Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Golfové kurzy na Nové Americe s možností ubytování

4,3 / 5 Nová Amerika Golf Resort Kuks  (mapa) 89 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Martina Henzlová

dobrý večer, pokud bych zakoupila voucher, tj ubytování a kurz pro dvě osoby…já jsem začátečník, ale můj partner je pokročilý, zvládne pan trenér odtrénovat dva hráče -každého na jiné úrovni? a pak ještě kolik stojí dokoupení hry, tj 9 nebo 18jamek? děkuji martina henzlová

Ludmila Požárová

Děkuji za odpověď. Docela mě to zmátlo. Ono i to, že máte napsané omezení (výuka probíhá pouze ve středu). Nerada bych si koupila voucher za 1990,– (víkend) a on nebyl kurz.

Lenka

Dobré ráno. Tj. v pořádku. Dny (středa a neděle), kdy probíhá kurz máme vymezené účelně, právě proto, aby jste si mohli být jistí, že kurz skutečně proběhne. :-)

Lenka

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či ten základný kurz golfu za cenu 449 Kč je len pre jednu osobu, alebo by som aj ja mohla celý deň sprevádzať priateľa a zapožičať si golfové vybavenie pre hru. Ďakujem za odpoveď

Lenka

Dobrý den paní/slečno Lenko, píšete to správně – kurz golfu bez ubytování je skutečně pro 1 osobu, pokud budete mít zájem zapojit do kurzu i své přátelé je nezbytné mít voucher i pro ně. Naopak pokud jde již o zkušené golfisty mohou si zakoupit green fee na 9 nebo 18 jamek přímo na místě. Mějte krásný den.

Ludmila Požárová

Dobrý den,
mohu se prosím Vás zeptat, jaký je rozdíl v nabízených variantách (krom toho cenového)? Děkuji

Lenka

Dobrý den paní/slečno Ludmilo, ráda Vaši otázku zodpovím. Jsou dva druhy kurzů s ubytováním a bez ubytování. Kurzy s ubytováním mají rozdílnou cenu kvůli rozdílným nástupním dnům. Víkendový kurz má o 500,–Kč vyšší cenu. Přeji Vám příjemný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru