Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Thermage se systémem CPT – nejžádanější liftingový zákrok roku

3,9 / 5 Studio Greenline Praha - Karlín  (mapa) 13 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
L.

Dobrý den,vaše varianty mi nevyhovují,co přesně zahrnuje obličej?vyplňuje tento přístroj trochu „propadlou“ tvář,vymodeluje to ovál?děkuji.

Studio Greenline

Dobrý den paní L., ve Vašem případě doporučuji variantu 3 a pokud chcete vypnout a vymodelovat i krk a dekolt, zvolte variantu 4 (nejžádanější).

Petra C.

Kde na vašich stránkách najdu jakým přístrojem Thermage provádíte a certifikace? Děkuju

Studio Greenline

Dobrý den, na stránkách tyto certifikace nenajdete, máme je k nahlédnutí ve studiu. Proceduru Thermage provádíme přístrojem Thermage.

Petra C.

…a ještě jeden dotaz -Thermage a Ultherapy se mi po laickém prostudování jeví dost podobné. Je mi 42 let, co byste doporučili?

Studio Greenline

Ještě jednou dobrý den, rozdíl mezi těmito zákroky je v přístrojích. Thermage se systémem CPT pracuje na principu vysokofrekvenční radiofrekvence v hlubokých vrstvách kůže. Ultherapy SMAS zase na principu frakčního intenzivního mikro-fokusovaného ultrazvuku. Oba dva přístroje zasahují do hloubky epidermu až 4,5mm (v těchto hloubkách se doposud pohyboval poute plastický chirurg). V našem studiu pracujeme s oběma přístroji a ze zkušeností víme, že si větší oblibu získal zákrok Thermage, nejčastěji klientky volí Thermage full face.Samozřejmě ale záleží na Vaší volbě..

Petra C.

Dobrý den, z jakého důvodu nabízíte toto ošetření za tak lákavou cenu? Na jiných klinikách se cena pohybuje od 20 000 Kč výše. Ošetření provádí lékař? Děkuju

Studio Greenline

Dobrý den, jedná se o způsob reklamy. Ošetření provádí proškolený zdravotnický personál, který má atestaci k provádění zákroku. Vzhledem k tomu, že se nejedná o narušení integrity kůže, nemusí provádět lékař.

Věra Soukupová

Dobrý den, je mi 56. Bude pro mne zákrok efektivní? Jedná se mi především o zpevnění podbradku a výraznější zjemnění nosoretních rýh.

Studio Greenline

Dobrý den paní Soukupová, k tomuto zákroku je Váš věk ideální. Nejvíce klientek jsou ženy Vašeho věku. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru