Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ochutnávka výborných ciderů v InCider Baru

4,6 / 5 InCider Bar Praha  (mapa) 114 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Štěpán Cirkl

Musí být tři sklenice ze třech píp, nebo je možné i jen tři sklenice z jedné pípy?

Václav Synáček

Dobrý den Štěpáne, akce je myšlena jako ochutnávka a rozšíření ciderových obzorů pro nové zákazníky. Nicméně rozhodně Vás nebudeme nutit pít jiný cider než Váš oblíbený, pokud už jste všechny točené ochutnal :)

Ludvika

Na té pípě, máte jen klasické jablečně cidery, nebo i nějaké ochucené s příchutí hrušky, ostružin apod… My jsme zvyklí z obchodu na somersby, kopparberg apod.

Václav Synáček

Dobrý den, teď aktuálně jsou na pípě 3 čistě jablečné cidery. Nicméně pípa se čas od času mění – za poslední rok jsme z ochucených na pípě vystřídali: Magnetic Apple Hruška, Magnetic Apple Višeň, Rossbach Hruška, Rossbach Višeň, Pan Jablíčko Višeň, Smiling Dog Granátové Jablko, Ciderland Černá Jeřabina. Hodně těchto ochucených ciderů je sezónní záležitost (pokud jsou dělány poctivě ze skutečného ovoce/moštu) a tudíž jsou dostupné jen některé měsíce v roce. Na dobu platnosti voucheru nemohu nic ovocného závazně slíbit, nicméně mám tak trochu přislíbeno, že bychom mohli mít první český černo-rybízový cider někdy začátkem roku. Mezi lahvovými cidery máme hodně různých příchutí od chmelu po ostružinu, ale toto je mimo rozsah slevomatové akce a Vaší otázky, tudíž detaily vynechám.

Václav Synáček

Dobrý den, včera večer jsme narazili Rossbach Perry – hruškový polosuchý cider z Aše.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru