Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dárková karta Fruitisimo – větší než malé množství vitamínů

4,8 / 5 Fruitisimo (27 poboček) Jihlava  (mapa) 1 802 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Pěkný den, já kartu dala jako vánoční dárek a včera mi obdarovaná volala, že jí na pobočce v OC Krakov řekli, že je karta nefunkční, jen tedy doufám, že až se v pondělí spojí s Vaší infolinkou, že bude alespoň karta nabitá na 500 Kč, jak měla. Skutečně povedený dárek :-(, ještě bylo štěstí, že chtěla zmrzliny nejdříve ochutnat než pozve kolegyně, to by byl pěkný trapas, kdyby neměla na zaplacení…

Fruitisimo

Pěkný den, Jano,
bohužel, takhle nejsme schopni posoudit, k čemu došlo a proč je karta nefunkční. Věříme, že se obdarovaná obrátila na naši infolinku nebo e-mail info@fruitisimo.cz a budeme situaci moct dořešit ke spokojenosti všech.

Děkujeme za Vaši reakci a přejeme krásný den!

Milada Čaloudová

Ještě jednu věc, já jsem jí kartu s 30 korunami nedávala, tu má ona už delší dobu v Jihlavě, já jsem jí dala číslo voucheru, které za tu kartičku vyměnila. Myslela jsem, že jí půjde dobít ta původní karta, ale to prý nejde, proto má karty nyní dvě.

Fruitisimo

Krásný den, Milado,
za tuto skutečnost se omlouváme. Obsluha by měla být schopná voucher dobít na již existující věrnostní kartu. Mrzí nás, že se tak nestalo. S Vaší vnučkou jsme ve spojení přes e-mail a nabídli jsme ji sjednocení karet.

Děkujeme za Vaši reakci s přejeme Vám krásný den!

Milada Čaloudová

Děkuju moc za odpověď, psala jsem sem nezávisle na vnučce, ona se na infolinku obrátila, aniž jsem o tom věděla, a udělala dobře, že jste zkontrolovali čísla obou kartiček. Ona je v Jihlavě na škole, tak jsme se nedomluvily. Ale teď jsem jí posílala sms a ona prý kartičky u pokladny předložila obě, přesto nemohla zaplatit, u kasy byla několik minut, za ní už fronta, tak to vzdala a raději si doplatila. Četla jsem zde prve, že při vydání této dárkové kartičky měla dostat potvrzení z pokladny, na kolik je kartička dobitá, což nedostala. Přeju vám hezký den a ještě jednou děkuju za rychlou odpověď.

Milada Čaloudová

Dobrý den, koupila jsem zde voucher pro vnučku, před pár dny si byla vyzvednout v Jihlavě v City parku kartičku na 500,–. Slečna nebo paní tam očividně nevěděla, o co jde, ale pak jí kartičku nabila. Jaké ale bylo překvapení, když dnes si vnučka šla nakoupit a obsluha jí řekla, že na kartě je jen 30,– Kč! Takže si musela ještě doplatit, aby si mohla koupit vybraný drink. To je opravdu výhodná koupě. Jakto, že vaši pracovníci nejsou proškoleni na tuto práci?

Fruitisimo

Dobrý den, Milado,
děkujeme, že jste se orbátila také na naši infolinku s čísly kartiček, díky kterým jsme mohli prověřit zůstatek na Vašich kartách.
Především pro čtenáře diskuze musíme dodat, že vyšlo najevo, že máte k dispozici 2 karty, kdy vnučce jste dala jednu kartu, na které bylo našetřeno 30 Kč. Kartu, s kreditem 500 Kč však máte k dispozici a potvrzujeme, že je na ní nahraný kredit v plné výši.

Fruitisimo

Dobrý den, Milado,
děkujeme, že jste se orbátila také na naši infolinku s čísly kartiček, díky kterým jsme mohli prověřit zůstatek na Vašich kartách.
Především pro čtenáře diskuze musíme dodat, že vyšlo najevo, že máte k dispozici 2 karty, kdy vnučce jste dala jednu kartu, na které bylo našetřeno 30 Kč. Kartu, s kreditem 500 Kč však máte k dispozici a potvrzujeme, že je na ní nahraný kredit v plné výši.

Monika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jde tuto dárkovou kartičku Fruitisimo kombinovat se slevovými kupónky na sezónní drinky 1+1, získané například v obchodních centrech. Předem děkuji za odpověď.

Fruitisimo

Krásný den, Moniko,

děkujeme za Váš dotaz. Ano, kartičku je možné kombinovat s dalšími akcemi. Přejeme krásný zbytek dne!

Zdenka

Dobrý den,
na Vašich stránkách jsem se dočetla, že při nabití 1000 Kč dostane obdarovaný ještě 100 Kč bonus. Vztahuje se to i na tuto akci. Předem děkuji za odpověď.

Fruitisimo

Pěkný den, Zdenko,
100 Kč jako bonus se na akci se Slevomatem nevztahuje.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den!

Zuzka Matýsková

dobrý den,píšete,že při platbě dárkovou kartou,kterou se ale může stát už stávající členská se standartně načítají body,mně se ale nikdy při uplatnění nasbíraných bodů nové nenačetly,podle obsluhy se načítají jen př platbě hotově nebo kartou?Jak to tedy je? děkuji

Fruitisimo

Krasny den, Zuzko,
pokud mate standardni klubovou karticku, melo by sa vam vzdy na kartu ukladat 10 % ze zaplacene castky ve forme Fruitikorun, a to pri platbe hotovosti, kartou ale take pokud platite kreditem z vasi karty.
V jedinem priprade se body nenacitaji a to, pokud platite Fruitikorunami, ktere jste si nasetrila z plateb.
Pokud byste mela pochybnosti, obratte se na nasi infolinku info@fruitisimo.cz s cislem Vasi karty a my bychom se na pohyby na Vasi karte podivali podrobneji.
Dekujeme a prejeme krasny den.

Jan Jedlička

Dobrý den,

Je možné zakoupit si voucher zde na slevomatu za 399,– který mi nabije kartu na 500,– a poté vyzvednout dárkovou kartu na pobočce v Liberci v OC Forum? Budou tam mít dárkovou obálku a budou vědět, co s voucherem dělat?

Děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne Jedlička

Fruitisimo

Krásný den, pane Jedličko,
ano, ideální postup je právě takový, jak jej popisujete. Na pobočce v Liberci mají s uplatněním voucherů již zkušenosti, stejně tak pro Vás budou mít i darkovou obálku.
Přejeme krásný den i Vám.

Andrea

Dobry den, hned v prvnim dotazu mate uvedeno, ze s kartou lze uzivat slevu pres isic. Ovsem pri prebirani karty, mi bylo receno ze ne. Ted nevim jen jestli vasi brigadnici nevi vsechny informace, nebo ktera ta informace je vlastne platna. Dekuji

Fruitisimo

Krásný den, Andreo,
v tomto případě se k Vám dostala mylná informace od našeho baristy, za což se omlouváme.
Sleva ISIC Vám je započítána po předložení průkazu při markovaní, teprve poté dochází k platbě částky způsobem, který si zvolíte – hotovostí, platební kartou nebo právě přednabitou kartou Fruitisimo. Sleva tak musí být uznána.

Eva Tollarova

Dobrý den chtěla bych se zeptat kolik penez je na karte? Pri prvnim nacteni voucheru?
 Děkuji

Fruitisimo

Pekny vecer, Evo,
pokud jste zakoupila voucher za 399 Kc, budete mit na karte nacteno 500 Kc. Pokud jste si vybrala variantu za 799 Kc, budete mit na karte 1 000 Kc. To vse ihned po uplatneni voucheru.

Fruitisimo

Pekny den,

voucher nemusite tisknout, staci nahlasit kod. Dekujeme a tesime se na Vasi navstevu.

xx

Dobrý den, je nutno mít voucher s sebou vytisknutý nebo stačí kód v telefonu. Děkuji

Fruitisimo

Pekny den,
voucher nemusite tisknout, staci nahlasit kod. Dekujeme a tesime se na Vasi navstevu.

Katka P.

Dobrý den, dnes jsem si kartu vyzvedla v jedné z pražských poboček a dostala jsem ji jen tak (bez jakékoliv obálky), pouze s účtenkou za voucher a výpisem se zůstatkem z pokladny. Kartu mám pro sebe, takže jsem to vůbec neřešila (dárkovou obálku nepotřebuji a proto bych si ji ani nebrala). Personál zřejmě není tak dobře informován o dárkovém balení jako my tady na Slevomatu :)

Fruitisimo

Krásný den, Katko,
moc Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Díky ní máme možnost vidět nedostatky a pracovat na nich. Mrzí nás, že Vám personál nedal všechny náležitosti. Pokud byste měla přesto zájem, napište nám na prosím na marketing@fruitisimogroup.com Vaši adresu a my Vám ji zašleme spolu s malým dárkem.
Děkujeme

Michal Sobotka

Dozvi se obdarovany na kolik je karta predplacena?

Fruitisimo

Krásný den, Michale,
ano, při převzetí karty byste měl od obsluhy obdržet spolu s kartou také skládací obálku a samolepku, na kterou se dopíše výše sumy, na kterou je karta nabitá a případně i jméno dárce. :-)

Nikola Líhařová

Dobry den,kdyz koupim dva vouchery a zaregistruju pritele a pote na tuto nove registrovanou kartu nabiju vas voucher, je to mozne?

Fruitisimo

Pěkný den, Nikol,
ano, je to možné. Z přednabité karty můžete rovnou udělat věrnostní. Nejlepší bude nejprve směnit vouchery a pak vyplnit přihlášku pro přítele, která se napojí na přednabitou kartu.

Jakub

Dobrý den, karta skutečně platí jen na pobočkách uvedených zde na Slevomatu (32)? Nebo na všech? Děkuji

Fruitisimo

Krásný den, Jakube,
kartu můžete uplatnit na všech našich českých pobočkách.

Romana

Dobrý den, dnes jsem si vyzvedla dárkovou přednabitou kartu na pobočce Fruitisimo OD Krakov. Mělo být zabaleno v dárkovém balení, tak jak uvádíte na Vaší stránce. Bohužel až doma jsem si všimla, že se jedná o klasickou bílou obálku s vloženou kartou. Chtěla jsem dovnitř napsat „to věnování“.Těšila jsem se i na dárkové balení, měl to být dárek pro přítele:-(

Fruitisimo

Pěkný den, Romano,
mrzí náš Vaše zkušenost, nemělo by se to stávat. Standardně by součástí balení měla být skládačka a samolepka, s možnosti vepsat věnování. Můžete se prosím obrátit na e-amil: marketing@fruitisimogroup.com a zaslat nám Vaší adresu? Všechny doplňky Vám zašleme poštou, děkujeme.

Martina

,,Dobrý den, bohužel to není možné, minimální nabití na 1 kartu je 300 Kč."
Je tedy možné přímo na místě doplatit 100,– a nabít 2 karty za 300,–??
Děkuji

Fruitisimo

Krásný den, Martino,
mohla byste se nám ozvat na e-mail marketing@fruitisimogroup.com? Vymyslíme pro Vás řešení k Vaší spokojenosti! :-)

Andrea Kutílková

Dobrý den, je nutné vyčerpat ihned nebo lze čerpat postupně?

Děkuji.

Fruitisimo

Dobrý den,
peníze můžete samozřejmě čerpat postupně.

Martina

Dobrý den,
je možné částku 500,– rozděli na 2 karty?

Fruitisimo

Dobrý den,
bohužel to není možné, minimální nabití na 1 kartu je 300 Kč.

Klára K.

Dobrý den, jak lze jednoduše zjistit zůstatek na kartě? Nemíváte to ani na vašich účtenkách, člověk nemá žádný přehled o čerpání jak přednabité částky, tak získaných fruitikorun.

Fruitisimo

Krásný den, běžně by se měl zůstatek na kartě objevovat na účtence. Pokud tomu tak není, zůstatek Vám může sdělit obsluha, případně se obraťte na náš e-mail: info@fruitisimo.cz s číslem kartičky. Děkuji

Markét Bulantová

Dobrý den,
dá se tady někde na netu najít Váš ceník? Chtěla bych si spočítat na kolik drinků mi to cca výjde. Děkuji

Fruitisimo

Dobrý den,
na našich stránkách ceník není zatím k dispozici.
Zašlete nám prosím svoji e-mailovou adresu a pošleme Vám ho.

Daniela

Dobry den, proc se nedá využit i v Ústeckém kraji ?? Dekuji

Fruitisimo

Dobrý den,
v tomto kraji bohužel žádný Fruitisimo bar zatím není.

Martina

Dobrý den,
jde s touto kartou uplatnit i členskou slevu?
Děkuji

Fruitisimo

Dobrý den,
pokud se zaregistrujete do Fruitisimo klubu, tak samozřejmě budete mít nárok na načítací slevu.

Martina Papíková

Dobrý den, vypadá dárkové balení jako zde uvedené na obrázku či je karta jinak zabalená?Děkuji.

Fruitisimo

Dobrý den,
vypadá přesně tak :-)

Pavel

Dobry den, dostanu pri cerpani teto karty klasicke body na zakaznickou? Dekuji

Fruitisimo

Dobrý den,
body získáváte vždy jen na kartě, kterou použijete.

Veronika

Dobré ráno, ráda bych se zeptala, zda je možné tímto voucherem nabít stávající zákaznickou kartu a zda-li je limit do kdy musí být vyčerpáno.
Děkuji, Veronika

Fruitisimo

Dobrý den,
svoji stávající kartu si můžete dobít, karta má platnost 1 rok.

Jana

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je nějaká doba, do které peníze musím vyčerpat jako to bývá u karet třeba v obchodních centrech, že se musí vyčerpat částka do jednoho roku nebo zda je to bez omezení?
Předem děkuji za odpověď :-)

Fruitisimo

Dobrý den,
karta má platnost 1 rok.

Diana

Dobrý den,

lze pak spolu s kartou využívat ještě slevu na ISIC?

 Děkuji

Fruitisimo

Ano, to není problém.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru