Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

All inclusive pobyt pro 2 ve Špindlerově boudě***+

4,4 / 5 Špindlerova bouda ***+ Špindlerův Mlýn (mapa) 763 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kvapilová

Až nyní jsem si všimla platnosti voucheru..omlouvám se. Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Kvapilová, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, platnost poukazu je od 13.03.-30.06. 2016. Pokud byste měla zájem o pobyt v jiném termínu, kontaktujte přímo hotelovou recepci a my vám vytvoříme cenovou nabídku.

Kvapilová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte volný termín pro ubytování v termínu od 13.2.-21.2. na 4 dny(3noci) a zda by šel použít voucher pro 2dosp os. + 3děti(3,5 roku, 5let, 5let), asi 2× dvoulůžkový pokoj + 1× přistýlka. Děkuji

Veronika Krausova

Dobrý večer je ještě volný termín na první týden v únoru pro 2 dospělé osoby a 1 dítě 10 let.Děkuji Krausová

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Veroniko,
jsme potěšeni Vaším zájmem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Bohužel tak jak je napsáno v popisu akce, tak se jedná o „jarní akci“ a poukazy se dají rezervovat v termínu od 13. března do 30. června. Děkuji Vám za pochopení.

Šárka

Dobrý den,chtěly bychom s manželem u Vás zakoupit voucher za 3999,–Kč. Chceme jet s našimi 6 letými dvojčaty. Pokud to chápeme dobře, tak jedno dítě máme v baličku a za druhé doplatíme 600,–Kč? Za druhé dítě zaplatíme až přijedeme na hotel? Musíme dát při koupi voucheru předem vědět že pojede o jedno dítě navíc?
Předem děkujeme za odpověď, Rémišovi

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Šárko, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za děti není žádný (až od 7 let), pro 4 osoby je potřeba pokoj deluxe (dvoulůžkový se 2 přistýlkami, příplatek 200 Kč /1 noc) nebo apartmán (rodinný pokoj, 4 pevná lůžka, příplatek 500 Kč /1 noc), pokud byste chtěli ubytování na hlavní budově, příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. Příplatky hradíte při příjezdu na hotel.
Pokud máte o rezervaci zájem, pošlete prosím krátkou zprávu, uveďte kód Vašeho poukazu a my Vám vytvoříme rezervaci.

Monika Kotoučová

Dobrý den,
chtěla bych zakoupit možnost pro dvě osoby na 3 dny (2 noci). Četla jsem, že check out je v 10:00. Co přesně to znamená? Chápu, že je nutné opustit pokoj, ale je možné jít ještě na oběd nebo využívat dalších výhod?

Předem děkuji za odpověď,
Monika Kotoučová

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Kotoučová, je to tak, stačí opustit pokoj a samozřejmě, že můžete i poté posedět v restauraci nebo využít relax centrum.

Soňa

Dobrý den, chtěli bychom s manželem u Vás zakoupit pobyt na dny 20.6. až 24.6.2016. To jsou tedy 4 noci. Prosím, máte v tento čas volný pokoj a můžeme si zakoupit voucher 2 × 3999,– Kč ? Budeme moci po celou dobu být ubytováni na stejném pokoji, nemuseli bychom se stěhovat ? Moc Vám děkuji za odpověď, pěkný den.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Soňo, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 20.06.-24.06. 2016 máme dvoulůžkový pokoj k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Můžete samozřejmě uplatnit 2 poukazy (každý na 2 noci) a mít pobyt na 4 noci v jednom pokoji. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je hotel bezbarierový.
Hezký večer.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jano,
děkuji Vám za Váš dotaz. Vstup do hotelu (pouze do hlavní budovy) je bezbariérový, vstup do restaurace také, bohužel k pokojům vedou schody a výtah zatím v hotelu nemáme. (plánujeme rekonstrukci, poté bude i výtah). Děkuji Vám za pochopení.

Libuše Cholinská

Dobrý den, jaké jsou možnosti k sjezdovému lyžování? Jak daleko je nejbližší vlek?

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Libuše,
přímo u hotelu bude maličký vlek pro začínající lyžaře (malé děti). Půl kilometru od hotelu je „POMA“ a sjezdovka asi 300m. Ostatní vleky jsou v centru Špindlerova Mlýna – asi 8km od hotelu. K dispozici bude hotelový pendlbus, linkový autobus, případně taxi.

VIktor

Dobrý den,

rozhodl jem se uplatnit Váš voucher jako dárek k Vánocům pro mé rodiče. Do mailu mi přišel daný voucher, u něhož je při rezervaci termínu relevantní pouze daný kód? Tzn. stačí pouze telefonicky zavolat na recepci hotelu, kde si dle daného rozpětí termínů navolí datum a ohlásí kód voucheru (Čili není třeba voucher fyzicky tisknout)? Nevím, zda li tomu rozumím správně, ale takto jsem to pochopil.
Děkuji Vám za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Viktore, ano přesně tak. Po přijetí platby vám zašleme voucher, který můžete i dárkově upravit a darovat v rámci poukazu pod stromeček. Relevantní je pouze kód kuponu, který je potřeba pro vytvoření rezervace. Tu rodiče mohou provést telefonicky nebo emailem. Děkujeme za dotaz.

Michal Stoklasa

Dobrý den, chci se zeptat jestli jde stornovat již zakoupený pobyt.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Stoklasa,

odpověď viz. Vaše předchozí otázka :)

Michal Stoklasa

Dobrý den, chci se zeptat jestli jde stornovat již zakoupený pobyt.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Stoklasa,
stornovat voucher samozřejmě lze, přesto tento postup má svá přesně daná pravidla. Pokud si přejete voucher stornovat, kontaktujte prosím zákaznickou linku Slevomatu.

Vasti

A ještě jeden dotaz, je předem dané v jaké dny podáváte kterou zemi z mezinárodní kuchyně? Nemusíme moc exotiku, tak bychom si rádi vybrali, kdy bude ČR a nebo Krkonoše. děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Dobrý den,
bufet Česko je většinou ve středu a bufet Krkonoše v sobotu. Uvidíme jak to bude na jaře :)

Vasti

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda je ještě volná kapacita v měsíci březnu na hlavní budově, délka pobytu by byla 6 dní (5 nocí), dvoulůžkový pokoj

Ing. Ondřej Leplt

Dobrý den,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. V březnu Vám mohu nabídnout například termín od 20. března. V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Ing. Ondřej Leplt

Dobrý den,
pro 2 děti je opravdu nutný pokoj deluxe, protože do většiny standartních pokojů se vejde maximálně postýlka a přistýlka již nikoliv. Standartní pokoje i pokoje deluxe jsou v hlavní i vedlejší budově.

Ing. Ondřej Leplt

Dobrý den, pro 2 děti je opravdu nutný pokoj deluxe, protože do většiny standartních pokojů se vejde maximálně postýlka a přistýlka již nikoliv. Standartní pokoje i pokoje deluxe jsou v hlavní i vedlejší budově.

J.

Dobrý den, navazuji na dotazy týkající se dvou dětí do 6,9 let věku, konkrétně dítě 3 roky a miminko 8 měsíců: Je opravdu nutný pokoj Deluxe v případě přistýlky pro tříleté a dětské postýlky pro miminko nebo bychom se takto vešli na standardní pokoj? Druhá věc: v hlavní budově jsou jak standardní pokoje tak i deluxe kdežto v depandance budově pouze standardní? Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Dobrý den, pro 2 děti je opravdu nutný pokoj deluxe, protože do většiny standartních pokojů se vejde maximálně postýlka a přistýlka již nikoliv. Standartní pokoje i pokoje deluxe jsou v hlavní i vedlejší budově.

Jana Mašková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli provozujete dětský koutek?
Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Mašková, děkujeme za příspěvek, dětský koutek je k dispozici denně od rána do večerních hodin. O víkendech (páteční a sobotní večer) děláme pro děti také animační programy.

Kamila

Dobry den,
mam zájem o zakoupeni poukazu,2 dospeli a 2 deti ve veku 6 a 10 let.
Rada bych se zeptala jaky je priplatek za dite ve veku 10 let?
Dekuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Kamilo, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za dítě 10 let je 300 Kč /1 noc, druhé dítě 6 let je zdarma, pro 4 osoby je potřeba pokoj deluxe (dvoulůžkový se 2 přistýlkami, příplatek 200 Kč /1 noc) nebo apartmán (rodinný pokoj, 4 pevná lůžka, příplatek 500 Kč /1 noc), pokud byste chtěli ubytování na hlavní budově, příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. Pokud budete mít zájem o rezervaci, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rezervaci vytvoříme.

Pavla Vondrousova

dobrý den, jen se zeptám, tři dospělí – koupíme voucher pro dvě osoby a ta třetí se dokoupí jako přistýlka? Jakou formou je pro dospělého přistýlka – postel, rozkládací křeslo? Jak to vypadá s víkendovými termíny v červnu? děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Pavlo,
děkuji Vám za Váš dotaz. Poukaz je vždy pro 2 osoby. Třetí osoba se doplácí na místě (600,–Kč/1 noc). Můžete mít třílůžkový pokoj, kde jsou 3 postele. Že budete 3 osoby nám musíte nahlásit při rezervaci, abychom vybrali správný pokoj.

Martin Máša

Dobrý den, měli bychom zájem o termín hned od toho 13.3. (na 5 nocí) bylo by volno v pokoji DeLuxe v hlavní budově. 2 dospělí a dvě děti 5 let. Bude v provozu váš dětský koutek s animátory a dětským programem. Děkuji za info. Máša

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Máša, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 13.03.-18.03. 2016 máme deluxe pokoj pro 4 osoby na hlavní budově ještě k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za děti není žádný, příplatek za pokoj deluxe je 200 Kč /1 noc a za hlavní budovu 100 Kč /1 noc, to je celkem 1.500 Kč /5 nocí. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Lucie Maršálková

Děkuji Vám za odpověď.
Už jen poslední dotaz, přechod mezi 2 budovami je venkem, nebo se dá přecházet vnitřkem?
Máme to jako dárek, tak bychom chtěli popř. obdarovaným k tomu dokoupit možnost spaní na hlavní budově, ale to nelze takto ve voucheru, že?
Lze to až při objednání konkrétního ternímu a doplacení na místě, mám pravdu?

Díky moc za odpověď

Pěkný den

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Lucie,
mezi budovami se dá přecházet pouze venkem. Za hlavní budovu se doplácí buď na místě, nebo Vám můžeme vystavit fakturu, avšak až po vytvoření pevné rezervace na konkrétní datum.

Lucie Maršálková

Dobrý den,

píšete, že ubytování není na hlavní budově – kde tedy konkrétně a jak daleko je to od hlavní budovy.

Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Lucie,
vedlejší budova je vzdálená asi 80m od hlavní budovy. Jedná se o stejný standart jako na budově hlavní, ale je tam pouze ubytování, vše ostatní je ve zmiňované hlavní budově.

Adéla Konárková

Dobrý den,

Je možné voucher využít od 19. do 25. 12.

 Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Konárková,
děkuji Vám za Váš dotaz. Tak jak je uvedeno v popisu akce, tak vouchery se dají uplatnit pouze v termínovém rozmezí od 13. 3. 2016 do 30. 6. 2016

Eva Hasmanová

Dobrý den, pokud bych měla zájem na kombinaci 2 pobytů za sebou a konkrétně 6 dní a 5 nocí plus 3 dny a 2 noci přes víkend, je to tedy tak, že nástup by byl v neděli v 15 hodin a odjezd další neděli v 10 hodin? Platba by pak činila součet příslušných dvou cen?
Děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Hasmanová,
děkuji Vám za Váš dotaz.
Začátek pobytu je pouze na Vás, tedy je jedno, jaký den v týdnu to bude. Záleží pouze na Vašem požadavku a možnostech hotelu.

Lucie P.

Dobrý den, taky mě zajímá platba za děti 2 a 4 roky. A na co všechno by v rámci nabídky měli nárok.
Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Lucie, příplatek za děti 2 a 4 roky není žádný, děti mohou využít all inclusive program také (tady stravu a nápoje) a kromě masáží, parního boxu a koloběžek ostatní služby také, tedy Relax centrum (bazén a vířivku) nebo saunu.

Lucie Stašková

Dobrý den prosím cenu za druhé dítě jedno je 5 let druhé 4 roky děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Stašková, děkujeme za příspěvek, děti do 6 let jsou bez příplatku, pro 4 osoby je však potřeba pokoj Deluxe se 2 přistýlkami a ten je za příplatek 200 Kč /1 noc.

Martina

Dobrý den,
pokud pojedeme dva dospělí + dvě děti – 3 a 7 let, jedno je v ceně, za druhé zaplatíme příplatek, jak je to s doplňkovými službami? Máme nárok na
■Každý den 1 hodina v relax centru (bazén, whirlpool)
■1 hodina parní nebo finské sauny pro čtyři
■1× parní bylinný aroma box (20 min.) pro čtyři
■1× půjčení horského kola na půl dne nebo sjezd na koloběžce ze Špindlerovy Boudy s dopravou zpět na hotel pro čtyři
■Volný vstup do Sport centra pro čtyři???
Samozřejmě s tím, že bychom s dětmi využívali pouze aktivity pro ně vhodné po domluvě s personálem boudy. Děkuji za informaci

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Martino, děti mohou využít all inclusive program také (tady stravu a nápoje) a kromě masáží, parního boxu a koloběžek ostatní služby také, tedy Relax centrum (bazén a vířivku), saunu, sport centrum atd. Vše se dá samozřejmě domluvit na místě během pobytu.

Klárka Kováčová

Dobrý den, jsou k dispozici ručníky, prostěradla či župany? A ohledně dopravy automobilem od Špindlerova Mlýna, jaká je cesta k hotelu, když je sníh a náledí? Moc to neumím s řetězy. Děkuji za Vaši odpověď

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Kováčová, děkujeme za příspěvek, vše máme k dispozici, župany jsou za příplatek 150 Kč /1 župan /na celý pobyt, do Relax centra půjčujeme zdarma ručníky. Řetězy jsou povinná výbava, přestože cesta je udržovaná, mohou být na cestě za silného větru závěje. Využít můžete i autobusovou­ linku.

Jana

Dobrý den, do kdy je platný voucher ?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Jano, děkujeme za Váš dotaz, platnost poukazů této akce je od 13.3. do 30.6. 2016.

Kateřina Gašparová

Dobrý den, je zde možná bezlepková strava?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Gašparová, děkujeme za příspěvek, snídaně a večeře jsou formou bufetu, je možné tedy vybrat z velkého sortimentu jídel, včetně bezlepkových. Oběd je však pevně dané dvouchodové menu.

Markéta

Dobrý den ráda bych se informovala na možnost dárkové varianty voucheru . Zda je možné ji při objednávce nějakým způsobem získat

Slevomat.cz

Dobrý den, po zakoupení vybrané varianty vám přijde voucher, který si následně ve svém účtu můžete upravit dle několika motivů na dárkový poukaz a vepsat do něj darování. Zabalit jej pak můžete různými způsoby: https://www.youtube.com/playlist?list=PLXrZimOqTjJrheEMUw3pBeMo0m9b-S55o Děkujeme za váš dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru