Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Funkční kompresní návleky a ponožky Northman

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Romana

Děkuji za upřesnění ohledně expedice objednávek. Odpověď na otázku je ta, že si zboží vyzvednu hned, jak se mi ze Zásilkovny ozvou :-) hezký den, Romana.

Romana

Dobrý den, mám podobný dotaz jako Lenka, jen jde o odběr v Zásilkovně. Po zaplacení mám jako datum dodání uvedeno 28.12. Opravdu to do Vánoc nebude?

Slevomat.cz

Dobrý den, objednávky uhrazené do 17.12. budou expedovány do Vánoc, odejdou 18.12.
Otázkou je, kdy si je na pobočce Zásilkovny vyzvednete…

Lenka Lojkásková

Dobrý den, právě jsem objednala a platila kartou, předpokládané dodání je 23.12. Je možné, že zboží dojde dříve? Opravdu chci mít jistotu, že to stihnu vyzvednout na poště.

Tomáš Brázdil

Dobrý den,
Předpokládaný datum dodání generuje slevomat sám na základě nejčernéjšího scénáře expedice až po pěti dnech obdržení objednávky.
Praxe u nás je nicméně taková, že přes českou poštu expedujeme následující den po objednání, tedy věřím že se vše stihne ještě během tohoto týdne.

Přeji pěkný den!
S pozdravem
Brázdil

Jiří Černý

Budete mít také v nabídce velikost 43 a 44 ?

Děkuji za odpověď.

Černý J.

Tomáš Brázdil

Dobrý den pane Černý,
Velikost 43 a 44 je již zahrnuta v nabídce. Jelikož se kompresní ponožky vyznačují vysokou roztažností, máme v kolekci na rozdíl od jiných druhů ponožek pouze 2 univerzální velikosti kompresek a to S/M a L/XL. Dle evropského číslování jsou to nabízené velikost 36–41 a 42–47. Určitě Vám doporučuji objednat velikost 42–47.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru