Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

990 Kč za diagnostiku těla švýcarským přístrojem Global diagnostics! Věnujte zdraví svým blízkým či harmonizujte vlastní organismus se slevou 70 %.

3,3 / 5 Diagnostic-centrum Praha - Vinohrady  (mapa) 97 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tomáš

Dobrý den, jsem trochu něvěřící Tomáš a lékař k tomu. Nedávno jsem ale čtl v iDnes, že redaktorka jakýsi test postoupila a zároveň si nechalaa provést lab. vyšetření krve – výsledky byly prakticky stejné. Vyšetřuje váš přístroj i laboratorní hodnoty ? Děkuji, dofám, že dostanu odpověď dříve než vyprší sleva …

Kristyna

Dobry den,


Chtela jsem se zeptat, zda hovorite i anglicky? Chtela bych to koupit manzelovi jako darek, ale nemluvi cesky. 


Dekuji
Diagnostic centrum

Dobrý den, náš obsluhující lékař MUDr. Sedláček hovoří anglicky a německy.

Marcela

Dobrý den,
když si koupím dva vouchery, mohu ho použít na druhé, kontrolní vyšetření?

Diagnostic centrum

Dobrý den, ano, můžete ho použít na kontrolní vyšetření.

Marek Turnovec

Asi budu trochu za „nevěřícího Tomáše“, ale myslím, že trochu kritický pohled je také na místě… 


Tak prý že „účinnost potvrzena lékařskými studiemi“. A můžete sem dát také odkaz na alespoň některou z těch studií? Ideálně třeba nějaký odkaz na Pubmed? Zatím jsem se díval sám a nic jsem nenašel… 


Na Vašich stránkách sice je oskenované něco v němčině ze Zemské kliniky v Grazu, ale nakolik je to nezávislé? Vyšla ta studie i v nějakém peer-review časopise? A proč je to jen německy? 


A CE certifikace znamená jen to, že přístroj odpovídá evropské legislativě. Neříká nic o tom, jestli ten přístroj k něčemu je, nebo ne… 


Diagnostic centrum

Dobrý den,


bohužel nevíme, do jaké míry je klinika v Grazu nezávislá. Tyto informace jsou pro nás nedostupné. Bohužel o dalších studiích nevíme. Ale myslím, že jiné obdobně pracující přístroje nemají vůbec nic. Překlad jsme bohužel nedělali, nechali jsme originál. Máte pravdu, připravíme překlad a pokusíme se u výrobce zjistit bližší informace. Celou studii máme k dispozici v našem centru. 


CE certifikace je samozřejmě jen „potvrzení“ evropskou legislativou. 


Zapletal

Rád si vyšetření u Vás koupím, ale chtěl bych výsledky (nebo aspoň jejich část) potvrdit ještě jinou metodou. Co mi doporučíte? Vím, že se ptám na konkurenci, ale jako podnikatelé v oboru ji máte zmapovanou jistě lépe než já jako laik. Mě napadá iridologie, Vás? Děkuji.

Diagnostic centrum

Dobrý den, vyšetřovacích metod je určitě více na trhu.. Například metodou EAV nebo přístrojem AMP, kde se neinvazivním vyšetřením také ukáže jaký orgán v organismu nefunguje správně..

XXXX

Provádí toto vyšetření lékaři, či jenom proškolení lidé?Děkuji.

Diagnostic centrum

Dobrý den, jak máme uvedeno na webových stránkách – obsluhu provádí lékaři, kteří jsou specielně vyškolení pro obsluhu tohoto přístroje.

Tereza

Je prosim soucasti i pripadne doporuceni redukce hmotnosti – vyvarovani se urcitych potravin atd.?Dekuji

Diagnostic centrum

Dobrý den, s lékařem můžete prodiskutovat i sprápnou životosprávu a způsob redukce hmotnosti. Pro každého pacienta máme připravené základní informace v oblasti výživy v tištěné podobě.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru