Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Solná jeskyně v Alžbětiných Lázních

4,8 / 5 Alžbětiny Lázně Karlovy Vary  (mapa) 70 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kamila

Dobrý den, chtěli bychom solnou jeskyni navštívit jako rodina. Dva dospělí a tři děti ve věku 4, 6 a 12 let. Pro každé dítě nutno koupit voucher? Malé děti nejsou zdarma, resp. při zaplacení dospělého doprovodu v ceně? Děkuji.

Jana Voldřichová

dobrý den, děti do 4 let jsou zdarma, pro ostatní děti je nutný voucher.Vstupy pro děti jsou vždy od po-pá od 9:00 a od 17:00 hod.So-ne od 14:00 hod. Tím zajistíme, že nebude žádný problém pro dospělé, můžou využít ostatních hodin bez dětí pro svou relaxaci.

Děti mají v solné jeskyni k dispozici hračky do písku, jeskyně je celou dobu osvětlena a hřeje podlahové topení.Dítě po návštěvě není nutné převléka, jen vysypat písek z bot a umýt jim ruce od soli. Kočárek můžete uložit přímo v prostoru solné jeskyně (pod uzavřením). Doufám, že splníme vaše očekávání, více info najdete na www.spa5.cz a těšíme se na viděnou. Jana Voldřichová- manager

Timková Jarmila

dobrý den,
ráda bych jeskyni navštívila s tříletým děckem. Objednání vstupů je mi jasné, ale chci se zeptat, zda v tomto případě máte jiné hodiny pro dospělé a jiné pro rodiče s dětmi nebo je tolerována přítomnost dětí mezi odpočívajícími.

Jana Voldřichová

dobrý den paní Timková,

vstupy pro děti jsou vždy od po-pá od 9:00 a od 17:00 hod.So-ne od 14:00 hod. Tím zajistíme, že nebude žádný problém pro dospělé, můžou využít ostatních hodin bez dětí pro svou relaxaci.

Děti mají v solné jeskyni k dispozici hračky do písku, jeskyně je celou dobu osvětlena a hřeje podlahové topení.Dítě po návštěvě není nutné převléka, jen vysypat písek z bot a umýt jim ruce od soli.
Kočárek můžete uložit přímo v prostoru solné jeskyně (pod uzavřením).
Doufám, že splníme vaše očekávání, více info najdete na www.spa5.cz a těšíme se na viděnou.
Jana Voldřichová- manager

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru