Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní vstup do Aqualandu Moravia a wellness zóny

4,7 / 5 Aqualand Moravia Pasohlávky  (mapa) 15 895 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
AK1234

Zdravím,

všechny nepříjemné pocity jsem již popsal v recenzi. Jen se chci zeptat, jak je možné, že byl uzavřen vstup přes dámské sprchy a tak přítomné slečny a dámy museli do prostoru bazénu vstupovat přes pánské sprchy? Bylo pro mě poněkud trapné, když jsem stál ve sprše s namydleným přirozením a zrovna se ve sprše objevili procházející dámy.

jaroslav

dobry den chcel by som obiednat 4vouseru za 289kc/za 1osobu a chcel by som to zaplatit priamo u vas na pokladni ale ono mi to nedava taku moznost je to mozne ked pridem k vam vyuzit vousher a zaplatit ho priamo u vas

Slevomat.cz

Dobrý den Jaroslave,

voucher je nutné uhradit Slevomatu – nelze ho zaplatit přímo na místě.

Můžete využít platbu bankovním převodem, vkladem v hotovosti či platbu platební kartou.

Hezký den přejeme.

Bohuslava

Dobrý den,
chtěla bych objednat 9 voucherů za 289 Kč/lks Bohužel mi to nabízí ke koupi jenom jeden. Jde ještě objednat 9 voucherů?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, určitě to možné je, voucherů je pořád dostatek :o) když dáte koupit, tak následně máte možnost v roletce vybrat požadovaný počet voucherů, změníte jeden na devět a pokračujete dále.
Hezký den!

Petr

dobrý večer, nemohu se dostat na objednání. Vyskakuje mi hláška, že „Tato akce již není k dispozici“. Nechápu proč, když to trvá ještě 74 hodin a zbývá skoro 7000 lístků.

Co mám dělat? Chtěli bychom tam jet už tento víkend a mám strach, že nestihnu voucher zaplatit.

Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Petře,
zkuste prosím objednat znovu, v akci je opravdu ještě dostatek voucherů k zakoupení u všech variant, je možné, že se jednalo pouze o technickou chybu.
Pokud by se Vám objednání opravdu nedařilo, kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu na podpora@slevomat.cz.
Doporučuji využít platbu kartou online, budete mít vouchery ihned k dispozici.
Děkujeme a užijte si víkend!

Barbora

Dobrý den, od kolika let (měsícu) mají děti povolen vstup? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Báro, vstup s malým dítětem do Aqualandu necháme na Vašem uvážení, děti do 100 cm mají vstup zdarma :o) Hezký den!

Anitta Dvořáková

Dobrý den, vstupenky je možné uplatnit kterýkoliv den v týdnu ? Tedy i o víkendu ? Nebo je to nějak omezené ? Děkuji předem za odpověď a přeji hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den Anitto, ano, vstupenky můžete využít kdykoli během týdne, i o víkendu :o) Hezký den!

Jiří

Dobry den.Takže podle vašich odpovědí,už neplanujete vouchery s neomezenym časem jak do bazenu tak do wellness,mam to tak chapat?

Slevomat.cz

Dobrý den Jiří, ano, prozatím neplánujeme.

Jiří

Zdravím.Chci se zeptat,kdy budou zase vouchry na cely den s neomezenou casovou dobou ve wellness.Byl jsem u vás 3× a pokažde přes takový voucher.Pul dne bazeny,pul dne wellness.děkujii za vaše odpovědi

Slevomat.cz

Dobrý den, neomezená doba ve wellness není možná, viz odpověď Aqualandu výše: omezení na 120minut je opravdu z několika důvodů. Bohužel nejvíce se nám množili stížností návštěvníků, kteří k nám přijeli a bohužel část návštěvníků Aqualandu Moravia je ve Wellness celý den (což se ze zdravotních důvodů ani nedoporučuje) a z kapacitních důvodů si nemohli naše wellness vyzkoušet.

Lenka Vávrová

Dobrý den,je u voucherů nějaké omezení ohl.prázdnin na jaře?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, žádné omezení není, voucher je platný od 4. 1. 2016 do 23. 3. 2016. Hezký den!

Radek Topil

Dobrý den,po zaplacení VOUCHERU mám dotaz když si zaplatím těch 289.- plus ještě jedna osoba a budu v bazénu třeba 4 hodiny budu ještě něco doplácet ?? a za saunu také ?? děkuji za zpětnou vazbu s pozdravem .Radek T.

Slevomat.cz

Dobrý den, asi přesnĕ nerozumím dotazu. Ve vstupu za 289 Kč máte celý den v zónĕ Vodní svĕt (tobogány, skluzavky, bazény…). Pokud byste chtĕl jít do sauny, připlatíte si 100 Kč za 120 min. pobytu. Hezký den 

Mildy

Dobrý den, plně souhlasím s Miroslavou příspěvkové odpovědi, toto sdělení není na místě proč se to stalo že řešíte wellness 120 minuty jen jednoduchou odpověď jezdíme 200 km, ročně 8–10 x

Aqualand Moravia

Dobrý den Mildy, omezení na 120minut je opravdu z několika důvodů. Bohužel nejvíce se nám množili stížností návštěvníků, kteří k nám přijeli a bohužel část návštěvníků Aqualandu Moravia je ve Wellness celý den (což se ze zdravotních důvodů ani nedoporučuje) a z kapacitních důvodů si nemohli naše wellness vyzkoušet. Hezký den

Miroslava Horáková

Dobrý den,
mrzí nás, že Vás tato akce nezaujala jako jiné zákazníky a věříme, že Vás zaujme jiná.
Děkujeme za Váš příspěvek, hezký den

Krásná odpověď od Slevomatu, ale opravdu mě žádná jiná nabídka nezaujala. Je to vše drahé a nechápu Aqualand Morávia, že vstupné ve svém eshopu prodává dráž než to stejné vstupné na slevomatu, kde ještě firmě platí provizi.A o vstup­ném na běžné pokladně ani nemluvit. Asi tady vůbec nejde o návštěvníka a jeho spokojenost. Aquapark máme 20 km od bydliště a přesto se nám vyplatí cestovat do Maďarska i s ubytováním­......

Veronika Králová

Dobry den,
Od 11h bude otevřen venku pouze bazén Riviéra-na stránkach aqualandu je uvedeno,ze bazén ma teplotu 30 stupňů,to je snad jen pro otuzilce,ne?Nebo bude bazén vyhrivany?Dekuji za odpověď.

Aqualand Moravia

Dobrý den Veroniko, venkovní bazén Riviéra má teplotu 30°C, což při rozdílu venkovní teploty vzduchu a vody je příjemné zpestření návštěvy Aqualandu Moravia. Kromě Štědrého dne máme otevřen také venkovní bazén Palava pool, který je součástí Forum Romanum Wellness a jeho teplota je 32–34°C. Oba bazény jsou vyhřívané. Hezký den

Karolína

Dobrý den,

děti do 150 cm platí normální cenu dle Vašeho ceníku nebo mají také možnost využít slevu přes slevomat? Pokud pro děti platí běžná cena z ceníku a mám děti dvě, tak se mi vyplatí koupit si celodenní vstupné 2+2 děti za běžnou cenu 990,–, budu to mít levnější a ještě se vyhnu několikatisícovému návalu lidí ze slevomatu, je tak?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Karolíno, varianty v nabídce mohou využít i děti. Pouze pro vstup do Forum Romanum Wellness platí minimální výškový limit 150 cm. Děti do 150 cm mají do zóny přístup pouze při dětském saunování v neděli od 11.30 do 13.30 hod. Hezký den!

Eva

Ano , nestačí Vám to Františku , ale pokud by jste se tam jako my několikrát kvůli přeplněnosti vůbec nedostal , reagoval by jste jinak .My se těšíme i s dětmi na tobogány a užijeme si to vždy
celý den – máme koupeno a těšíme se :-)

Frantisek

Eva – ano, nekterym dve hodiny urcite staci, ale jak tak koukam na komentare, tak se zde najde o hodne vice takovych, kterym to absolutne nestaci – pokud bych chtel pouze do sauny, tak to urcite beru, ale na welness o 20ti atrakcich to je opravdu moc malo (neni to jen muj nazor – drive jsme jezdili v 6ti lidech a ted nejezdi od nas nikdo, tak to asi taky o necem vypovida) Drive psali, ze budou voachery i na „pouze welness“, ale dle posledniho komentare i na to muzeme zapomenout. Welness ma slouzit k odpocinku a k relaxaci a ne na to, abych hlidal hodiny, ze „vyplaznu stovku“ za minutu navic a nedej boze kdybych usnul :D

Eva

Nechápu ty co pořád kritizují , omezení je výborná věc , víc návštěvníků bude mít možnost využít Wellness a nebude trvale obsazeno. Někteří se tam vůbec nedostanou , když je stále přeplněno .

Slevomat.cz

Přesně jak píšete Evi :o) omezení je tam dané právě kvůli tomu, aby wellness nebylo přeplněné a dostalo se na všechny! Hezké svátky a doufám, že plánujete návštěvu Aqualandu!

michalec.on@seznam.cz

dobrý den,chci se zeptat jestli můžu uplatnit voucher dřív než je jeho platnost

Slevomat.cz

Dobrý den,

je nám líto, ale voucher lze využít až do 4.1.2016.

Hezký den přejeme.

Tereza

Dobrý den,
mohu vouchery zaplatit poukázkami sodexo (flexipass)? Předem děkuji za odpověď. Pěkný den.
 Tereza

Slevomat.cz

Dobrý den Terezo, tato platba možná není. Hezký den!

Slevomat.cz

Pouze pokud byste mela benefity v cafeterii Sodexo, tak lze vyuzit, viz zde:https://www.slevomat.cz/sodexo

Kristýna

Dobrý den,
v pondělí (před 4 dny) jsem si od vás zakoupila 2 vouchery do aquaparku, platbu jsem provedla hned, nicméně vouchery mi ještě nepřišli. Mám se něčeho obávat?

Slevomat.cz

Dobrý den Kristýno, vouchery posíláme na email, prohlédněte si prosím Váš email, zda neskončily třeba ve spamu :o( vouchery také naleznete po přihlášení v sekci Můj účet – mé nákupy. Pokud jste platbu provedla převodem, tak chvíli trvá, než nám peníze dorazí a Vy máte vouchery k dispozici. Pokud do dalších dvou dnů Vaše vouchery nedorazí, kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu. Děkuji a věřím, že bude vše v pořádku. Hezký den!

Alena Seménková

Dobrý den, i já souhalím s názorem, že by byly dobré i nějaké akce přímo do Forum Romanum. Myslím, že současné podmínky odradí hodně návštěvníkú.

Slevomat.cz

Dobrý den,

mrzí nás, že Vás tato akce nezaujala jako jiné zákazníky a věříme, že Vás zaujme jiná.

Děkujeme za Váš příspěvek, hezký den.

Pavel

Dobrý den, i já se připojuji k tomu, že změna podmínek mě odradila od koupě. Nezlobte se, ale za dvě hodiny do Forum Romanum Wellness, chtít tolik peněz? Je to hodně drahé. A to už nemluvím otom, když tam jdete s přítelkyní. Mimo jiné ten kdo tam byl, tak vám potvrdí, že na dvě hodiny tam nemá smysl vůbec jít.

Slevomat.cz

Dobrý den,

mrzí nás, že Vás tato akce nezaujala jako jiné zákazníky a věříme, že Vás zaujme jiná.

Děkujeme za Váš příspěvek, hezký den.

Markéta Bravencová

Dobry den, da se voucher vyuzit i v terminu 27.12.-31.12.2015?

Slevomat.cz

Dobrý den Markéto, vstupy je možné využít od 4. 1. 2016 do 23. 3. 2016. Ve Vámi uvedené době tedy nelze využít.

Martin

Dobrý den, musím se připojit k těm, které mrzí změna podmínek – welness na 120minut a je bohužel důvodem proč voucher po několika návštěvách v naprosté spokojenosti už nekoupit. Už vstup do bazénové části není zrovna levnou záležitostí, tak nechápu proč navíc připlácet za každých započatých 120minut v saunách po 100Kč. Díval jsem se, že změna se týká i klasického vstupného bez slevomatu. Ideální kombinace, strávit dopoledne v bazénové části, pak si dát oběd a poté strávit odpoledne v saunách a ještě se vrátit na chvíli do bazénu bez hlídání času a dalšího připlácení tím padá. Škoda.

Slevomat.cz

Dobrý den Martine,
mrzí nás, že Vás tato akce nezaujala jako jiné zákazníky a věříme, že Vás zaujme jiná.
Děkujeme za Váš příspěvek, hezký den.

Marcela

Dobrý den, jsou v Aquaparku i tobogány vhodné pro děti? Našla jsem u vás jen tobogány od výšky 120cm. Dcera má 4 roky 114cm. Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Marcelo, bohužel na tobogány je opravdu vstup až od 120 cm výšky a to z důvodu bezpečnosti. Doporučila bych Vám návštěvu Calimero Pool (http://www.aqualand-moravia.cz/calimero-pool), případně Baby Pool (http://www.aqualand-moravia.cz/baby-pool), kde se Vaší dcerce bude také líbit :o)

Frantisek

Miroslava – mam to uplne stejne az na to, ze me to uplne odradilo od koupe – jak to tady procitam, tak nejsme samotni. Snad budou i voachery jen na welness a pokud ne, tak holt pojedu jinam

Slevomat.cz

Dobrý den,

mrzí nás, že Vás tato akce nezaujala jako jiné zákazníky a věříme, že Vás zaujme jiná.

Děkujeme za Váš příspěvek, hezký den.

Miroslava Horáková

Proč jste zkrátili pobyt ve wellness zóně pouze na 120 minut? Toto omezení je pro mě při volbě typu vouchru zásadní a vcelku mě odrazuje od koupě. Řešení není ani 2–3 krát vstoupit do wellness zóny (pokud to vůbec je možné), jelikož by to podstatně zdražilo vstupenku.Systém 120 minut mi znemožňuje strávit polovinu času v aquaparku a polovinu ve wellness, tak jak jsme dříve byli zvyklí a spokojení.

Slevomat.cz

Dobrý den,

mrzí nás, že Vás tato akce nezaujala jako jiné zákazníky a věříme, že Vás zaujme jiná.

Děkujeme za Váš příspěvek, hezký den.

Martina Kelarová

Dobrý den, dá se voucher zaplatit kartou Edenred?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Martino,

je nám líto, ale tuto platbu nepřijímáme.

Hezký den přejeme.

Ivet

Dobrý den.
Chci vzít s sebou do Aqualandu i dítě, které potřebuje kočárek, aby si mělo kde pospat, když tam budeme celý den.
Je možné vzít kočár dovnitř? Alespoň do některé části, kde můžeme mít zázemí v blízké dostupnosti bazénů a v teple? Abychom nemuseli někam vybíhat a převlékat se…
Díky za info.

Aqualand Moravia

Dobrý den Ivet, vstup do Aquaparku s kočárkem je možný, ale pouze za předpokladu, že na kolečkách máte z hygienických důvodů nasazeny návleky určené výrobcem, nebo zakoupené u nás v Aqua shopu. V nejkrajnějším případě můžete využít i smršťovací fólii, kterou Vám zapůjčí security u vstupu do Aqualandu Moravia. Hezký den

Kristýna

Dobrý den, chci se zeptat když jsi koupím vstup do aqualandu za 289 kč, tak mám pouze vstup do všech bazénů ale do wellness ne ?

Aqualand Moravia

Dobrý den Kristýno, ano je to tak. Hezký den

Zuzana Literáková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je ve variantě za 289 Kč zahrnut i vstup do Forum Romanum Wellness na 120 minut. Děkuji.

Aqualand Moravia

Dobrý den Zuzano, ve variantě za 289 Kč je v ceně zahrnut vstup do Aquaparku. Hezký den

Jana

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , zda vouchery jde zaslat i na adresu , jako darkový poukaz ?

Slevomat.cz

Dobrý den Jano, vouchery máte k dispozici online a lze jim dát dárkový vzhled, který si můžete vybrat a následně je vytisknout, ale na adresu bohužel nezasíláme.

Kateřina

Dobrý den,
chtěla bych zakoupit vstup do aqualandu Moravia pro 2 dospělé osoby a 2 děti ve věku 10 a 5let kolik voucheru bych měla zakoupit?Nebo prosím jak to vychází cenově na vstupném pro děti,vyjde to levněji než voucher?Děkuji za odpověd

Slevomat.cz

Dobrý den Katko, vstupné pro děti je rozdělené dle jejich výšky, kterou neznám, proto se prosím na ceny podívejte zde: http://www.aqualand-moravia.cz/vstupenky. Hezký den a víkend!

Libuše Aková

Dobrý den, škoda, že zkrátili čas v saunách na pouhých 120 minut, několik saun, venkovní bazén, vířivka a další možnosti, to se nedá za tak krátkou dobu stíhat, nezbývá tam už tolik potřebný čas na ten správný relax a pohodu, které jsem si tam užívala především;
uvítala bych voucher pouze do Forum Romanum Wellness na neomezenou dobu od 12hod, kdy otvírají

Aqualand Moravia

Dobrý den Libuše, děkujeme za Váš názor. Z Vaším podnětem budeme pracovat. Hezký den

Jaroslav

Dobrý den,
kolik se doplácí při překročení času 120 minut v saunách?

Aqualand Moravia

Dobrý den Jaroslave, při překročení 120 minut v saunách se Vám načte 100Kč na dalších 120 minut. Hezký den

Tereza

Dobrý den nějak moc nechápu kam mám zadat slevové vouchery.Objednala jsem 4× vstup do Aqualandu Moravia+120minut Forum Romanum Wellness+dezer­t.Zaplacené to mám,ale nevím jak slevu uplatnit a kam napsat adresu pro doručení vstupenek.Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Terezo, Vaše zakoupené vouchery naleznete v sekci Mé nákupy. K návštěvě Aqulandu stačí mít s sebou kódy voucherů, které sdělíte obsluze na pokladně a ona Vám na základě nich vydá vstupenky. Samozřejmě je nutné návštěvu podniknout v době platnosti voucherů. Užijte si návštěvu!

Dana

Dobrý den,chtěla bych zakoupit vstup do aqualandu Moravia pro 3 dospělé a 3 děti ve věku 16 – 3roky kolik voucheru bych měla zakoupit? děkuji za radu a přeji hezký den Hrubanová

Slevomat.cz

Dobrý den Dano, pro dospělé určitě 3 vstupy a pro děti – tam záleží na výšce – pokud má některé z dětí do 100 cm výšky, pak bude mít vstup zdarma. V ostatních případech prosím zakupte dětem vstupné také. Užijte si návštěvu Aqualandu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru