
Termín
Platnost do 31. 3. 2016.
V ceně
Předkrm:
- 100 g škvarkové pomazánky
- 100 g světlé tlačenky
- 100 g tmavé tlačenky
- 100 g sulcu
- Pečivo
Hlavní chod:
- 300 g pečeného bůčku
- 400 g uzených a pečených vepřových žebírek
- 250 g jelítkového prejtu
- 200 g jitrnice
- 0,5 kg brambor
- Kyselé zelí
- Hořčice, křen, pečivo
- Rezervace: Rezervace nutná předem na tel. 377 225 151 či 773 225 154 nebo prostřednictví rezervačního formuláře.
- Platební karty: Ano, v podniku lze platit kartou.
- Ostatní možnosti: Klimatizace, bezbariérový přístup, pořádání akcí, vstup se psy, Wi‑Fi, parkování v přilehlých uličkách po 19. hodině zdarma.
- Rezervaci je nutné zrušit nejpozději 24 hodin předem (u selete 48 h), jinak voucher v plné hodnotě propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 3. 2016.
V ceně
- Pečené sele s nádivkou cca 20–25 kg (dle apetitu pro 20–30 osob)
- Hořčice, křen, pečivo
- Rezervace: Rezervace nutná předem na tel. 377 225 151 či 773 225 154 nebo prostřednictví rezervačního formuláře.
- Platební karty: Ano, v podniku lze platit kartou.
- Ostatní možnosti: Klimatizace, bezbariérový přístup, pořádání akcí, vstup se psy, Wi‑Fi, parkování v přilehlých uličkách po 19. hodině zdarma.
- Rezervaci je nutné zrušit nejpozději 24 hodin předem (u selete 48 h), jinak voucher v plné hodnotě propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V češtině může okouzlený gurmán ocenit práce šéfkuchaře absolutním a zároveň homonymním rýmem: Nemůžu se vynadívat, jak umíš to sele vynadívat.
Vynadívejte se na nadívané sele, kolik jen bude třeba. Ve středověké krčmě Stará Sladovna vám vystrojí opulentní středočeskou hostinu až pro 30 lidí. Jestli je to na vás moc, pohostěte se zatím jen ve čtyřech vybranými zabijačkovými lahůdkami.
Prostor je zařízen v staročeském duchu, hoří tu velké krbiště, plápolají kahánky a louče, vyhrává odpovídající muzika a jídlo vám přinese personál v dobových kostýmech.
Ke staročeským dobrotám si nechte přinést tuplák piva, pohár vína nebo medoviny. Prostudujte podrobně jídelní lístek a příště sdílejte vybranou krmi i netradiční zážitek s dalšími přáteli a kolegy.
Abyste se na návštěvu své chuťové buňky řádně připravili, můžete předtím vyrazit na prohlídku Pivovarnického muzea.
