Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Plastická operace očních víček na prestižní klinice Oční centrum Praha

4,5 / 5 Oční centrum Praha Praha - Holešovice  (mapa) 6 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Nikol Stenczelová

Dobrý den, je mi 24 let ale víčka mám povyslá máme to v genech máma to má strašný.A mě vadí že to na fotkách jde vidět a mam tak menší oči a ani oční stíny nejdou vidět.Je řešení operace?

Oční centrum Praha

Dobrý den, Nikol, děkujeme za dotaz, bohužel takto „na dálku“ nemůžeme říci, zda řešením vašeho problému je operace. Museli bychom Vás vyšetřit / vidět na vstupní konzultaci. Bez konzultace Vám nejsme schopni poradit. Budeme se na Vás těšit u nás na klinice.

Alena

Dobrý den,
mohla bych si zakoupit voucher a za doplatek u Vás
podstoupit operaci dolních víček ?
Děkuji moc za odpověď
A. Ferbsová

Oční centrum Praha, a.s.

Dobrý den, vážená paní Ferbsová,

děkujeme za Váš dotaz. Na vstupním vyšetření se domluvíme na dalším postupu. Voucher na horní víčka si prosím zakupte přes slevomat.

Zdraví tým OCP.

Michaela

Dobrý den,uvažuji o koupi voucheru pro maminku.Bylo by, případně, možné domluvit se i na dolních víčkách a za jakou extra částku?Děkuji.

Oční centrum Praha

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Plastiku dolních víček standardně provádíme za 10 500 Kč – ne pro každého je ale operace dolních víček vhodná a určitě bychom doporučovali případně plastiku dolních víček provést v jiný den. Více by Vám sdělil ošetřující lékař v den vstupního vyšetření. Pokud si voucher zakoupíte, budeme se těšit na viděnou u nás v OCP.

Marie Waicová

Dobrý den, jak dlouho vydrží taková úprava víček, slyšela jsem že za nějakou dobu se vše vrátí naspět. Nešlo by prvně zajít na vstupní vyšetření a pokud bude operace možná , zakoupit voucher? Děkuji za odpověď. M

Oční centrum Praha

Dobrý den, vážená paní Waicová, děkujeme za dotaz. Vstupní vyšetření je zahrnuto v ceně voucheru a je nutno si nejdříve voucher zakoupit. V případě, že byste byla z lékařských důvodů kontraindikována k operaci, budou Vám peníze za voucher vráceny. Co se týče úpravy víček – jak dlouho „vydrží“ – je velmi individuální. Záleží na stavu kůže, věku atd. To ale poznáme až při vstupním vyšetření. U někoho je úprava trvalá, u někoho 10 let. Budeme se těšit na vaši návštěvu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru