Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Degustační prohlídka Novoměstského pivovaru

4,6 / 5 Novoměstský pivovar Praha - Nové Město  (mapa) 983 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Michal

Dobrý den,

prosím v jaké časové hodině se dá voucher využít? Popřípadě dá se využít i o víkendu?

Děkuji za Vaší informaci.

S pozdravem,

Michal Coufal

Novoměstský pivovar

Vouchery je možné čerpat během celého týdne, tedy nejen ve všední den, ale i o vikendech či svátcích, od začátku otvírací doby do 18h. Ohledně termínů po 18h je třeba se domluvit s provozním restaurace, ale individualní prohlídky v zásadě provádíme pouze do 18h. Zde naleznete kontaky a otvírací dobu: http://www.npivovar.cz/cz/kontakt/

Alice

Dobrý den, kdybych si koupila 1 voucher pro dvě osoby a vzala bych navíc sebou 14 leté dítě, je možné pro dítě doplatit prohlídku pivovaru na místě a za jakou cenu? Děkuji.

Novoměstský pivovar

Dobrý den, dítě do 15 let bude mít samostatnou prohlídku bez konzumace zdarma. Přejeme příjemný den.

Zdeňka

Dobrý den,obracím se s dotazem.Vouchery jsem koupila dva ale přišel mi jen jeden.Platba proběhla v pořádku.Můžete mi poradit,kde mi bude vystaven ten druhý voucher?„Bylo“ to jako dárek pod stromeček :-(

Slevomat.cz

Dobrý den Zdeňko,

na emailu, ze kterého je příspěvek je objednávka pouze na jeden voucher – neváhejte nás kontaktovat na podpora@slevomat.cz ohledně druhé platby.

Hezký den přejeme.

Anna

Kdyz si chci objednat ale je tady pres pobocku GE Money bank a mam jinou banku vadi to, nebo ?

Slevomat.cz

Dobrý den Anno,

je to v pořádku – můžete platit z jakékoliv banky.

Hezký den přejeme.

Josef Wild

děkuji za odpověd,škoda že akce platí jen do 23.12.

Novoměstský pivovar

Dobrý den, akci jsme prodloužili. takže pokud máte chuť, vouchery je ještě možné zakoupit.

Anička

Dobrý den, jak dlouhá je prohlídka pivovaru a jak budete mít otevřeno od 26. 12. 15 do 3. 1. 16?

Novoměstský pivovar

Dobry den, otviraci dobu naleznete na našich webových stránkách http://www.npivovar.cz/cz/kontakt/ Jen bychom rádi upozornili, že voucher je platný až od 11.1.2016. Proh­lídka trvá cca 20min, záleží na vaší zvídavosti a případných dotazech :)

Barbora Chládková

Dobrý den, dalo by se pivo s sebou vyměnit za pivo na místě? Třeba za pivní žirafu a nebo jednoduše za 4× půl litr piva? Děkuji

Novoměstský pivovar

Dobrý den,
pivo s sebou je myšleno ke konzumaci doma nebo napřiklad k obdarování vašich blízkých jako inspirace také navštívit Novoměstský pivovar nebo třeba vyzkoušet naše kvasnicové sudové pivo na vaší párty doma. http://www.npivovar.cz/cz/eshop-sudove-pivo/

Josef Wild

Škoda,že už neděláte akci na vepřové kolínko.Kdysi jsem u vás byl od slevomatu na akci 2 vepřové kolena a 2 piva nebo pivní žirafa a čekám marně,že akci zopakujete.Vepřové koleno u Vás bylo nejlepší,co jsem kdy měl.Pokud byste tuto akci do budoucna zopakovali tak uděláte radost mě i spoustu jiným.

Novoměstský pivovar

Jsme rádi, že se naše předchozí akce líbila. Vepřové koleno máme stále na jídelním lístku a přimo v restauraci můžete momentálně koupit i dárkový voucher na 2 kolena a žirafu pokud máte zájem. www.npivovar.cz Rádi vás uvidíme. Hezký den.

Kateřina

Je to celé pro dvě osoby nebo pro jednoho? Prohlídku píšete pro dva, ale 800g křídelek a ochutnavka piva mi připadá že je už pro jednoho?

Novoměstský pivovar

Dobrý den, balíček je pro dvě osoby. Každá osoba má samostatně pivovici, dárkový certifikát, prohlídku a jednu 1L lahev piva s sebou. Ochutnavku a kridylka maji dva lide dohromady. Křidélka jsou ve velkém pekáčku ze kterého si je můžete přesunout na talíř.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru