Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bachovy esence pro zvířata

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Ewka

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat. Mám kočičku 3 roky, k ní ji přibyl kocourek, ale od malička se nemají v lásce. Kocourek je ted skoro 2× větši než kočička a dost ji prohání a kočička na něj pořád zase jen syčí, vrčí ap. Myslíte že mám objednat něco pro kočičku na zklidnění a více důvery k němu, on se totiž moc k ní nesmí ani přibližit. Asi má z něj strach, nebo mám spíš něco objednat pro něj na zklidnění a šikanu. Ráda bych, aby se nějak víc tolerovali a já se v klidu ráno vyspala :o). Dalo by se něco namíchat pro oba nechci kupovat dvoje kapky. A pokud tak u koho mi to doporučujete víc? A jakou variantu mám objednat, cokoliv a pak mi namícháte něco po objednání?
Děkuji a přeji pěkný den

Lada Kuběnková

Možná bych doporučila něco spíš pro kočičku, mám pocit, jestli nebere kocourka jako svého soka, že přišla o vaši přízeň a teď se o ni musí s někým dělit, můžeme zkusit něco nakombinovat strach + žárlivost. V podstatě to můžete dávat oběma a uvidíte, co to udělá.
Variantu si vyberte jakou chcete, asi strach z petard by byl nejlepší, ten už není aktuální a pak mi hned pošlete email s číslem voucheru a se změnou na míru.

Verča Buchtová

Dobrý den, bylo by možné namíchat směs pro jorkšíra na zklidnění? Doma často štěká když slyší z venku kolečkové brusle a venku po nich vyjíždí.Děkuju :-)

Lada Kuběnková

Dobrý den,
mohli bychom zkusit kombinaci kejklířka, slíva třešňová, vlašský ořech.

Pavla

Dobrý den,
kapky proti strachu z petard, jsou již vyprodané. Budete přidávat další?
děkuji,
 Pavla

Lada Kuběnková

Dobrý den,
můžeme to udělat tak, že si objednáte jinou kombinaci (např. záněty, paraziti) a do emailu mi napíšete, že chcete změnu na Strach z petard.Budu odesílat i během vánočních svátků, takže by to mělo dojít 28.-29.12.
Je lepší samozřejmě začít kapat už kolem 20. prosince, ale protože toto už termínově není možné stihnout, zvýšila jsem už u všech zasílaných kapek dávkování a je tam přidaná esence na vyrovnání se se stresem, takže je možné kapat i po Silvestru, aby se zvířata lépe s traumatem vyrovnala.

Zdenča Teclová

Tak Vás poprosím o vaše webové stránky a email. Děkuji

L. Kubenkova

Webove stranky jsou www.studioregenerace.webnode.cz, email studioregenerace@email.cz, kombinaci si vyberte z tech,co jsou na Slevomatu. Dekuji

Zdenča Teclová

Dobrý den,jsou nejake kapky ktere psa trochu uklidni kdyz odchazim z domu? Pokud ano je mozne si je koupit? Dekuji

L. Kubenkova

Dobry den, tady zavisi na okolnostech, proc je pes neklidny, pokud se mu po Vas styska, mohl by pomoci cerveny kastan.

L. Kubenkova

Jeste jsem Vam zapomnela napsat, ze lze samozrejme objednat, v nabidce si vyberete nejakou z nabizenych kombinaci a do emailu mi pak napiste zmenu. Prosim email poslete ihned, jak zakoupite voucher, at Vam nezaslu to, co jste vybrala. Udelame kapky na miru, proto podrobne popiste, co si myslite, ze pejskovi vadi nejvic na Vasem odchodu.Pak to doladime. Muzete mi i zavolat, neni problem.

Milena Kočišová

Dobrý den,
když dnes objednám a budu platit bankovním převodem, kdy kapky dostanu?
Děkuji za odpověď.
 MK

L. Kubenkova

Dobry den, jakmile bude platba pripsana Slevomatu na ucet, dostanu Vasi objednavku. Odesilam bud hned ve stejny den, maximalne druhy den po obdrzeni objednavky.

Edísek Bárt

Dobrý den, mám 10-ti kilového pejska, jaké je dávkování? A stačí mu nakapat kapičky až přímo v den Silvestra nebo se musí začít o několik dní dříve? Děkuji za odpověď.Bartovská

Lada Kuběnková

Dobrý den, čím dříve začnete kapat, tím lépe. Do kombinace jsem přidala i esenci na vyrovnání se se stresem, takže je dobré kapat ještě po Silvestru.

Lada Kuběnková

Dobrý den, tyto kapky nemají žádné kontraindikace, jsou tedy vhodné pro všechna zvířata. U zvířat kapky zabírají většinou velmi rychle, efekt je velmi individuální, stejně jako u lidí. Kapky se mohou užívat jak krátkodobě, tak jsou vhodné i na dlouhodobé užívání. Záleží, za jak dlouho začnou na pejska (nebo jakékoliv zvíře) působit. Většinou zpočátku je lepší vyšší dávkování a postupně ho upravovat na základní 4× denně 4 kapky.

Lenka K.

Dobry den.Jsou kapky vhodne pro pejska,ktery dlouhodobe uziva leky na epilepsii?Za jak dlouho zacnou kapky ucinkovat?Jak dlouhy efekt ucinnosti maji?Jak dlouho se mohou uzivat?

Pavlína Indráková

Dobrý den, jak dlouho je trvanlivost kapek?Děkuji

L. Kubenkova

Dobry den, trvanlivost je 2 mesice od doby, kdy Vam kapky prijdou. Protoze se pouziva minimum konzervantu, je treba kapky uchovavat v chladu.

Petruška Tichá

Je nějaká z nich vhodná a pomohla by při falešné březosti? Dekuji

L. Kubenkova

Dobry den, tady by mohla pomoci kombinace cekanka + cerveny kastan.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru