Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zapůjčení Porsche Boxster, Carrera nebo Cayenne včetně pohonných hmot

Flat Six Říčany  (mapa) 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Michal

Dobrý den, auto, které bych si zapůjčil, tak je celé polepené vašimi propagačními bannery? U té 911 je to tedy peklo, nebo je to jediné počmárané auto z vaší flotily :-) Díky

FLAT SIX - Porsche půjčovna

Dobrý den Michale, prosím kontaktujte mne na 603 470 848 na domluvě ohledně „nepočmáraného“ auta, děkuji Dostál

Ivan Řehák

Dobrý den, v případě půjčení na 1 den je možné s autem vyjet na výlet do Německa?

Flat six

Dobry den, ano je to mimořádně možné.

Petr Novák

Dobrý den,prosím, jak je to míněno s "plnou nádrží "? Když se auto půjčuje v půjčovně je vždy s plnou nádrží, ale také se s plnou nádrží musí vrátit zpět. U vás se vrací s prázdnou nádrží a phm jsou brány jako bonus v ceně voucheru? Alespoň tak bych tomu dle nadpisu rozuměl. Díky Petr Novák

FLAT SIX - Porsche půjčovna

Dobrý den pane Nováku, omlouváme se, nadpis může být chápán i tímto způsobem. Chtěli jsme tím říci, že vůz je „ready to go“. POHONNÉ HMOTY NEJSOU V CENĚ voucheru. Přesně jak píšete, před vrácením vozu je nutné opět dotankovat do plné.

Lukáš

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat zda-li za cenu vochueru je možné aby měl řidič sebou spolujezdce nebo zda-li je na jednu osobu jeden voucher. A jaká je kauce na místě za zapujčení?

Velice děkuji za odpověď.

FLAT SIX - porsche půjčovna

Dobrý den, voucher platí samozřejmě pro celý vůz. Boxster je dvoumístný (2 dospělé osoby), Carrera čtyřmístná (2 dospělé osoby a 2 děti vzadu, kde málo místo), Cayenne je pro 5 dospělých osob. Kauce jsou 10.000Kč pro Boxster, 30.000Kč pro zbylé vozy. Platit můžete hotově, převodem před převzetím vozu nebo kartou. Přijímáme VISA/Electron a MasterCard/Maestro.

FLAT SIX - Porsche půjčovna

Aby nedošlo k mýlce upřesňuji: platíte za auto, nikoli za osobu, tzn. ve voze může jet tolik osob, kolik dovolí jejich přepravní kapacita.

Michael

Chtěl bych to darovat jako dárek. U této akce na Slevomatu je potřeba při převzetí platit kauci? Pokud ano, tak pak je to akce bezpředmětná pro obdarování jako zážitku. Díky za odpověď.

půjčovna Porsche

Dobrý den, před předáním vozu je bohužel kauce nutná. Nicméně rozumím Vaší obavě a la „dárek / nedárek“ kdy by obdarovaný sice dostal voucher, ale musel cokoli platit. V takovém případě je možné se domluvit tak, že by kauce šla za obdarujícím, čili za Vámi. Možností je více: hotovost, převod na účet nebo úhrada platební (či kreditní) kartou. V praxi to funguje tak, že dám avízo ohledně domluveného termínu předání vozu, pak je kauce uhrazena a po převzetí zpět ihned kauci vracím, obojí domluveným způsobem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru