Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Láhev na vodu Botanela s různými motivy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

botanela

Dobrý den, motiv květin v této akci již k dispozici nebude.

Soňa K.

Dobrý den, bude ještě láhev květiny? Měla bych zájem. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, motiv květin v této akci již k dispozici nebude.

Iveta

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda je možné změnit objednávku, koupila jsem si lahev s motivem logo, protože ta, která se mi líbila, již nebylo možné koupit a dnes se dívám, že je znovu možné ji již koupit, ale já jsem již odeslala přijetí objednávky, tzn. zobrazili se mi platební údaje, ale ještě jsem objednávku nezaplatila. Bylo by možné tedy objednávku klasicky zaplatit s tím, že si změním vzor? Děkuji

botanela

Dobrý večer, v partnerském rozhraní slevomatu vidím jen zaplacené objednávky. Ideální by bylo, kdybyste si objednala znovu motiv, který chcete a zaplatila ho. Objednaný motiv loga neplaťte, časem se Vaše objednávka zruší/nebo ji zrušte, je-li to možné. Pokud by s tím byl jakýkoliv problém, tak mě napište mail nebo zavolejte a pomůžu Vám to vyřešit.

Věra

Dobrý večer, je láhev BPA free?

botanela

Dobrý den, dle nařízení Komise EU č.10/2011 je limitní množství BPA 0,6 mg/kg. Poslední studie EFSA (European Food Safety Autohority) z ledna 2015 reaguje na velké množství vědeckých výzkumů této látky v letech 2011 – 2015. Závěry studie jsou, že bezpečné množství BPA je cca 12,5 x nižší než je stanovené limitní množství z roku 2011. Studie uvádí, že BPA v tomto množství nepředstavuje žádné zdravotní riziko ve všech věkových skupinách (kojenci, děti, dospělí, senioři, těhotné ženy). Mez stanovitelnosti BPA lahví Botanela je 0,005 mg/kg, což je výrazně pod limitním množstvím i pod doporučeními z posledních výzkumů EFSA. Láhve jsou zdravotně nezávadné, což máme potvrzeno i ze Státního zdravotního ústavu v Praze. Pokud by Vás tato problematika více zajímala, podívejte se na http://www.efsa.europa.eu/en/topics/topic/bisphenol.

irena

dobrý den ,
neteče lahev ani když se v tašce překlopí ?

botanela

Dobrý den, naše láhve netečou ať jsou otočené jakkoliv.

Radka

Dobrý den, jak velký obsah vlastně láhev má? 0,5 l?

botanela

Dobrý den, láhev má 0,6 l.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru