Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

169 Kč za vstup na seznamovací Valentýnskou Singles party s vyrovnaným počtem mužů a žen od 25–40 let. Přijďte se na Valentýna bavit!

3,9 / 5 Třetí poločas (2 pobočky) Praha - Libeň  (mapa) 152 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martin (PaP)

Dobrý den Petře,
na slevomatu jsou zatím aktivnější ženy, které doposud zakoupily více kuponů. Nicméně rozumíme Vaší obavě, která je oprávněná. U každé naší akce proto uvádíme, zda bude rovnoměrný počet mužů a žen a toho se také snažíme dosáhnout řízeným marketingem a rozdělením počtu vstupů v poměru 1:1. Po skončení akce na slevomatu bude následovat další propagace zaměřená téměř výhradně na pány, abychom počet dorovnali – podle aktuálního prodeje vstupů by nám pánové děkovali, že se dostali do ráje ;-)

U každé naší další akce doporučuji se registrovat k nám na portál www.prijdapotkej.cz, kde je vidět seznam účastníků, je možné s nimi začít komunikovat i před akcí apod. a tak dopředu víte, s kým budete mít tu čest.

Pavel

Ten věkový rozsah je definitivní, starším je to uzavřeno?

Martin (PaP)

Pavle, záleží jak moc starším. Několik málo let není problém, generační rozdíl už pak není úplně ono. Občas k nám na akce přijde někdo „více“ starší nebo „více“ mladší a ten pak obvykle odchází zklamán, neboť se necítí uvolněně jako mezi svými. Proto jsme také orientační věkové hranice zavedli a jsou vnímány vesměs pozitivně všemi stranami.

Pro zkoušenou generaci v nejlepších letech jsme spustili projekt PaP Starší na adrese http://starsi.prijdapotkej.cz/, kde je sice méně akcí, ale za to je tam pěkná parta, která drží při sobě.

Martin (PaP)

Dobrý den,


máte-li jakýkoli dotaz k Valentýnské párty pro nezamilované (jak jsme si ji interně nazvali) nebo k projektu Přijď a Potkej, jsme v této diskuzi připraveni vám obratem zodpovědět všechny otázky a pomoci vám učinit první krok za štěstím :-) 


Martin

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru