Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Řízená degustace prémiových rumů v Hotelu Voroněž

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Adam Kuba

Dobrý večer, pokud budete dělat v nejbližší době degustaci prémiových rumů, rád se ji zůčastním. AK

cigarro.cz

Děkuji za názor a že se do diskuze zapojili odborníci. Nejspíš bude lepší, když celou akci přejmenujeme na „degustace tmavých rumů“. To už by mohlo být lepší, protože jsou vybrané rumy opravdu všechny tmavé.

A víte proč jsem vybral tyto rumy?

Protože Michlers Dark Rum je typickým zastupcem jamajských rumů. Má bohaté, plné tělo a silný projev. A ne každému jazyku jamajský rum vyhovuje. Takže po ochutnání tohoto budete vědět, zda si dáte v baru jamajský rum, či nikoliv.

Austrian Empire Navy Reserva? Je na trhu asi 3 měsíce, stejně jako rum výše. Je z Barbadosu, má vyváženou středně sladkou chuť s příjemným ovocným tónem, doplněnou o vanilku, máslo a pár kávových znek. Vybral jsem jej jako zástupce komplexního, oblíbeného rumu, který potěší každého.

Ron Espero Reserva Exclusiva je dominikánský rum, zrající systémem solera. Nejstarší rum ve směsi je dvanáctiletý. Baví mne proto, že Ron Espero je svým projevem ostřejší rum, ale tohoto konkrétního rumu vystupuje z ostrosti příjemná, až medová sladkost. Je to můj favorit. Zástupce dominikánských rumů. Zde můžete namítnout, proč není Vizcaya 21. Bývala. Bohužel se její extrémní komplexnost mezi ostatními zajímavými rumy ztratila. Samotná je Vizcaya geniální, bohužel ne v této sestavě.

Mauritis Club? Ten mám z těchto nejraději. Je úžasně lehký, neuvěřitelně voňavý a není moc sladký. Doslova je tento rum osvěžující. Vím, že Mauritius Club není typickým zastupcem Mauritia, ale je prostě jiný. A velmi, velmi dobrý.

Dos Maderas 5+5 má velice výrazný tón sherry. Bodejť by ne, když zrál pět let na Barbadosu a dalších pět le ve Španělsku v sudech po dvacetiletém sherry Pedro Ximenez. Také je odlišný, je sladký a obohatí Vás právě o tu chuť sherry.

Ron Espero Orange je zástupce ochucených rumů. Není to likér. Je na základu osmiletého espera s pomerančovou šťávou. Je sladký, je pomerančový, bude nakonec. Chutná mě a chutná spoustě jiných mužů. Je dobrý a je ve výběru proto, aby Vám rozšířil obzory o ochucených rumech. Má 40 procent alkoholu a není to likér.

Účel této ochutnávky není to, abyste se opili ze Zacapy, Diplomatica a jim podobných. Tyto rumy přece všichni známe. A není pro mne zábava prezentovat něco co mne nebaví. Radši vezmu rumy, které chutnají mě, jsou jiné a o něco Vás obohatí. Takto prezentuji rumy já. Do tohoto výběru mne nikdo nenutí, dělám to pro Vás ode mě. Bez diktování, bez nesmyslů.

Adam Kuba

Dobrý den, podle mého názoru do premiérových rumů nepatří Michlers Artisanal Dark Rum a Ron Espero Caribbean Orange. AK

cigarro.cz

Děkuji Vám za reakci. Je to věcí názoru, já osobně výběr považuji za podařený. Může se stát, že v budoucnu bude výběr obměněn. Ale v tuto chvíli mne tyto prémiové rumy baví hodně.

Tomáš M.

Tento komentář si neodpustím – tento výběr bych degustací prémiových rumů nenazýval. TM

cigarro.cz

Ptáte se nás, v kolik hodin degustace začíná.

cigarro.cz

Degustace začíná úderem šesté hodiny večerní a trvá cca do půl deváté

Adam Kuba

Dobrý den, kterých rumů se degustace týká? Děkuji AK

cigarro.cz

Dobrý den. Degustovat se bude:
Michlers Artisanal Dark Rum
Austrian Empire Navy Rum Reserva
Ron Espero Reserva Exclusiva
Mauritius Club
Dos Maderas 5+5
Ron Espero Caribbean Orange

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru