Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Balanční Future Board PRO 2 – naskočte a vzhůru za dobrodružstvím

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

JardaCZ

Kristýno pleteš se :) http://goo.gl/z5Fl6g za 7500 Kč a do vánoc ho máš doma :) divím se slevomatu, že sem takovéto nabídky vůbec dávají.

Tomas / Future Board

Dobrý den. Uvedený odkaz je na nejjednodušší model, takže srovnávejme srovnatelné. Podívejte se na ty stránky pozorně a uvidíte např. model „Skywalker Board“, který parametry odpovídá námi nabízenému. Zbytek je již jenom malá násobilka. Navíc při koupi v ČR máte jistotu, že jste chráněni českými zákony na ochranu spotřebitele. Co budete dělat v případě poruchy? Určitě nechceme někoho strašit, nebo odrazovat, ale u českého subjektu máte nesrovnatelně vyšší jistotu, že se máte na koho obrátit. Váš Future Board tým.

Kristýna...

Super sleva natoz ze na netu se bezne prodavaji za 12–13tis ;-) ale to je asi takova prodejni politika…udelat z lidi blbce nadhodit cenu a pak dat „super“ slevu…

Tomas / Future Board

Kristýno, v jiném diskuzním příspěvku je odkaz, kde naleznete srovnatelný typ. Ten vychází cenově na 15.500 Kč, když vezmu pouze cenu výrobku a dopravy z tohoto příspěvku. Domnívám se, že naše nabídka je velmi férová, ale je určitě na každém, jak ji vyhodnotí.

Pavel

Hmmm… Lukáši Vás je tady opravdu škoda. Vy byste měl jít do vlády :) Tam taky nechápou legraci, zato jsou „velice“ chytří.

Lukáš Černý

Josef Adamec a Radim Korčák, nikde není uvedeno že je zařízení pro 2 osoby, FUTURE BOARD PRO 2 je název zařízení!! Kdyby blbost mohla nadnášet........

Pavel

Jaká je vydrž tohoto vozítka při plném využití a maximální zátěži? Také by mě zajímalo, jak si vozítko poradí s nestandardními povrchy, jako štěrk, písek, s hlubokými a širokými spáry v chodníku. Máte s tím nějaké zkušenosti? Uvažuji o koupi na vánoce pro bratra. Děkuji

Future Boards

Dobrý den, Board zvládne s maximálním vytížením a plném nabití ujet 15km až 20km. A jelikož disponuje s 8 palcovými koly, zvládne i povrchy, které jste vypsal. Jen pokud budete jezdit na písku, bude Board vyvíjet větší energii a může ujet pouze okolo těch 15km.

Josef Adamec

Proč na tom ve videu jezdí jeden člověk, když je to PRO 2?

Slevomat.cz

Dobrý den,
„PRO 2“ je označení modelu. Nikoliv počet osob, které mohou futureboard užívat současně.
Děkujeme za Váš dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru