Zábavné degustační minikurzy v pražském Presto meat-market
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2016.
V ceně
- Maso a steaky moderní gastronomie
3hodinová show
Ochutnávky steaků (např. Rib Eye, Top Blade, Chuck Eye roll) a příloh dle trendů moderní gastronomie.
- Rezervace: Termíny kurzů jsou vypsány v kalendáři. Vybraný kurz a termín si zamluvte na www.kurzyvareni.cz/objednavka.
- Do přihlášky je nutné uvést jméno, e‑mail, telefon, název kurzu a datum konání a počet účastníků, do zprávy dále zadat kód zakoupeného voucheru.
- Storno: Změna termínu je možná nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 3. 2016.
V ceně
- Mediterán (Francie, Itálie, Řecko, Španělsko)
3hodinová show
Ochutnávky steaků, domácích těstovin, čerstvých mušlí, krevet a příloh dle trendů moderní gastronomie
- Rezervace: Termíny kurzů jsou vypsány v kalendáři. Vybraný kurz a termín si zamluvte na www.kurzyvareni.cz/objednavka.
- Do přihlášky je nutné uvést jméno, e‑mail, telefon, název kurzu a datum konání a počet účastníků, do zprávy dále zadat kód zakoupeného voucheru.
- Storno: Změna termínu je možná nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Presto meat market a Presto kurzy vaření si pro Vás připravili ve svém gurmánském bistro – řeznictví tyto jedinečné a zcela originální kuchařsko-řeznické show . Pokud máte rádi dobré jídlo a spoustu zábavy, tak je tato akce určena přesně pro vás.
Při kuchařsko – řeznických show Vám připravíme čtyřchodové menu a ukážeme Vám, jak se jednotlivé pokrmy připravují, moderně zdobí a servírují. Ke každému chodu jsme si pro Vás připravili také ochutnávku kvalitních vín, vhodných k jednotlivým pokrmům. Na výběr máte hned ze dvou akcí.
Maso a steaky moderní gastronomie
Mediterán (Francie, Itálie, Řecko, Španělsko)
Degustační mini kurzy vede zkušený šéfkuchař Martin Kincl. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci. Nyní kromě Presto kurzů vaření otevřel také gurmánské řeznictví a bistro Presto meat–market v blízkosti centra Prahy.