Nabídku Španělské víno v lahvi s vaší fotkou a textem mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Španělské víno Chardonnay či Merlot v lahvi s vaší fotkou a textem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Pavel Dvořák

Dobry den, za osobni odber se u vas plati 39 Kc? Dekuji za odpoved

jh

Dobrý večer, ano také jsou podmínky.

Jakub Černý

Koupil jsem si 2 vouchery, použil jsem jeden u objednávky, ale na konci objednávky na mě vyskočila chyba a voucher už mám nyní využitý. Na maily nikdo nereaguje na telefony neodpovídá.

Nějaké další řešení? Děkuji za rychlé vyřízení.

jh

Dobnrý den Jakube,
v objednávkovém systému vidím jednu objednávku od Jakuba Černého. vyskočila na vás chyba „nezaplaceno“, protože jste zadal platbu GP WEBPEY a nedokončil jste jí (pochopitelně proto neprošla platba za poštovné). Voucher se deaktivoval, protože neuskutočněná platba za poštovné je až v dalším kroku v „pokladni“. Jediné řešení je zaplatit poštovné, udělat druhou objednávku…

jh

Dobrý den Zdeňku, správný postup objednávání je trochu jiný: jedna objednávka-jeden voucher. S vouchry v poznámce si poradíme:-).
Hezký den

Zdeněk

Dobrý den, dnes jsem objednával vína (celkem 5 ks), na tuto objednávku šel však ve Vašem objednávacím systému (vyrobsi.to) uplatnit pouze 1 kód voucheru, ostatní jsem proto vložil do poznámky. Je toto správný postup? Děkuji za odpověď.

jh

Dobrý den Zdeňku, správný postup objednávání je trochu jiný: jedna objednávka-jeden voucher. S vouchry v poznámce si poradíme:-). Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru