Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kouzelná zima ve 4* Hotelu Relax přímo na břehu Lipna

4,7 / 5 Resort Relax****, Hotel Relax Šumava (mapa) 103 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Naděžda

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak daleko je od vašeho hotelu autobusové nebo vlakové nádraží, případně jestli jezdí autobus až k hotelu a jak se dostanu do ski areálu? Děkuji

Recepce HRR****

Dobrý den,
autobusová zastávka je od hotelu vzdálena cca 50 m, vlaková zastávka cca 8,5 km. Do zastávky Dolní Vltavice jezdí ve všední dny autobus 3 x denně – příjezdy do zastávky v 6:50, 15:25, 16:59, o víkendech je bohužel autobusová doprava přerušena. Dopravu pro klienty jsme schopni zajistit hotelovým transportem, např. odvoz z vlakové zastávky by vyšel na cca 255 Kč. Do Ski Areálu Lipno jezdí linková doprava, do Ski Areálu Hochficht skibus. Pokud by nastaly komplikace, např. že by se kvůli nedostatečné obsazenosti skibus nevypravil, jsme schopni zajistit opět dopravu hotelovým transportem.

ELiška

Dobrý den,
máte volný pokoj pro 2 dospělé a 3 děti ve věku 2,5 a 2× 5 let, v termínu 19. – 21. února? Děkuji.

Recepce HRR****

Dobrý den,
ano, v tomto termínu Vám můžeme připravit pobyt na rodinném pokoji. Pokud by byli dospělí ubytováni v rámci voucheru, příplatek za přistýlku se snídaní by pro 2 starší děti činil 550,– Kč/dítě/noc. Pokud byste si pro děti přáli polopenzi, jejich cena činí 280,– Kč/osoba/den. Nejmladší dítě má pobyt na lůžku s rodiči bezplatný, můžeme pro něj zajistit zdarma dětskou postýlku.

František

Dobrý den, prosím o cenovou nabídku pro 2 dospělé a 3 deti 13 let, 5 let, 2 let na 2 noci s polopenzí. Děkuji.

p.Duben

Dobrý den,máte ještě volný pokoj pro 2 dospělé a dvě děti 5 a 8 roků na tři noci v terminu 8 až 12.2.A jaká cena pro nás.Děkuji

recepce

Dobrý den,
kvůli aktuálnosti, prosím, dotazy ohledně kapacity směrujte na hotelovou recpci e-mailem: recepce@hotelresortrelax.cz.
děkujeme

Věra

Dobrý den,
měli byste volný apartmán nebo rodinný pokoj pro dva dospělé a dvě děti v termínu počínaje 10. – 14. březnem na cca týden? A dají se vouchery sčítat? Děkuji!

Lubomír Ocelka, recepce

Dobrý den, celý březen máme volný rodinný pokoj kromě 1 noci 17. – 18.3. Vouchery se sčítat dají, kupte si jich tolik, aby byl počet nocí sudý, pokud budete chtít lichý počet nocí, lze tu 1 noc doplatit u nás. Objednávku včetně kódů voucherů prosíme zaslat na e-mail recepce@hotelresortrelax.cz. Děkujeme.

Pavlína K.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je volný čtyřlůžkový pokoj nebo dva dvoulůžkové v termínu 4. 2. – 6. 2. a jestli se na tento termín vztahuje voucher s polopenzí za cenu 3 850 Kč. Je také možné pro mého syna bezlepková strava? Děkuji

Lubomír Ocelka, recepce

Dobrý den, v tomto termínu máme volný rodinný pokoj i dva dvoulůžkové, můžete si koupit voucher s 1 večeří i ten s polopenzí. Vyberte si první nebo druhou variantu, které nejsou vázané na konkrétní termín a zašlete nám krátkou objednávku s kódy voucherů na adresu recepce@hotelresortrelax.cz. Bezlepková strava je samozřejmostí, prosíme ale o dovezení vlastního pečiva.

Světluše Hüttlová

Pěkný den.)))
Máme zájem o datum od 29.1 to bych rovnou koupila voucher, ale jde přistýlka?? máme 10 letého syna.) a ještě jeden dotaz, jak daleko od hotelu je sjezdovka?? díky za odpovědi.)

Lubomír Ocelka, recepce

Dobrý den. Přistýlka pro Vašeho syna je možná za příplatek 550,– Kč/noc, který uhradíte na hotelu. Prosíme Vás tedy o zaslání krátké objednávky včetně kódu Vašeho voucheru na adresu recepce@hotelresortrelax.cz. Skiareál Lipno se nachází cca 22 km od hotelu, Skiareál Frymburk 16 km a Hochficht v Rakousku okolo 45 km.

Lenka

Dobrý den, rádi bychom přijeli 4 dospěli a 2 deti(1,5roku a 9 měsíců) na 3 noci v termínu 11.2.-14.2. Je mozne dokoupit/doplatit ještě jednu noc a jaka je cenu ( pri rezervace 2 pokojů)? Dále me zajímá, zda je mozne zajistit dětskou postýlky. Děkuji

recepce

Dobrý den,
termín volný je a pokoj je možné dokoupit. Prosím obraťte se na recepci hotelu. recepce@hotelresortrelax.xz
 děkuji

Alena

Dobrý den. Jaká je cena za dítě 3 a 3/4 roku?
Děkuji

recepce

dobrý den. Děti do 3 let mají pobyt zdarma bez nároku na lůžko a stravu.
Za starší dítě na přistýlce doplatíte 550 Kč/noc včetně snídaně.

Monika

Dobrý den, kdybychom přijeli 3 dosp a jedno 11leté dítě, jak to máme provést s nákupem voucherů tak, aby to bylo pro nás nejvýhodnější? /máme zájem o polopenzi/ – rádi bychom přijeli 28.1.večer kolem 20h a byli u vás do 31.1..tj 3 noci..
Dále bych se chtěla zeptat, zda máte 4-lůžkový pokoj – 2×2lůžkový pokoj ne prosím, děkuji:-)
A také – co nabízíte v lednu místo sportovního náčiní – zjevně k venkovním sportům..mohli bychom dostat saunu/whirpool?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Čtyřlůžkový pokoj můžeme nabídnout v podobě apartmánu. V obývacím pokoji je rozkládací sofa. Za děti ve věku 4–12 let na přistýlce doplatíte 550 Kč/noc včetně snídaně. Polopenzi pro dítě můžete dokoupit za 150,–Kč/noc. Ve variantě dražší máte i polopenzi a saunu. Pro více informací kontaktujte prosím recepci na mailu: recepce@hotelresortrelax.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru