Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dva horké nápoje od Drinku jako Brno na adventních trzích u Vaňkovky

4,3 / 5 One PR s.r.o. Trhy Jako Brno (u Galerie Vaňkovka) 130 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Petr

Bohužel musím potvrdit. Místo 2 × 2dcl, pouze 2 × 1 dcl. Navíc k tomu co uváděla Barbora v hodnocení minulé akce to mělo na míle daleko.

David

Dobrý večer, dneska jsme po x pokusech konečně zašli na tu čokoládu. Otevřeno měli kupodivu od 15:00. Nicméně jsme dostali, jak píše paní Ivuška, 2 × 1 dcl čokolády. Slečna ve stánku tam prý dnes byla poprvé, o voucherech věděla a řekla nám, že na SLEVOMATU je chyba a nemůže s tím nic dělat. Jestli byla ředěná nebo ne, nemůžeme posoudit. Nám chutnala. Cena toho 1 dcl je 40 Kč

Ivuška Tollarová


Dobrý den, opravdu nechápu jak to že si ještě nikdo nestěžoval. To že tam je otevřeno pouze tak od té 15h, to by v popisu mohlo být zapsané. Ale to že vaši brigádníci jsou neinformovaní o vašich akcích jako je třeba vaše spolupráce se slevomatem. Když jsem šla na čokoládu poprvé, slečna vůbec nevěděla že něco takového v nabídce máte. Po druhé jsem si musela říkat že ta čokoláda je vlastně 2× 2dcl! No a po třetí mi odmítla dát 2× 2dcl, že to tak má nařízený od vedoucího, nic k tomu že bych řekla že čokoláda byla naředěná, byla určitě řidší od první čokolády. To je nehorázný, člověk si něco objedná, zaplatí za jistých podmínek a nakonec tohle. Trochu krádež, objednám si 2 horké čokolády po 2dcl a dostanu 2 horké čokolády ale po 1dcl. Když to tak člověk má vytisklé na voucheru tak očekává že to tak i dostane.

Michal Frank

Stojím před stánkem a je zavřeno!?!

Slevomat

Vážení a milí zákazníci,

velice nás mrzí vzniklé potíže, ale bohužel byl v pátek stánek vykraden :(

Nyní je již vše v pořádku a těšíme se na vás :)

Hezký den přejeme.

R.A.

Dobrý den,
jaký je prosím výhled na poslední tři dny akce? Už se trochu tuší kdy bude otevřeno, naskladněny všechny suroviny a přítomna kasa s prodavačem?

 Díky.

Michal Frank

Včera jsem tam byl 3× a pořád zavřeno…

Jakub Juračka

No dnes jsem poprvé zastihl že bylo otevřeno. Bylo to cca kolem 17:30. Dnešek byl pro mě posledním dnem kdy jsem mohl slevu využít protože zítra ráno jedu na svátky domů takže jsem šel půl hodiny v dešti protože MHD nejezdila. Ovšem bylo nám řečeno že čokoláda není protože někdo vykradl stánek. Pokud podle organizátora někdo ukradl kasu tak to nějak nesedí. Prostě podle mě tento prodejce by neměl vůbec na Slevomatu být. Nemám k tomu dál co říct, je to prostě nesutečný.

Lidmila Kuchaříková

Dobrý den, mám tu zprávu od hlavního organizátora: Moc se omlouvame brigadnik zavrel a ukradl kasu od dnesni 16 hodiny jiz vse funguje a omlouvame se
Takže podle jeho vyjádření vše bude v pořádku. Díky za pochoppení.

Toto bylo zjištěno.

Regina

Dobrý den,
můžete mi ptosím laskavě zdělit, kdy má váš stánek otevřeno? Dnes jsem tam byla chvíli po půl 8 a bylo zavřeno, bohužel už podruhé. Jaká je tedy otevírací doba v pátek? Pokud opět nebude otevřeno, už se do 23.12. do města nedostanu a budu tedy muset požádat o vrácení peněz.

Jakub Juračka

Nechci být sprostý, ale děláte si ze mě už pr..l? V nabídce je psáno každý den od 10 do 21. Vy mě napíšete že ve všední dny jenom od 15 do 21. Dneska jsem tam byl ve 20:00 a opět bylo zavřeno. Byl to už druhý pokus. Zajímalo by mě kterou podmínku nesplnuji, jestli " každý den" nebo " od 15 do 21". Všem doporučuji radši koupit si čokoládu někde v restauraci než tam chodit a doufat že bude otevřeno.

Lidmila Kuchaříková

Dobrý den,já jsem dnes u stánku byla v 17:20 a bylo zavřeno. Další pokus bude v úterý.V kolik hodin budete mít otevřeno, prosím?Díky.

Tereza

Stánek je přes týden otevřen většinou od 15:00. O víkendu mezi 10–11.

Jakub Juračka

Dobrý den, mohl bych se zeptat kdy má Váš stánek otevřeno? Dnes jsme tam s přítelkyní byli okolo 13:30 a bylo zavřeno. Jen se chci informovat aby jsme nedělali ještě několik dalších zbytečných výletů k Vaňkovce když bude opět zavřeno. Díky

Slevomat.cz

Stánek je přes týden otevřen většinou od 15:00. O víkendu mezi 10–11.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru