Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

690 Kč za 6měsíční online kurz angličtiny. Na výběr i delší kurzy. Získejte mezinárodní certifikát z pohodlí domova se slevou 88 %!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lenka

Součástí postupu do další úrovně je i konverzace s rodilým mluvčím, kterou musím ještě k voucheru dokoupit?

Tomas, Team BLC4U, Česko

Nemusíte . pouze pokud ji budete chtít tak „můžete“.

Roman Málek

Dobrý den, děkuji za opravu ceny na vašich stránkách ohledně online konverzace. Již je uvedeno správně : 1×45minut online konverzace s lektorem = 990Kč, kterou cena za kurz neobsahuje!! http://www.blc4u.com/cz/Catalog.aspx?CatID=10000&CatSubID=0&CourseID=10009

Tomas Team BLC4U

Romane, neni zac. To my dekujeme za upozorneni na chybu.. Prejem Vam uspesne studium.

Klára

Dobrý den, chápu správně, že higher intermediate je nejvyšší úroveň, kterou lze u vás absolvovat? a odpovídá tedy C1 ve zkouškách TELC? Popřípadě kdybych si zakoupila 6-měsíční kurz a zvládla bych tu poslední úroveň za měsíc mohla bych třeba manželovi přenechat zbytek kurzu k absolvování nějaké jeho úrovně ve zbývajících měsících? předem děkuji za odpověď.

Tomáš, Team BLC4U

ano, odpovídá. Zakoupením 6ti mesíčního kurzu si zakoupíte právě jednu úroveň… pokud ji zvládnete za měsíc tak bohužel manželovi nic neprenecháte…

Míša

Dobrý den, chtěla bych se tedy zeptat ještě jednou, lidé se již ptali dvakrát a pokaždé přišla jinaá odpověď. Pokud si zakoupím 12ti měsiční kurz, tak zvladnu dve úrovně? Tzn. že začnu na Basic a za 6 měsíců postoupím na Elementary?nebo všech 12 měsíců budu dělat úroveň Basic jen pomalejším tempem? právě jste zde jednou odpoveděli tak a podruhé tak. Děkuji za objasnění

Tomas, Team BLC4U, Česko

omlouvám se za trochu nepresnou odpoved. kdyz si koupite 12 mesicni kurz, mate zakoupene 2 úrovne… podle zarazení pomocí testu.

Jozef, team BLC4u

Dobrý deň Veronika,

TELC úrovne B2 spravíte ľavou zadnou, to Vám sľubujem.

Lenka

Dobrý den.

Poté, co zaplatím převodem tento kurz, jak mám postupovat dále? Děkuji za odpověď.

Tomas, Team BLC4U, Česko

Užijte si vaši slevu. Na váš e-mail Vám zašleme kupón, který můžete uplatnit po dobu 2 měsíců. Dekujeme za Vas zajem a prejeme uspesne studium a zlepseni Vasi anglictiny.

Veronika

Dobrý den,
podle Vašeho rozřazovacího testu spadám do kategorie higher intermediate. Ráda bych se informovala, co taková úroveň představuje a znamená – zda odpovídá úrovni upper-intermediate či B2? Dále bych se informovala, zda bych posléze absolvovala test z TELC na úrovni B2 či nižší? Předem děkuji za odpoveď.

Jozef Team BLC4U

Dobrý deň Veronika,

TELC úrovne B2 spravíte ľavou zadnou, to Vám sľubujem.

Roman Málek

Dobrý den,
cena za online konverzaci s učitelem z Velké Británie (Additional conversation) je opravdu 45minut za 99,00 Kč jak je uvedeno na vašich stránkách? Lze pře SKYPE?

Team BLC4U, Česko

ano lze, 45minut á 990kč, omlouváme se za chybu.

Julie

Dobrý den,
když mi ve vašem rozřazovacím testu vyšla úroveň intermediate a na této bych začala a za šest měsíců ideálního studia bych se po zvládnutí této úrovně a konečného testu chtěla posunout na higher intermediate, znamená to pro mě koupit si u vás kurz v délce 12 měsíců? Nebo je to tak, že při koupi 12 měsíčního kurzu budu po dobu 12 měsíců pouze na úrovni intermediate?
Děkuji za odpověď

Jozef, team BLC4u

Dobrý deň Julie,

pravdaže si stačí kúpiť 12 mesačný kurz a získate prístup ku kurzom Intermediate a Higher intermediate. (12 mesiacov = 2 úrovne)

Jana

A vubec mi neni jasny jak probiha konverzace, podle videa to probiha online ale pochybuju te pan Young bude kvuli me vstavat ve 3 rano kdyz budu v cizine nebo vubec ;) Jasny ze je to hloupost, a opakovani prece neni konverzace!? Jak to teda je, muzete odpovedet prosim konkretne bez odkazu na stranky kde o to nejsou zadne informace.
Predem dekuji za odpoved :)

Tomáš Team BLC4U, Česko

Samozrejme ze pan Young nebude kvuli Vam muset vstavat ve 3 hodiny ráno… živé komunikace nejsou součástí voucheru, je možné ji v rámci kurzu získat, ale je treba si je speciálne doplatit .. 45minut á 990kč .. tréning mluvení probíhá tak, že v každé lekci jsou cvičení kdy „native speaker“ čte text, který vy můžete sledovat a potom trénovat správnou výslovnost čtením a opakováním…

Jana

Souhlasim s Ivou a Terezou, ptalo se na to vic lidi vcetne me ale odpovedi jsou jako v politiku v televizi,nic konkretniho, odpovedi na otazky nikde a jen odkaz na stranky kde nejsou skoro zadne informace. Skoda :( mam o kurz zajem ale vubec nevim jak to funguje. Mam zajem o dva 6 mesicni kurzy/ levly ktery by na sebe navazovali a nevim jestli mam koupit 2×6 mes nebo 1×12 mes, hmm kdo vi..

Jozef, team BLC4u

Dobrý deň Janka,


pravdaže stačí kúpiť jeden 12 mesačný kurz. Odpísali sme to aj Terezke. 


Ďakujeme za Váš záujem.
Tomáš, Team BLC4U

Zdravím Jano,


omlouvám se jestli došlo k nepochopení… pro jistotu a doplnení prikládám vysvetlení:
6 měsíční kurz = 1 úroveň
12 měsíční kurz = 2 úrovne
18 měsíční kurz = 3 úrovne
36 měsíční kurz = 6 úrovní 


Příklad:
Když si koupite 12 mesiční kurz a zařazovací test Vás zaradí do kurzu Intermediate. Tak získate 6 mesíční studium Interemediate kurzu při kterém si uděláte certifikát a potom můžete pokračovat do další úrovně Higher Intermediate, kde také studujete přibližně 6 mesíců a uděláte si certifikát. 


Preji Vam uspesné studium
Jolana

Dobrý den,
mohla bych se zeptat, kde přesně na stránkách si mohu udělat rozřazovací test, resp. kde jej najdu, abych věděla, kolik úrovní (voucherů) si zakoupit? Četla jsem, že odkazujete na link, kde si zdarma test můžeme udělat, nemohu ho ale nikde najít. Nacházím pouze odkaz, že si znalosti ověříte a zjistíte, nikde ale není samotný test.
 Děkuji

Jozef, team BLC4u

Dobrý deň Jolana,


link na zaraďovací test je tu: http://www.blc4u.com/cz/SkillsLevelTest.aspx?TaskID=10000


Test Vás zaradí presne do kurzu, ktorým by ste mali začať. 


Prajem veľa úspechov v štúdiu a verím, že budete spokojná.
Katka

a předpokládám tedy správně (podle vašich odpovědí), že na trénink mluveného slova (nebo nevím jak přesně to nazvat:-) ..jsou pouze videa a lekce jako takové žádný vyloženě ""živí"" rozhovor neosahují..?

Jozef, team BLC4u

Dobrý deň Katka,

živé konverzácie nie sú súčasťou vaucheru. Tieto konverzácie si treba dokúpiť.

Katka

Dobrý den, v případě, že bych si udělala rozřazovací test a ten by nějakým záhadným způsobem dopadl lépe než na jaké úrovni bych měla být nebo naopak bych třeba neměla den, úplně bych jej „pokazila“ a zařadilo by mě to třeba o úroveň níže…je prvotní volba úrovně směrodatná? nebo to třeba nějak přehodnocujete po lekcích atd..?
…případně jestli ne, tak jak se ptá Lucka…dá se ta úroveň (při zakoupení 12ti měsíčního kurzu) změnit?

Jozef, team BLC4u

Dobrý deň Katka,


odporúčame začať kurzom, ktorý Vám vyšiel v zaraďovacom teste. Ak si chcete zopakovať úroveň pred tým, nie je to žiaden problém, niektorí naši študenti to tak robia. 


Ak by ste si mysleli, že táto úroveň je moc ľahká, môžeme Vám ju v prvom týždni zmeniť a pošleme Vám nové prístupové údaje.
Tereza

Dobrý den,

voucher na 36 měsíců platí na jeden kurz, nebo to je možné využít např.: od Basic po Higher Intermediate..? Protože 36 měsíců na jeden „level“ se mi zdá hloupost. Děkuji.

Jozef, team BLC4u

Dobrý deň pani Tereza,


Vaša druhá varianta je správna.
6 mesiacov = 1 úroveň. 36 mesiacov = 6 úrovní (od Basic až po Higher Intermediate). 


Verím, že budete veľmi spokojná.
Iva

Dobrý večer, pročetla jsem si všechny doporučené informace ohledně kurzu i výše uvedené dotazy. Prosím odpovězte mi konečně jednoznačně. Ať si koupím kurz 6měsíční nebo 12měsíční, rozsah učiva obou variant je stéjný, pouze u 12měsíčního studuji déle? Je to tak? Poněvadž, pokud bych chtěla v rámci delšího kurzu než šest měsíců postoupit do další úrovně a měla zájem o větší rozsash učiva musím si stejně zaplatit další kurz? Pak by bylo samozřejmě rozumnější studovat rychleji, tedy 6 měsíců za nižší cenu a poté si třeba zaplatit další úroveň, než studovat pomaleji (až 36 měsíců) za vyšší peníze?

Jozef, team BLC4u

Dobrý deň Iva,


6mesačný kurz = 1 úroveň
12 mesačný kurz = 2 úrovne
18 mesačný kurz = 3 úrovne
36 mesačný kurz = 6 úrovní 


Príklad:
Ak si kúpite 12 mesačný kurz a zaraďovací test Vás zaradí do kurzu Intermediate. Tak získate 6 mesačné štúdium Interemediate kurzu pri ktorom si spravíte certifikát a potom môžete pokračovať do ďalšej úrovne Higher Intermediate, kde taktiež študujete približne 6 mesiacov a spravíte si certifikát.
Martin Kudrna

Dobrý den,


chtěl bych se zeptat jak dlouho už na trhu s výukou angličtiny působíte a jestli jdou někde najít reference na vaší výuku. 


Děkuji
Jozef, team BLC4u

Dobrý deň pán Kudrna,


pôsobíme na trhu už 3 roky a online školy máme v 17tich krajinách. Rozdali sme už viac ako 300 000 certi­fikátov. Našou referenciou môže byť aj záruka vrátanie peňazí. 


Garantujem Vám, že budete určite spokojný.
Lucka

Dobrý den,
když si přes Slevomat zakoupím tento voucher (například na 12 měsíců, to je jedno) a začnu úrovní Basic, budu mít v rámci tohoto 12měsíčního období možnost postoupit na vyšší úroveň (Elementary)? Bez toho, že bych musela něco připlácet.

Tomáš, team BLC4U

V tejto akci si muzete vybrat o jakou delku kurzu máte záujem (6,12,18,36 mesicu) podle toho jaky kurz si objednate a zaplatíte, tak dlouho budete studovat. Pokus budete chtit pokračovat v dalsim studiu bude treba si priplatiť… Prosím udelejte si zarazovaci test a rozhodnete se o ktorý kurz máte zajem… Verím že budete spokojena…

Veronika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pokud si dnes koupím kurz, kdy s ním mohu začít? Děkuji

Tomáš Team BLC4U

Dekujeme za vas záujem. Začit muzete hneď po ukončení akcie na Slevomatu. Prejeme Vám prijemne studium…

Karolína Vyskočilová

Dobrý den,
zajímalo by mne, jaký získám certifiák a jak mi bude umožněno složit TOLC? Potřebovala bych úroveň C1, ale předtím pořádně zopakovat gramatiku, protože už jsem na ni dlouho nesáhla.

Tomas team BLC4U

Úroveň C1 odpovida te najvyšší 6 úrovni našeho online kurzu… Co se týka certifikatu TELC prosím pro více informací klikněte na http://www.telc.net/en/
TELC certifikáty jsou uznávané v celé Evropské unii.
TELC, uznávané více než 40 let s nabídkou certifikace z více než 50 předmětů a 10 jazycích

Marcela

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jakým způsobem probíhá trénink mluvení? Je to přímo online s lektorem či prostřednictvím nějaké aplikace nebo opakováním toho, co slyším na základě videa? Co je k nácviku mluveného slova třeba za technické vybavení?
Děkuji.

Tomáš team BLC4U

Budete potrebovat počítač s reproduktory… Nacvik mluveneho slova bude diky video ktere jsou soucasti každé lekce… Prejeme Vám prijemne studium.

Soňula Ondráčková

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat kdy absolvent certifikát obdrží, zda je to po každém kurzu at už je 6 měsíční nebo delší? A jakou formou je certifikát doručen? Jak je výuka rozdělena. Jaký je rozdíl v kurzech, když jsou delší. Je učivo na stejné úrovni a nebo je více obsáhlé? A kdy lze složit zkoušku? MOc Vám předem děkuji za odpověď.

Tomas, Team BLC4U

Sona. Dekujeme Vám za tuto otázku. Presnou odpoved Vám zde dáme behem nasledujicich 24hod… Vazime si vas zajem, veríme že budete spokojena a prosím, Zatim si zdarma udelejte zarazovaci test… Pekný večer

Tomáš, BLC4U

Absolvent certifikát dostane v elektronicke podobe podepsany od nas. potom si ho muze vytisknout…
Pokud je treba, umime to potvrdit i telefonicky napriklad zamestnavatelovi. Prejeme Vám uspesne studium…

Jana

Dobry den. Takze kdyz si vyberu kurz na 12,24 nebo36 mesicu a zacnu na intermed. znamena to ze za 6 mesicu pujdu na vyssi level ? Porad tomu nerozumim ale bylo by to logicke nez byt na stejne urovni 2 nebo 3 roky.
Dekuji.

Tomas Team BLC4U

Pani Jano, vy si vyberete urcitou uroven /1 az 6/ a na Vas bude jakym tempem kazdou uroven muze vam to vzit mesic, 3 tydny ale maximalne 180 dni t.j. 6 mesicu na uroven.. Z toho vyplyva ze maximalni cas absolvovani kurzu je 36 mesicu tj. 3 roky /poznamka: uroven se sklada ze 6 lekci a kazda lekce z 5–6 cvicenich/… Dekujeme Vam za Vas zajem a verime ze s kurzy budete spokojena… Sam jsem je nedavno vyuzil jako klient pro manzelku a vidim velke pokroky… Pekny den…

Tomáš, Team BLC4U Česko

dobry vecer Jano,


pro úplnost bych rád odpoved zpresnil:
omlouvám se jestli došlo k nepochopení… pro jistotu a doplnení prikládám vysvetlení:
6 měsíční kurz = 1 úroveň
12 měsíční kurz = 2 úrovne
18 měsíční kurz = 3 úrovne
36 měsíční kurz = 6 úrovní 


Preji Vam uspesné studium a zdokonalení v anglickém jazyce…
Lucie

Dobrý den,
jsem úplná začátečnice, anglicky neumím v podstatě nic.
Chtěla bych se ale naučit více, než jen základy.
Vyplatí se mi koupit si např. 12 nebo 18měsíční kurz? Zahrnuje v sobě výuku od úplných začátků až po avizovanou úroveň na konci před složením testu?

Tomas, TeamBLC4U

Ano presne tak zahrnuje …Zakupte si vsech 6 urovni kurzu a ziskate nejen zaklady, ale I dalsi nadstavbu… Delka kurzu zavisi na vasem zvolenem tempu, nmuze to byt 6 az maximalne 36 mesicu… Prejeme Vam hodne uspechu ve studiu

Pavla

Dobrý den, zde je, že je platný voucher ode dneška, v tom speciálním formuláři, když ho vyplním mi to ale píše že ho lze poslat až 48 hodin po ukončení akce, tedy možné začít s kurzem je až v úterý? Děkuji

Tomas Team BLC4U

Ano, vyckejte prosim… Verim ze budete spokojena…

iva

Dobry den chtela bych se zeptat zdali je mozne studovat misto dvou hodin tydne jednu hodinu denne.

Tomáš Team BLC4U

Tempo urcujete vy sama… Muzete studovat i 2 hodiny denne… Jednoduse tak jak Vám bude nejlepe vyhovovat ;)

Blanka

Dobrý den, můžete mi, prosím, vysvětlit rozdíly mezi jednotlivými délky kurzu? 6 úrovní je obsaženo v každém kurzu ať 6 nebo 36 měsíců? V rozřazovacím testu mi vyšlo higher intermediate – jakou délku kurzu doporučujete? Děkuji za odpověď.

Tomáš team BLC4U

Každá úroveň teda i higher intermediate obsahuje 6 UNIT a v každé je 5–6 lekci s gramatikou, cvicenimi, treninkem cteni i psani… Je na vás jak dlouho se budete úrovni venovat. Maximum je však 3 roky tj. 36 mesicu … Verím že budete s kurzem spokojena.

Team BLC4U, Česko

prominte vsimnul jsem si nepresnosti v odpovedi… maximum na studium CELÉHO kurzu jsou 3 roky /36 mesicu/, protože jednu úroveň je treba zvládnout za půl roku /6 měsíců/ … to je samozrejme orientacni cas.. zalezi na vasi intenzite studia nektere urovne mozna zvladnete za 2 či 3 mesíce. verím že ted to již pro Vas bude jasne a kurz Vám pomůže zlepšit se v angličtine…

úspešné studium

Tomáš

Kdybych měl uroven Intermediate, a dal bych si pulroční kurz kolik hodin bych měl s nějakou online diskuzí? Mluvený projev mi dělá totiž větší problémy. Díky

Tomáš, Team BLC4U

Každá lekce obsahuje tréning cteni a mluveni. Pomohou Vám velmi videa v každé lekci…

Jana

Dobrý večer, zvládne kurz i dítě? A od kolika let byste kurz doporučili? Děkuji

Tomas, Team BLC4U

Ano urcite zvladne, pokud ma nejake zaklady at si udela test… Pokud je uplny zacatecnik at zacne s urovni basic a elementary … Jiz od 8–10 let je schopny kurz absolvovat. Verime ze mu kurz pomuze..

Jirka

Dělal jsem si ten test a vyšlo mi Intermediate, ale obávám se, že to možná bude dost náročné, měl bych se toho doporučení držet nebo pro jistotu zvolit Lower intermediate případně je možná změna v průběhu kdybych zjistil že je to příliš složité? Rád bych se v Angličtině někam posunul, ale zase bych to nerad přešvihl.

Tomáš, team BLC4U

Držte se doporuceni ktere Vám vyšlo v testu a nebo si zvolte o jednu úroveň nižší level, abyste získal jistotu a sebevedomi… Verím že budete spokojeny a hlavne že se zlepší vaše úroveň komunikace v AJ.

Jaroslava Franková

Je možné u vás studovat i německý jazyk?

Team BLC4U

Zatim neni možné…

Dáša

Dobrý den, když si koupím 36měsíční kurz, tak kolik úrovní pokročilosti je možno zvládnout? Zajímalo by mě, jestli když teď je syn začátečník, tak na jaké úrovni bude za těch 36měsíců? Děkuji za odpověď.

Tomáš, team BLC4U

Je zde 6 úrovni znalosti anglického jazyka odpovidajici eveopskym standartum… Podivejte se na video, Prečtete preložené informace a hlavne si udelejte vy/syn zarazovaci test ZDARMA…

Hanka

Dobrý den ,
zajímalo by mě,jakým úrovním znalostí jazyka,odpovídají jednotlivé kurzy,které zde nabízíte předem děkuji za Vaši odpověď…

Tomáš team BLC4U

Úrovne odpovidaji evropskym standartum… Je rozdelený do 6 úrovni ktere popisujeme, zároveň si muzete zdarma udelat test a zjistit svoji úroveň … Prosím prectete si informace u slevy a sledujte video.

Lucia

Zdravím, je pre kurz potrebna webkamera?
Diks

Tomas, team BLC4U

Ne neni… Treba počítač s reproduktory. Verím že kdyz využijete naši nabidku budete spokojena a zlepsite si Vaše komunikačné schopnosti v AJ

Ell

Dobrý den,
mohu si udělat bezplatný zařazovací test před tím, než si koupím voucher??-abych věděla kolik si jich mám koupit… (nejde mi to totiž otevřít…)

Tomáš Team BLC4U

Ano udelejte si test ZDARMA a hneď se dovite ktorou úrovni byte mela začit…

Markéta Skálová Štefancová

Chtěla jsem se zeptat zda tento kurz bude dobrý k úspěšnému složení maturity. Děkuji

Tomáš, team BLC4U

Určite Vám muze velmi dobre pomoci se zdokonalit v anglictine a získat sebevedomi v pisemnem i ustnim projektu. Prejeme Vám uspesne slozeni maturity.

Markéta Skálová Štefancová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat pokud zaplatím voucher, už je poté vše zdarma?

Tomáš Team BLC4U

Po zaplatení voucheru si aktívujete ten kurz ktorý jsme si vybrala. Doporucujeme shlednout instruktazni video, udelejte si zarazovaci test a vyberte si správnu úroveň veríme že budete spokojena.

Jana Sodomková

Zdravím Vás.jsem na mateřské a moc ráda bych se chtěla učit Aj,získat certifikát.Je možné i z domova,či jinak?Předem děkuji za informaci

Tomas, Team BLC4U, Česko

Nase kurzy jsou idealne nastavene prave na vzdelavani i z domova. Pro více informací klikněte na http://www.telc.net/en/
TELC certifikáty jsou uznávané v celé Evropské unii.

Iveta

Dobrý den, jak prosím funguje internetový kurz, když bych v době jeho konání byla 3 týdny v zahraničí bez možnosti připojení k internetu? Lekce si pak můžu nárazově projít po příjezdu? děkuji

Tomas, Team BLC4U

Iveto, kurzy jsou velmi flexibilni a Vy si urcujete tempo a dokonce i moznost pauzy… Kurz je rozdeleny do 6 urovni a na kazdou uroven mate 180 dni.. Takze pokud vynechate 3–4 tydny hrave vse dozenete.. Verim ze vam nase kurzy pomohou zlepsit vasi anglictinu…

Jana

Dobrý den, mohu ze zeptat kdybych měla zájem u vás o tento 12měsíční kurz AJ online s tou slevou.Jak si ho můžu objednat, tím, že je v nabídce jen za ten 6 msíční..
Děkuji.

Tomas Team BLC4U

Jano, nase kurzy jsou rozdelene do 6 urovni je na Vas jake tempo zvolite a jestli projdete cely kurz za 6 ci 12 medicu… Verime ze budete spokojena …

Katie Rosalie Flaschitz

Je něco podobného i v NJ?

Tomas, Team BLC4U

Zatim neni…

Daniela

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné rozsah učiva 6měsíčního kurzu absolvovat (při intenzivnějším studiu) za kratší dobu nebo je doba kurzu pevně daná. Manžel se potřebuje připravit na jazykovou zkoušku za cca 3 měsíce a vyhovuje mu učení spíše nárazovým způsobem.
Děkuji.

Team BLC4U, Česko

Danielo, pri intenzivnejsim studiu se to da zvladnout i za 2 mesice, 6 mesicni kurz je nastavenej na studium 2× tydne 2 hodiny. Kurz je pro manzela flexibilni a muze si ho prispusobit svemu programu.

Šimon

Dobrý den,
zajímalo by mě, jakým způsobem se provádí testy na získání certifikátů TELC.
 Děkuji

Team BLC4U, Česko

Šimone,
Pro více informací klikněte na http://www.telc.net/en/
TELC certifikáty jsou uznávané v celé Evropské unii.
TELC, uznávané více než 40 let s nabídkou certifikace z více než 50 předmětů a 10 jazycích

Marek

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na nároky kurzu na internetové připojení. Jaká je minimálné potřebná rychlost připojení a jaký je přibližný objem dat jedné lekce? Jde mi o to, zda je technicky možné kurz absolvovat, pokud mám pomalé internetové připojení a denní limit na objem stažených dat. Díky.

Team BLC4U, Česko

celá aplikace je nenáročná na internetové pripojeni, takze se da pouzit i smartphone… pracovat budete v on-line prostredi takze velkych stahovani dat se opravdu nemusite obavat… verime ze Vam kurz pomuze se zdokonalit v anglickem jazyce

Markéta

Dobrý den.
Cena certifikátu je v ceně voucheru?

Team BLC4U, Česko

ano, získáte možnost si zdarma uskutečnit zkoušku (test) na konci každého kurzu. Po jejím úspěšném složení obdržíte oficiální BLC4u certifikát,který potvrzuje vaše schopnosti v angličtině a je uznáván mnoha mezinárodními společnostmi a organizacemi. V případě vašeho zájmu si můžete NAVIC zaplatit provedení National TELC examination (Národního TELC testu) ktery je uznavan v cele Evropske unii a ma 40ti letou historii.

pavla

Dobrý den, mám podobnou otázku- jsem začátečník, nepotřebuji žádný certifikát, jen se domluvit- dovolená.. Nevím, jestli je nejlepší 6ti měsíční kurz? Děkuji

Team BLC4U, Česko

Pavlo, absolvovanim celeho kurzu vyrazne zlepsite svoje dorozumivaci schopnosti v anglictine. Doporucujeme si udelat zarazovaci test, ktery je na uvedenem linku a pokracovat ve studiu.

Lucie Krejčí

Dobrý den, jsem naprostý začátečník, nepotřebuji žádný certifikát, ale potřebuji se kvůli své práci v obchodě alespoň domluvit, který kurz mi doporučíte? Nedokážu si představit co se naučím za 6 měsíců. Děkuji.

Team BLC4U, Česko

Lucie,
za 6 mesicu studia se naucite dobre zaklady anglictiny coz Vam urcite pomuze se dorozumet napriklad na dovolene v zahranici. Muzeme Vam nase kurzy doporucit…

Aneta Marchalová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli se studenti na začátku kurzu nějak rozdělí do různých jazykových úrovní např. středně pokročilý apod.

Team BLC4U, Česko

Aneta, kliknutím na link se dostanete na stránku, kde si muzete zdarma udelat zarazovaci test, ktery Vam pomuze stanovit Vasi soucasnou uroven na ktere by bylo vhodne zacit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru