
Termín
Platnost do 31. 1. 2016.
V ceně
Středomořskou rybí mísu (1100 g)
- 1 celá ryba Pražma (300 g)
- kalamary (200 g)
- chobotnice (200 g)
- krevety (200 g)
- slávky (200 g)
- podáváno s bramborovým salátem (200 g), čerstvým domácím chlebem a marinádou
- Rezervace: Rezervace minimálně 48 předem na tel. 241 000 666 nebo 775 311 274.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Ostatní možnosti: Letní zahrádka, klimatizace, pořádání akcí, fair trade, vstup se psy, wi-fi
Zrušení nebo přesun rezervace je třeba provést min. 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 1. 2016.
V ceně
Středomořskou masovou mísu (1800 g)
- čevabčiči (450 g)
- pljeskavica (450 g)
- kuřecí medajlonky (450 g)
- jehněčí nebo telecí pečeně (450 g)
- podáváno s pečenými bramborami (200 g) a marinovanými paprikami
- Rezervace: Rezervace minimálně 48 předem na tel. 241 000 666 nebo 775 311 274.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Ostatní možnosti: Letní zahrádka, klimatizace, pořádání akcí, fair trade, vstup se psy, wi-fi
Zrušení nebo přesun rezervace je třeba provést min. 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Zakotvěte ve dvou v autentické středomořské restauraci s romantickým názvem Boka, který označuje klidný záliv.
Pouze na olivovém oleji, bylinkách a česneku tu pro vás na grilu připraví ochutnávku tradičních balkánských specialit. Klasické recepty vaří výhradně z čerstvých surovin, dokonce si tu pečou i vlastní chleba a připravují domácí marinády.
K dobrému jídlu si nechte doporučit některé z jiskrných chorvatských, černohorských nebo makedonských vín. Hostinu můžete zapít také plzeňskou 12°, jablečným ciderem Kingswood nebo polotmavým Masterem.
Atmosféru středomoří dotvoří stylový interiér. Gurmánský zážitek umocníte také posezením v teplé letní noci na příjemné zahrádce v klidné ulici.
Přečtěte si, jak v Boka chutnalo znalým gurmánům.