Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní sada BeconfiDent pro dokonale bílé zuby

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Tým Beconfident CZ

Dobrý den paní Kozlová,
děkujeme za Váš dotaz.
Tento vánoční balíček obsahuje bělící sadu Starter Kit, která je 10 denní kúrou. Dle klinických studií 70% pacientů zaznamenalo výsledek již po první aplikaci a dokonce 81% pacientů poznalo bělící výsledek již po 2 aplikacích. Doporučujeme ale využít celé balení, tedy aplikovat po dobu 10 dnů.

Krom toho balíček obsahuje Bělicí pero.
Bělící pero se používá k okamžitému koncentrovanému bělení konkrétního zubu, například jedničky, která je zažloutlejší. Vzhledem k obsahu rozjasňujících příměsí je používáno hojně pro získání okamžitého zářivějšího vzhledu zubů. Prakticky funguje podobně jako lesk na rty a je možné je také stejně snadno aplikovat kdykoli a kdekoli.
Třetí z balíčku – zubní lesk
pak má ochrannou funkci. Nanesením lesku jsou zuby potaženy neviditelným lesklým ochranným filmem, jsou tedy lesklejší, ale hlavně jsou chráněny před opětovným zabarvením například při konzumaci červeného vína, čaje, kávy, ovocných šťáv,…
Jak dlouho Vám vydrží vybělení není možné říci, záleží to na individuálním životním stylu každého jednotlivce, ale klinické studie prokazují, že správným používáním zubního lesku ochráníte zuby tak, že prodloužíte dobu než začnou opět žloutnout na dvoj až trojnásobnou dobu, než by tomu bylo bez používání lesku.
Přejeme krásný úsměv

Terý Kozlova

Dobrý večer. Na jak dlouho tato sada vydrží ? .. A jak dlouho potom vydrží vybělení ? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den paní Kozlová, děkujeme za Váš dotaz. Tento vánoční balíček obsahuje bělící sadu Starter Kit, která je 10 denní kúrou. Dle klinických studií 70% pacientů zaznamenalo výsledek již po první aplikaci a dokonce 81% pacientů poznalo bělící výsledek již po 2 aplikacích. Doporučujeme ale využít celé balení, tedy aplikovat po dobu 10 dnů.
Krom toho balíček obsahuje Bělicí pero. Bělící pero se používá k okamžitému koncentrovanému bělení konkrétního zubu, například jedničky, která je zažloutlejší. Vzhledem k obsahu rozjasňujících příměsí je používáno hojně pro získání okamžitého zářivějšího vzhledu zubů. Prakticky funguje podobně jako lesk na rty a je možné je také stejně snadno aplikovat kdykoli a kdekoli. Třetí z balíčku – zubní lesk pak má ochrannou funkci. Nanesením lesku jsou zuby potaženy neviditelným lesklým ochranným filmem, jsou tedy lesklejší, ale hlavně jsou chráněny před opětovným zabarvením například při konzumaci červeného vína, čaje, kávy, ovocných šťáv,… Jak dlouho Vám vydrží vybělení není možné říci, záleží to na individuálním životním stylu každého jednotlivce, ale klinické studie prokazují, že správným používáním zubního lesku ochráníte zuby tak, že prodloužíte dobu než začnou opět žloutnout na dvoj až trojnásobnou dobu, než by tomu bylo bez používání lesku. Přejeme krásný úsměv

Tým Beconfident CZ

Dobrý den Nikolo,
děkujeme za Váš dotaz.
Bělení zubů Beconfident samozřejmě lze použít i v případě aplikované korunky, jen je třeba počítat s tím, že na korunku, nebo jiné implantáty, žádné bělení nefunguje, tedy odstín samotné korunky se nezmění.

Co se týče kojení, jedná se o zcela přírodní kosmetiku bez jakýchkoli omezení či vedlejších účinků. Nezpůsobí citlivost dokonce ani při styku s otevřeným kazem v zubu. Rozsáhlé klinické studie produktů BeconfiDent prokázaly 100% nezávadnost a žádné vedlejší účinky.
Kojení tedy kontraindikací rozhodně není.

Nikola

Dobrý den, prosím o informaci jestli se dá výrobek použít v případě, že mám v ústech zubní náhradu- korunku. A jestli je kontraindikací kojení. Předem děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Nikolo, děkujeme za Váš dotaz. Bělení zubů Beconfident samozřejmě lze použít i v případě aplikované korunky, jen je třeba počítat s tím, že na korunku, nebo jiné implantáty, žádné bělení nefunguje, tedy odstín samotné korunky se nezmění.
Co se týče kojení, jedná se o zcela přírodní kosmetiku bez jakýchkoli omezení či vedlejších účinků. Nezpůsobí citlivost dokonce ani při styku s otevřeným kazem v zubu. Rozsáhlé klinické studie produktů BeconfiDent prokázaly 100% nezávadnost a žádné vedlejší účinky. Kojení tedy kontraindikací rozhodně není.

Tonička Bolavá

Dobrý večer, platí zde nějaká omezení? těhotenství, kojení? Děkuji za odpověď.

Tým Beconfident CZ

Dobrý večer,
jedná se o zcela přírodní kosmetiku bez jakýchkoli omezení či vedlejších účinků. Nezpůsobí citlivost dokonce ani při styku s otevřeným kazem v zubu. Nicméně z etických důvodů není dentální kosmetika testována na těhotných ženách. Jinak ovšem klinické studie produktů Beconfident prokázaly 100% nezávadnost a žádné vedlejší účinky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru