Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Za pivem i na rodinnou dovolenou do Českých Budějovic

4,6 / 5 Hotel Dvořák**** České Budějovice České Budějovice (mapa) 64 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Recepce hotel Dvořák

Dobrý večer, syna můžete vzít do Pivovaru s sebou, buď Vám ho nechají zdarma, nebo za dětskou cenu cca 50,– Kč, bez ochutnávky piva.....:)
Jen to není dobré s kočárkem, jsou tam i schody.

Lenka

Dobrý den, píšete, že dítě je zdarma bez nároku na prohlídku. Když s námi pojede náš 4-letý syn, můžeme ho vzít na prohlídku pivovaru s sebou? Nevím, kam bychom jinam dítě dali… :-)
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý večer, syna můžete vzít do Pivovaru s sebou, buď Vám ho nechají zdarma, nebo za dětskou cenu cca 50,– Kč, bez ochutnávky piva.....:) Jen to není dobré s kočárkem, jsou tam i schody.

Tereza

Dobrý den,
ráda bych voucher zakoupila jako překvapení pro rodiče, kteří mají v únoru výročí. Bude velký problém, pokud zakoupím voucher nyní, ale objednání termínu proběhne třeba až v březnu ? (v popisku píšete rezervace co nejdříve po zakoupení voucheru)
Děkuji a přeji pěkný den

Slevomat.cz

Dobrý den Terezo,
pokud si rodiče objednají termín až v březnu problém není, voucher je platný celý rok. Konkrétní termín pobytu si pak rodiče dohodnou s hotelem. Díky za dotaz a hezký den.

Kateřina Forejtová

Dobrý den, je platnost voucheru opravdu až do konce roku 2016? A je možné k balíčku připlatit polopenzi a nějaké další služby? Díky

Hotel Dvořák, recepce

Vážená paní Kateřino, voucher je možné využít do 30. 12. 2016.

Polopenzi ani další služby neposkytujeme.

Jelikož se nacházíme přímo v centru města, možností, kde se dobře navečeřet, je spoustu. Na recepci Vám rádi poradíme. Stejně tak můžeme doporučit nejbližší wellness, bazén, fitness apod.

Alena Brzková

Dobrý den, je možné zakoupit si více voucherů. Kompenzaci za druhý vstup do pivovaru Budvar již hotel ale neposkytuje. Děkujeme

Lenka Mahovská

Dobrý den, je možné sčítání voucherů a jak je potom řešena exkurze do pivovaru? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, je možné zakoupit si více voucherů. Kompenzaci za druhý vstup do pivovaru Budvar již hotel ale neposkytuje. Děkujeme

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru