Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Až 100 fotek vyvolaných v rozměru, který si vyberete

Lagoon Foto a.s. (5 poboček) Praha - Libeň  (mapa) 1 313 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Lenka

Dobrý večer,
pokud chci fotky dát do běžného alba (pod tenké folie), vyplatí se vybrat perleťový papír? Nebo spíše běžný lesklý?
Děkuji a přeji hezký zbytek týdne.

David Rohovec

Dobrý den,
proč není nikde uvedeno, že se před nahráním fotek musíte na stránkách zaregistrovat?
Děkuji.

Lagoon - foto

Dobrý den, děkuji za připomínku, podrobný návod je na našich stránkách, do příští akce text upravíme. Registrace je nutná kvůli zabezpečení zaslaných dat, neslouží k rozesílání nabídek – to neděláme.

Marie

Dobrý den,
budete mít brzy tuto akci znovu, když už nyní je pro fotky 10×15 vyprodaná?
 Děkuji

Renata Beranová, Lagoon - foto

Dobrý den, děkujeme za zájem, počet voucherů k prodeji by měl být navýšen. Můžete zakoupit voucher pro rozměr 9×13 a objednat při nahrávání dat rozměr 10×15, cena je stejná, rozměr fotografií si zvolíte v objednávce.

Kamila

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda-li by bylo možné, kdybych si koupila voucher na rozměr fotografií 9×13 cm, tak si nechat u vás vytisknout fotografie 10×15 cm (vzhledem k tomu, že tyto dva rozměry byly za stejnou cenu a 10×15 je již vyprodané)? Předem děkuji za odpověď

Lagoon - foto

Dobrý den, ano, je to takto možné, cena je stejná, rozměr požadovaných fotografií si zvolíte v objednávce fotografií.

Mirka Palúchová

Dobrý den, co si mám prosím představit pod pojmem perleťový papír? Mohli byste mi prosím popsat jak ta fotka vypadá? Je pak vhodná do rámu, kdybych jí chtěla pověsit na zeď?

Lagoon - foto

Dobrý den, perleťový papír je spec. papír s perleťovou úpravou povrchu, má metalický vzhled, tisk je čitelný s větší hloubkou barev. Pohledově vytváří téměř sametový povrch s minimem odlesků okolního světla a má velké pozorovací úhly, když i při pohledu zcela z boku je obrázek krásně viditelný. Pokud jej dáte pod sklo, efekt perletě nevynikne.

Markéta

Dobrý den, byl by možný i osobní odběr v Ostravě Hrabůvce (OD Galerie)? :-) Děkuji Markéta

Lagoon - foto

Dobrý den, nikoliv, měli jsme tam prodejnu před 2 lety. Naše prodejna je nyní v Avion shopping Parku v Ostravě, zde je možný osobní odběr.

Adéla

Dobrý den, lze zakoupit 2 vouchery a objednat tak 200 fotek naráz?

Lagoon - foto

Dobrý den, ano, doporučuji Vám nahrát 200 ks fotek do jedné objednávky a zadat oba vouchery najednou, budete platit jen 1× manipulační poplatek a případně poštovné také 1×.

Jana

Dobrý den, je možné na jeden voucher mít kombinaci rozměrů 10×15 a 9×13 např. po 50 kusech? Děkuji za odpověď.

Lagoon - foto

Dobrý den, ano, to je možné, cena u těchto rozměrů je stejná, lze tedy kombinovat, rozměr fotografií si zvolíte ve fotosběrně při nahrávání dat.

Helča

Dobrý den, když si koupím balíček se 100ks a pak nahraji třeba 120 – těch 20ks se bude počítat cena která je uvedená na stránkách?

Lagoon - foto

Dobrý den, ano, fotografie navíc se účtují dle ceníku, ve Vašem případě 120 ks fotografií těch zbývajících 20 ks bude za 2,90 Kč/ks.

Martina

Dobrý den,
je nutné si nedokonalé fotky samostatně upravovat, než se nahrají, nebo to uděláte vy, pokud se dají povolit úpravy (máte-li tuto možnost)? Jedná se mi o to, zda fotky naseká automat, ať jsou jakékoliv, nebo je někdo posuzuje, aby třeba nebyly moc tmavé apod.
Děkuji za odpověď.

Lagoon - foto

Dobrý den, zpracováváme s určitými digitálními korekcemi, avšak do dat zákazníkům příliš nezasahujeme. Pokud uvedete do zakázky, že si přejete data upravit, rádi vyhovíme, do poznámky je vhodné uvést Vaše požadavky.

Mirka

Pri osobnim odberu v Praze je mozne stihnout vyzvednout fotky do Vanoc? Do kdy je nutne nahrat fotografie?

Renata Beranová, Lagoon-foto

Dobrý den, omlouvám se, ale není již možné z kapacitních důvodů laboratoře zpracovat nově zaslané zakázky do Vánoc. U akce je uvedeno, že zakázky se budou zpracovávat od 4.1.2016. Tato akce je určena jako vánoční poukaz určený k darování na Vánoce. Děkuji za pochopení.

Simi

Dobry den,jaky papir pro tisk fotek pouzivate?Dekuji

Lagoon - foto

Dobrý den, zpracováváme na FUJI Crystal Archive.

Petra Koblížková

Voucher lze využít od 16.12., ale na stránkách je uvedeno, že do konce roku objednávky ze slevomatu nevyřizujete…spou­sta lidí naletí, koupí si voucher jako dárek k Vánocům a pak zjistí, že fotky nedostane včas… Tuto informaci byste měli uvádět přímo v textu nabídky.

Lagoon - foto

Dobrý den, vzhledem k tomu, že 18.12.2015 je poslední termín od dopravních společností, kdy garantují dodání zakázek do Vánoc, zakázky zaslané od 16.12. se nestihnou expedovat do Vánoc. Samozřejmě zakázku zadanou od 16.12. přijmeme a zpracujeme, jen nemůžeme garantovat dodání do Vánoc. Tato nabídka je určená jako tip na Vánoční dárek kdy předpokládáme, že obdarovaný bude zasílat zakázku po Vánocích.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru