Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyvolání 100 fotek 10×15 nebo 11,5×15 cm

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 2 132 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Juraj Duráni

Dobrý deň,
prosím Vás, ako je možné, že nahrávanie fotiek pomocou http://www.mojefoto-online.cz/ nefunguje správne? Chcel som stihnúť objednať fotky do vianoc, ale stránka nefunguje tak ako by mala. Napr. pri nahrávaní fotiek mi prvý krát fungovalo všetko v pohode, no pri druhom pokuse nahrať 200 fotiek mi na konci vybehne, že objednaných je len 176 ks, a tretí krát z 200 ks mi zobralo a napísalo, že sú objednané iba 4 fotky, po štvrý krát mi z 90 fotiek nenahralo ani jednu. Čo sa deje, je tam nejaká porucha? Skúšal som to asi 3 hodiny a nič sa nezmenilo. Pri starších verziách (nahrávanie po jednom či puvodna verzia) mi tiež nenahralo ani jednu fotku. Používal som Google Chrome aj Mozilu, v oboch prehliadačoch nahrávanie fotiek blblo.
Ďakujem za odpoveď a dúfam, že systém čoskoro dáte do poriadku.

Foto Morava, s.r.o.

Dobrý den, s ohledem na současný Vánoční nápor dochází občas k přetížení našeho serveru. Provedli jsme některé technické úpravy a nyní by mělo vše pracovat správně. V případě, že by se v budoucnu některé potíže s odesláním objednávky opakovaly, doporučuji použít k odeslání fotografií, našeho Offline klienta. Ke stažení ZDE: http://www.mojefoto-online.cz/storage/files/mojefoto%20online.exe . Není zde k disposici pole pro vložení voucheru, proto je napište do poznámky a my je ověříme ručně.

Marie

Dobry den,
pokud si objednam fotografie behem dnesniho dne, za jak dlouho budou k vyzvednuti na pobocce Zasilkovny v Praze?

Foto Morava, s.r.o.

Pokud Vám jde o dodání do Vánoc, krajní termín objednání je 16.12. Pokud objednáte dnes, mělo by to být v Praze nejpozději pátek nebo pondělí, i zásilkové služby jedou v tomto období na doraz.

Mirka

Dobrý den,
chtěla jsem nejprve vytvořit objednávky, abych věděla kolik voucherů budu potřebovat. Při nahrávání fotek a zadávání výřezů jsem nepochopila, jak mám pracovat s fotkami, které jsou focené na výšku, aby se udělal výřez správně. Mám zadané 15×10, ale výřez se mi zdá jiného fotmátu. Jak si mohu zkontrolovat, jak bude výsledná fotka vypadat? Děkuji.

Foto Morava, s.r.o.

Dobrý den, můžete být bez obav, fotografie budou zhotoveny v pořádku. Náhledy fotek na výšku se nezobrazují v reálném poměru. Zřejmě se při poslední aktualizaci systéme někde vloudila chybička, již na tom pracujeme. Pokud kliknete na některou změnu u konkrétního snímku a potom to vrátíte zpátky zobrazí se to správně. Taky je vhodné používat pro náš systém prohlížeč Google Chrome, s ním to pracuje nejlépe.

Petra Šoterová

Dobrý den,

pokud jsem udělala dvě objednávky na dva vouchery, do poznámky napsala, že bych je chtěla spojit, mám platit poštovné u obou, nebo jedno můžu nechat prostě nezaplacené a nějak to dopadne?

Znovu s pozdravem,

Šoterová
(předchozí dotaz už samozřejmě není aktuální)

Foto Morava, s.r.o.

Pokud jste chcete objednávky spojit, stačí zaplatit poštovné pouze u jedné.

Michaela

Dobry den, kdyz objednam v pondeli s dorucenim pres postu nebo zasilkovnu, stihne se doruceni do Vanoc? Kdy mate nejzazsi termin objednani, aby bylo doruceno do vanoc? Dekuji.

Foto Morava, s.r.o.

Dobrý večer, pokud provedete objednávku v pondělí, nebude problém Vám fotografie do Vánoc doručit.

Petra Šoterová

Dobrý den,

pohraje si Vaše laboratoř s digitálními fotkami tak, aby vypadaly co nejlépe, nebo opravdu jen čistě vytisknete materiál, který Vám bude doručen a přes Photoshop* si to tedy mám raději prohnat sama?

Děkuj,

Šoterová

Foto Morava, s.r.o.

Dobrý večer, fotografie jsou před odesláním do procesu zkontrolovány a provedeny drobné korekce hustoty, případně barvy. Nejedná se však o nějaké rozsáhlé úpravy ve Photoshopu, na to bohužel za tuto cenu není prostor, navíc naše technologie dokáže sama automaticky korigovat drobné odchylky. Pokud nemáte provedenou kalibraci monitoru, nedoporučuji moc do fotografií před zpracováním zasahovat, většinou je to více na škodu výsledné kvalitě fotek. Ale neznám Vaše možnosti a zkušenosti, takže je to na Vás zdali provedete nějaké úpravy.

Anna Vaverová

Dobrý den, je možné si objednat na voucher i formát 9×13cm? Předem děkuji za odpověď.

Foto Morava, s.r.o.

Není problém, pouze to poznačte do požadavku, že skutečně chcete 9×13.

Monika

Dobrý den,
dnes jsme odeslali objednávku na 200 ks fotek ale zjistili jsme že by jsme rádi objednali další tak jsme zakoupili další kupón na 100 ks fotek. U první objednávky jsme už ale zaplatili i poštovné. Prosím je možné objednávky sloučit na jedno poštovné i když by zakázky přišli v jiný den? Umožňuje objednávkový systém objednávku bez určení či platby poštovného? Děkuji Monika

Foto Morava, s.r.o.

Pokud první zakázka již nebude odeslána, tak v tom nevidím problém. Domluvte se ráno na digitál@fotomorava.cz . Pokud zakázky půjde sloučit, tak tu další jednoduše neplaťte.

Lucie

Dobrý den,
můžu si objednávku vyzvednout někde jinde než v Kopřivnici? Jsou prodejny, kde se můžou fotky vyzvednout například v Karviné, Havířově nebo Ostravě?

Eva

Dobrý den, když si zakoupím voucher za 199 a budu si chtít vyzvednout zásilku v Kopřivnici, neplatím už nic navíc?
Půjde objednávku vyzvednout v pondělí 21.12?
Objednala bych do týdne.
 děkuji

Foto Morava, s.r.o.

Dobrý den, nebude účtován poplatek za doručení. Ke každé zakázce je účtován manipulační poplatek 39Kč. V pondělí 21.12. máme otevřeno, pokud nám objednávku pošlete nejpozději ve čtvrtek 17.12. budete si jí moci v pondělí v kopřivnické laboratoři vyzvednout.

Monika Kowalová

Dobrý den, je možno vyzvednout objednávku v Opavě? Myslím sběrnu ne zásilkovnu. Děkuji

Foto Morava, s.r.o.

Dobrý den, v Opavě máme více sběren: Opava FOTO Vilášek Opava, Krnovská 33 Tel: 553 626 064
Opava JP Janeta Prusková, Masarykova 39 Tel: 731 442 483
Opava Kateřina Jarkulišová, Popská 226/3 Tel: 774 956 556

Veronika

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda všechny fotky vyvoláváte s bílým okrajem jak vidím na úvodní fotografii, nebo se to dá i bez těch okrajů?

Děkuji a hezký den.

Foto Morava, s.r.o.

Fotografie v popisu akce jsou pouze ilustrační, standartně zhotovujeme fotografie bez okrajů.

Barbora

Dobrý den, platnost voucheru je do konce ledna. Dá se prodloužit?

Foto Morava, s.r.o.

Dobrý den, platnost voucheru bohužel prodloužit nelze. Lze se domluvit v laboratoři digital@fotomorava.cz o uplatnění voucheru s tím, že se objednávka zrealizuje později.

Gabriella Winterfreshová

Takže ten voucher by se dal i uplatnit na černobíle fotografie? Děkuji

Foto Morava, s.r.o.

Pokud je pošlete jako digitální zakázku tak ano.

Gabriella Winterfreshová

Dobrý den, chci se zeptat jestli také děláte černobíle fotky? Nikde jsem to u vás na stránkach nenašla ani tady na slevomatu. Předem děkuji

Foto Morava, s.r.o.

Pokud se jedná o zpracování digitální fotografie, nerozlišujeme mezi černobílou a barevnou fotkou. Pokud uplatníte voucher na černobílou digitální fotku, není problém. Pro analogovou černobílou fotografii je ceník ZDE: http://www.fotomorava.cz/cenik-fotosluzeb/cenik-cernobile-fotografie/cs_CZ-89628.html

Sonia Sophia

Dobrý den, pokud si fotky objednám do zásilkovny, zaplatím 199+doručení49 + ještě 39 manipulační poplatek nebo jak je to? děkuji

Foto Morava, s.r.o.

Dobrý den, pokud si necháte poslat fotky přes Zásilkovnu.cz, zaplatíte online celkem za doručení 88Kč. V případě že zvolíte platbu dobírkou připlatíte ještě navíc 10Kč.

Radka Dubská

Dobrý den, jaká je prosím kvalita fotopapírů, standard nebo premium?
 Děkuji

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý den, nerozumím dost dobře Vaši otázce. Firma Foto Morava, s.r.o., zpracovává fotografie na špičkový značkový materiál FUJIFILM Crystal Archiv. Nerozlišujeme mezi standart a premium, u nás je vše zhotoveno ve špičkové premiové kvalitě.

Erika

Dobrý den,
zakoupila jsem si 3 vouchery. Je možné udělat objednávku a platit jenom jedno poštovné? V mém případě zásilkovna.

 Děkuji

Foto Morava, s.r.o.

Dobrý den, do jedné objednávky můžete vložit více voucheru, stačí je oddělit čárkou. Další možnost je poslat více objednávek a v poznámce požádat o jejich sloučení. V tomto případě bude účtováno pouze jedno poštovné.

Kateřina Bublová

Dobrý den, je možné při zakoupení vouchru za 199 Kč k objednávce nechat navíc vyvolat i větší rozměr?

Foto Morava, s.r.o.

Dobrý den, není problém, k objednávce můžete přidat i další fotografie. Vhodnější je vytvořit další objednávku a do poznámky napsat, že jí chcete sloučit z objednávkou na kterou jste uplatnila voucher.

Ilona Pačesná

Dobrý den,
když si u vás nechám vyvolat 100 fotek a budu si je chtít nechat poslat do zásilkovny, kde je nejbližší? Jsem z Jablonce nad Nisou. A v jakém formátu mají fotky být?

Foto Morava, s.r.o.

Dobrý den, seznam poboček Zásilkovny.cz najdete zde: http://www.zasilkovna.cz/pobocky . Nejvhodnější formát pro zpracování je JPG.

Monika

Dobrý den, prosím je možné vyvolat část fotek (26 nebo 39ks) ve formátu 11×15 cm a zbytek ve formátu 10×15cm? Jak postupovat při objednávání? Děkuji Monika

Foto Morava, s.r.o.

Dobrý den, tohle není problém, formáty nabízené v akci můžete kombinovat. Stačí pouze z fotek označit požadovaný formát.

Petra

Dobrý den,
je možno vyzvednout i na vašich sběrnách? Mám na mysli Krnov a jaká by byla cena? Fotky 199, manipulační poplatek 39 a ještě něco?

Foto Morava,s.r.o.

Dobrý den v Krnově máme sběrnu „Soňa Halášková – HS COLOR LAB,
Hlavní náměstí 7“. Účtuje se manipulační poplatek 39Kč + poplatek za doručení na sběrnu 39Kč, celkem 78Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru