Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pánské boxerky Zaffe 2 ks

4,3 / 5 Zaffe 340 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Martin

Dobrý den ! Chtěl bych kombinaci fialová + fialová, je to stále možné ? Už se nenabízí …

Petr Bouzek

Dobrý den , bohužel už není k dispozici Zaffe

David Sejkora

dobrý den nevím jak odečíst kredity od zboží, poradíte mi? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,

děkujeme za zprávu i za váš zájem o naše nabídky.

Když budete mít zájem o některou nabídku, klikněte na zelené tlačítko „Koupit za“. Poté zvolte variantu voucheru, má-li nabídka varianty. V košíku pak vyplňte svoji e-mailovou adresu, počet voucherů a zvolte platební metodu. Před výběrem způsobu platby najdete zaškrtávací pole „Chci uplatnit XX kreditů“. Pokud máte například 200 kreditů a nabídka bude stát 250 Kč, uplatníte kredity a nabídka vás bude stát pouze 50 Kč. Když budete mít například 200 kreditů a nabídka bude stát 150 Kč, budete ji mít úplně zadarmo a ještě vám 50 kreditů zbude :-).

V případě, že chcete kredity uplatnit, je třeba být přihlášen ke svému uživatelskému účtu na Slevomatu, aby se vám možnost platby pomocí kreditů zobrazila. Pro přihlášení klikněte [zde] (http://www.slevomat.cz/prihlaseni/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=prihlaseni).

Kredity lze uplatnit pouze na nákup v hodnotě 150 Kč a vyšší. Věrní zákazníci s věrnostním programem Silver, Gold a Platinum pak kredity můžou uplatnit bez tohoto omezení.

Přeji fajn nákupy.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru