Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Předplatné časopisu AUTO7 na celý rok s vánočním bonusem

4,5 / 5 Motormedia Bohemia Praha  (mapa) 176 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Tým MMB

Děkujeme za další reakci, samozřejmě je na klientovi, kterou z akcí vyhodnotí jako zajímavější. Někdo preferuje elektronické předplatné, jiný uvítá jako dárek batoh. V tom případě doporučuji realizovat předplatné přes našeho distributora predplatne.cz.

Dušan K.

jiz jsem psal,nezlobte se,ale na predplatne.cz je cena 379 a jeste k tomu darek napr. batoh, takze toto neni zadna akce. Sleva 40 kc pouze za to,ze to mate navic i v elektronicke verzi, proste trapna slevova akce,meli byste se stydet.A jeste trapnejsi odpoved na to,jak se snazite ocurat lidi.

Dušan K.

co je to prosim za slevu, toto predplatne se da koupit normalne za 379, – http://predplatne.cz/katalog/motoristicke-casopisy/auto-7--13137.html ,nikoli za 479 jak mylne a asi naschval uvadite,trapne

Tým MMB

Dobrý den,
kalkulace ceny je přesně vysvětlena v části akce „Kalkulace ceny“. Částka 479,– Kč vychází z ceny jednotlivých vydání časopisu na stánku, tj. 12 × 39,90 Kč =479 Kč. Navíc máte v rámci této akce přístup k elektronické verzi časopisu.

Petra

Dobrý den, je možné odeslání 1. čísla až po Vánocích? Děkuji.

Tým MMB

Dobrý den,
ano, odeslání 1. čísla časopisu je možné až po Vánocích, prosím obraťte se na e-mail registrace@imotormedia.cz. Uveďte také o jaký titul se jedná – momentálně nabízíme 2 duhy předplatného – AUTO7 a auto motor a sport.

Jana Es

Dobrý den, je možné po 1. zaslaném čísle změnit adresáta? Děkuji.

Tým MMB

Dobrý den,
ano, samozřejmě, pokud potřebujete v průběhu čerpání předplatného adresáta změnit, můžete se obrátit na náš e-mail registrace@imotormedia.cz, změnu doručovací adresy u distributora zajistíme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru