Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotografie dětí, rodiny či portréty od Pavla Šrůtka

4,3 / 5 Fotograf Pavel Šrůtek Praha - Řepy  (mapa) 42 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Markéta

Dobrý den,
zajímalo by mě, jak probíhá to připlacené líčení? Myslím tím, zda bude vše na jednom místě a stačí tedy přijet o něco dřív?
A také zda s sebou mohu mít doprovod, který by mi hlídal dcerku v době líčení?
Děkuji.

Pavel Šrůtek

Dobrý den, Markéto, samozřejmě vše na jednom místě a doprovod určitě nevadí :) Vizážistka přijde na domluvenou hodinu. Líčení trvá cca až hodinu.

Eva

Dobrý den,
kolik se připlácí za líčení, které uvádíte? Je to včetně účesu?
Děkuji.

Pavel Šrůtek

Dobrý den, v posledním odstavci inzerátu dole je zvýhodněná cena líčení uvedena, je to 400 Kč. V ceně je i jednodušší úprava vlasů (žehličku apod. má vizážistka vždy u sebe), pro náročnější účesy by už byla potřebná kadeřnice.

Jinak pro bližší informace můžete kontaktovat přímo vizážistku Kateřinu, mail i telefon má uvedený na svých webových stránkách http://www.katerina-stepan.com/

Hanka

Dobrý den, ráda bych se nechala vyfotit s mým pejskem. Máte i takové zkušenosti? Není to nějaký problém? Děkuji moc.

Pavel Šrůtek

Dobrý den, Hanko, naopak bude to pro mě zajímavé. Focení zvířecích mazlíčků bych se chtěl více věnovat, jen zatím nezbývá čas. V exteriéru nebo i v ateliéru, podle rasy pejska a jaký je povahově..

V ateliéru jsem jednou fotil pejska v rámci svatebních fotek, nevím, jestli do diskuse můžu vložit odkaz na fotku, ale zkusím (je to momentka bez nějakého aranžování): http://www.photoserver.eu/zobrazeni_fotky.php?cislo_fotky=355439

Lucinka Tůmová

dobrý den, četla jsem, že fotky fotíte do RAW – kolik by stálo CD se všemi fotkami převedenými do JPG?

Pavel Šrůtek

Dobrý den, co se týče RAW, jen jsem se snažil vysvětlil, proč neupravené fotky nejdou běžně prohlížet nebo nechat vytisknout. 


Náhledy za účelem výběru nejsou problém, ale převádět všechny, i ne úplně povedené nebo když je série velmi podobných… vybírá se potom ta nejlepší, ostatní podle mě nemají žádnou cenu a nedovolil bych se je zákazníkovi vůbec předávat jako hotovou práci a něco si za ně účtovat (patří do koše). 


Ivana Zemanová

Všem krásný den přeji…
S Pavlem Šrůtkem jsme fotili už 2× a je úžasnej, jeho fotky nejen že jsou zárukou kvality, ale jsou nádherné a tak opravdu můžeme jen doporučit :-), vážně neváhejte ..... Iva s dcerkou Anne.

Pavel Šrůtek

:) Děkuji, Ivano.

Pavel Šrůtek

Dobrý den, Jano. Děkuji moc, jsem rád, že se Vám fotky líbí… 


Vaše focení bude jen trochu náročnější časově, počítal bych raději minimálně s 2 hodinami. Příplatek by byl jen za fotky navíc, na kterých by jsme se domluvili. Když vyjdu z ceníku (děti, rodiny), bez tisku, je to podle množství: 210 Kč/ks od 10-ti fotek, 180 Kč/ks od 15-ti. Z těchto cen navíc, v rámci akce, odpočítám také 40% slevu. 


Trochu horší by to bylo s termínem, nyní to vypadá nejdříve cca za 14 dní. 



Kulda

Dobrý den
Raději se chci zeptat, páč nikde nevidím – fotíte i těhule (už v pokročilejším těhotenství) ?
 Děkuji

Pavel Šrůtek

Dobrý den, určitě ano, pokud stihneme domluvit na focení termín, nejdříve bych měl volný cca za 14 dní..

Jana Merežková

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda fotíte i těhotné!?
 Děkuji

Pavel Šrůtek

Dobrý den, určitě ano :) nejvíc zkušeností mám s focením dětí, ale fotím veškerou rodinnou fotografii, i těhotné.

Jana

Dobry den – jeste dotaz k miminkum – predpokladam, ze fotite i ta nejmensi, cca mesicni? Je mozne prijit vyfotit se jako rodinka – rodice + 3 lety syn + mesicni mimco? Moje predstava je nejaka spolecna fotka a pak syn samostatne a spinkajici mimco samostatne a nakonec kombinace syn+mimco.. :-) Celkem treba 10–15 fotek. Kolik je prosim priplatek za kazdou dalsi fotku? Jinak fotky mate opravdu moc krasne, skvele nasvetlene a upravene. Z vlastni zkusenosti mohu rici, ze na CD staci odnest si pouze ty povedene fotky, a ne celou serii, protoze k tomu neretusovanemu zbytku uz se stejne pak clovek nedostane, aby s tim cokoliv delal.. Cili rovnou s fotografem vybrat, co stoji za to a nechat od nej upravit, zbytek vymazat. (to jen praktická poznámka k Romče)

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, připojujeme odpověď pana Šrůtka, uvedenou níže v diskusi: „Dobrý den, Jano. Děkuji moc, jsem rád, že se Vám fotky líbí…
Vaše focení bude jen trochu náročnější časově, počítal bych raději minimálně s 2 hodinami. Příplatek by byl jen za fotky navíc, na kterých by jsme se domluvili. Když vyjdu z ceníku (děti, rodiny), bez tisku, je to podle množství: 210 Kč/ks od 10-ti fotek, 180 Kč/ks od 15-ti. Z těchto cen navíc, v rámci akce, odpočítám také 40% slevu.
Trochu horší by to bylo s termínem, nyní to vypadá nejdříve cca za 14 dní.“

Petra

dobrý den,
fotíte také miminka? (teď necelých 6 měsíců).
 děkuji

Pavel Šrůtek

Dobrý den Petro, jak už jsem psal v předchozí odpovědi, samozřejmě :) Miminka se fotí dobře :) výsledky jsou vždy úžasné :)

Je potřebné vystihnout na focení takovou denní dobu, kdy jsou nejaktivnější a v nejlepší náladě, to je asi základ. Focení pak jde samo. Když třeba nemají zrovna svůj den, klidně raději focení přeložit. Se vším počítám a není problém :)

Romča Kantorková

A jak vypadají ty náhledy? Z toho jde vyvolat fotku? A pokud budu mít ten speciální program RAW doma? Jde mi to, že to chci koupit jako dárek pro sestru, protože se mi Vaše fotky moc líbí, ale chtěla bych aby měli k dispozici všechny fotky v digitální podobě a mohli je kdykoliv vyvolat.

Pavel Šrůtek

Z RAW ani z náhledů nejdou vyvolat fotky. Fotky, vyfocené do tohoto formátu se právě musí vždy ještě zpracovat. Je to určitá daň za vyšší kvalitu a větší možnosti při úpravách… 


Smyslem náhledů je, aby mohl zákazník vidět vše, co se nafotilio a případně domluvit zpracování fotek podle svého výběru, nebo si vybrat nějakou navíc, kterou potom upravím. 


Každopádně bych v tom neviděl problém. Ve skutečnosti získat z jednoho focení, kdy se nafotí např. něco přes 100 fotek (už v průběhu nepovedené promazávám), těch 3 nebo 5 opravdu pěkných (a aby byla každá úplně jiná), tak odpovídá. Potom už by muselo být focení delší… Když se zadaří a sestra by si jich ve výsledku vybrala opravdu víc, mohu upravit za zvýhodněných podmínek, jak už jsem psal výše a také, samozřejmě, můžeme odpočítat tisk, jestli ho nebude požadovat. Myslí, že dá určitě domluvit..
Klárka Marešová

děkuji :-)

Klárka Marešová

Dobrý den,
fotíte i malá miminka cca 6 měsíční?

Pavel Šrůtek

Dobrý den, to je samozřejmé :) viz. dvojčata na úvodní fotce, měli právě půl roku :)

Romča Kantorková

A zbytek fotek (neretušovaných) za hodinu focení zákazníci nedostanou třeba na přinesenou flashku?

Pavel Šrůtek

Dobrý den, Romčo, klasická a častá otázka :)


Neupravené fotky jsou ve formátu RAW, t.z. nejsou to ještě hotové fotky a dají se otevřít jen v speciálním programu. Přímo do běžného formátu Jpg nefotím, protože bych neměl takovou flexibilitu při úpravách. 


Z neupravených fotek můžu vytvořit náhledy, které přidám na CD anebo pošlu mailem. Z nich je možné další, upravené fotky přiobjednat (se stejnou slevou 40%). 




Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru