Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Stříbrné prsteny a náušnice s nádherně blýskavými zirkony

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Ivča

Dobrý den,
žádný prsten v nabídce na slevomatu již není dostupný v mé velikosti – 50, u Vás na webu je ale 50 u těchto prstýnků běžně dostupná, bylo by možné prsten se slevou i přesto zakoupit?
 Děkuji

Art šperky

Dobrý den, je to možné, ale pro jistotu mi na mail (info@artsperky.cz) nejdříve napište, o jaký prsten máte zájem. Prověřím, jestli je opravdu na skladě. Děkuji

jaja

Dobry den , prosim o prumer kaminku u nausnic NK 044, dekuji

Art šperky

Dobrý den, průměr centrálního kamínku je 3,7 mm, kamínky okolo (14 kusů) nedokážu přesně změřit, ale jsou cca 0,5 – 0,7 mm.

Petra

Dobrý den, mám stejný problém jako paní Suchá před měsícem. Vím jistě, že jsem zadávala velikost 59, v potvrzujícím mailu je ale psána velikost 49. Doufám, že je to jen nějaká chyba, abych nemusela prstýnek posílat zpátky.

Slevomat.cz

Dobrý den Petro,

objednala jste velikost 49.Jak je již uvedeno výše, tak není problém prstýnek vyměnit, pokud máme požadovanou velikost. Napište prosím na info@artsperky.cz.

Děkuji, Hezký den.

Tomáš Horáček

Dobrý den,objednávka z 6.12.2015 nep­řišla do dnešního dne i když píšete,že bude doručena do 4 pracovních dnů.Děkuji za odpověd

Slevomat.cz

Dobrý den Tomáši,

prosím kontaktujte nás na info@artsperky.cz.

Přejeme hezký den.

kristina zakoutska

Co označuje velikost prstenu,průměr?

Veronika Suchá

Dobrý den,objednala jsem si u vás prstýnek-chtěla jsem velikost 56,ale dnes mi přišel email,že mi byla odeslána velikost 49– nějak si neumím vybavit,zda jsem zapomněla velikost změnit a nebo jestli se stala nějaká chyba.Proto bych se chtěla zeptat,jestli půjde prstýnek vyměnit? Mockrát děkuji za odpověď

Art šperky

Dobrý den, není problém prstýnek vyměnit, pokud máme požadovanou velikost. Napište prosím na info@artsperky.cz. Děkuji, Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru