Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za kompletní dámský střih, masáž hlavy, hloubkovou regeneraci. Špičková péče o vlasy jakékoli délky v Ateliéru Ondřej Horvath.

4,5 / 5 Atelier Ondřej Horvath Ostrava  (mapa) 164 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
monika A.

Když si dnes tento voucher koupím, je reálné u některého z Vás se objednat na pátek 17.2.2012 ? Děkuji za odpověď

Barbora Mynářová

Dobrý den paní Moniko , ano určitě, stačí zavolat a konkrétněji se domluvit.

Fanny Peřinová

prosím o pomoc nemám elektronickou poštu ani bezhotovostní učet chtěla bych to poslat poukazkou šlo by to? a na jakou banku to poslat ? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Fanny,


jistě že by to šlo :o). Jakmile dáte „koupit“, zadejte možnost platby „bankovním převodem“ a následně dle informací o platbě uvedete naše číslo účtu, velmi důležitý je variabilní symbol a zašlete platbu složenkou. Jen počítejte s tím, že přes složenku k nám platba jde o něco déle, než klasickým bankovním převodem. Je také možné platbu vložit přímo na náš účet na některé z poboček ČSOB. 


Příjemný den
Kateřina

Dobrý den! Chtěla bych se zeptat, cca jak dlouho trvá mytí, dámský střih, foukaná, hloubková regenerace a masáž hlavy a zda ještě máte volno v týdnu od 13.-17.2.?Děkuji

Barbora Mynářová

Dobrý den paní Kateřino , cca hodinku ,hodinku a půl podle náročnosti střihu .Ano v tomto termínu mám ještě volno .

jana

Dobrý den,
následnou 100kč slevu na barvení, melír nebo přeliv můžu uplatnit také pouze u kadeřníků Barbora Mynářová a Erik Kolek nebo i u někoho jiného?
Děkuji za info…

Barbora Mynářová

Dobrý den paní Jano , ano tato sleva se vztahuje pouze ke mě a k Erikovi a u nás můžete využít voucher se slevou 100,– na další návštěvu .

DENISA GOVORI

Dobrý večer,právě jsem si zakoupila Vaši slevičku,takže nejdříve se k Vám objednám telefonicky .a poté stačí dorazit s vytisknutou slevou a budu to mít za tu cenu 249,ano? Děkuji.....

Erik Kolek

Dobrý večer Deniso,ano,mate pravdu,stačí si s sebou vzít kód vašeho vouchru,ten my na salónu zkontrolujeme. Stačí se pouze telefonicky objednat a dorazit,těšíme se.

M.

Dobrý den, chci se zeptat, zda postačí koupit 1 voucher, když mám dlouhé vlasy? Dále bych se ráda zeptala na kadeřníky, konkrétně jakou mají praxi, zkušenosti (jde mi o to, jestli se náhodou nejedná o nedávné absolventy učnáku). Děkuji za odpověď

Barbora Mynářová

Dobrý den paní M., ano stačí zakoupení 1 vouchru na dlouhé vlasy . Kadeřníci ze salonu mají praxi v rozhraní 3–5 let a jsou průběžně školeni profesionálními školitely ze Schwarczkopf professional .

P.

Dobrý den, mám na hlavě „něco“ jako trvalou. Boužel se moc nepovedlo… Střih taky nic moc, spíše nic… Půjde stím něco udělat? Trvalou mám zhruba týden… Nebo mám počkat až to odroste?

Barbora Mynářová

Dobrý den paní P. ,určitě se s tím dá něco dělat .Rádi poradíme co se tyče střihu ,úpravy která vám pomůže v údržbě střihu a správného výběru přípravku .

M.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat nešlo by vyměnit stříhání za barvení a nebo melír?? A nebo v případě zakoupení voucheru kolik by mě stalo melírování?? Jiná paní kadeřnice mi totiž už stihla vlasy, které byly po pás radikálně přistřihnout i když jsem to tak vůbec nechtěla. Děkuji za odpověd.

Barbora Mynářová

Dobrý den pani M. ,bohužel sleva se vztahuje pouze na kompletní dámský střih+ hair spa k tomu máte ještě 100,– slevu na barvení,přeliv či melír .Pokud byste chtěla melír na polodlouhé- dlouhé vlasy je cena 600–1200, cena se vždy přizpůsobuje spotřebě materiálu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru