodnota vyssia. Pocas prvej fazy diety nemozno konzumovat beznu stravu, okrem zeleniny ( v kazdej nasledujúcej faze klient konzumuje o jedno proteinove jedlo menej – viac o etapách proteinovej diety http://goute.eu/chcem-schudnut-proteinova-bielkovinova-dieta-ketodieta). Dietne jedla maju nizsiu energeticku hodnotu oproti beznym jedlam, chybajucu energiu organizmus ziskava z vlastnych tukovych zasob. Pretoze dietne jedla obsahuju viac proteinov a menej tukov a sacharidov, svalova hmota zostava vyzivovana a telo necerpa zasoby z nej, iba z tukov. Na zaklade skuseností vieme, ze klienti nemaju pocas diety pocit hladu.

Hedvika

Dobrý den
to je pouze na 1 týden, jaká je garance úbytku?
Děkuji. Hedvika

goute

Dobry den,

balik 35 je urceny na 1 tyzden (5 jedal denne), pripadne na dlhsie, ak znizite pocet konzumovaných jedal. V prvej faze vsak treba konzumovat aspon 4 proteinove jedla denne. Podla nasich skusenosti a skusenosti nasich klienetov je ubytok vahy v prvom tyzdni min. 2 kg.

Alena

Dobrý den. Je součástí balíčku i nějaký rozpis/návod, kdy a co jíst? Děkuji, A.

goute

Dobry den, sucastou balika nie je rozpis. Jedla mozno konzumovat podla vlastnych preferenecii v lubovolnom poradi, mnozstvo kalorii v slanych a sladkých jedlach a napojoch je priblizne rovnake.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru