Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupenky na hudební představení do RockOpery, prvního divadla pro rockery

4,7 / 5 RockOpera Praha Praha - Holešovice  (mapa) 69 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lojzík

Dobrý den, za voucher si mohu vybrat libovolné představení a termín? Toto se zadává kam? V online formuláři jsou pole jen pro kód voucheru a email. Děkuji

Jan Bouša - RockOpera Praha

Zdravím Vás, Lojzíku, děkuejme za Váš zájem o RockOperu Praha. :) Pole pro zadání termínu se ve formuláři ukážou poté, co zaškrtnete pole „Jaký typ dárkového poukazu máte“. Máme různé typy poukazů, je to tedy takový formulář tři v jednom. Hezké Vánoce!

Dana

Dobrý den, koupíte-li si 8 vstupenek v Rock Opeře, tak dostanete 50% slevu: 1 lístek do 1.kategorie stojí 349,–Kč x 8= 2.792,–Kč, tak zaplatíte ještě méně než v akci na Slevomatu (2.799,–Kč).
 http://www.rockopera.cz/vstupenky

Jan Bouša

Dobrý den, Dano,
máte pravdu, nnožstvení slevu 50 % pro 8 a více vstupenek na 1 představení nabízíme celoročně, tím byste výhodu nezískala.

Nicméně při nákupu 8 vstupenek zde na Slevomatu získáte také slevu 50 % a tyto vstupenky pak můžete využít na různá představení (třeba pro 2 osoby na 4 termíny). Je na to připraven i rezervační formulář.

Michaela Rubíková

Dobrý den, chci se zeptat jestli 8 vstupenek lze využít pro 2 osoby na 4 různá představení, nebo to je pro 8 osob na 1 představení?
 Děkuji

Jan Bouša - RockOpera Praha

Dobrý den, Michaelo,
ano, přesně tak to funguje. :) Při nákupu 8 vstupenek získáte slevu 50 % a tyto vstupenky pak můžete využít na různá představení. Je na to připraven i rezervační formulář.
Množstvení slevu 50 % pro 8 a více vstupenek na 1 představení nabízíme celoročně, tím byste výhodu nezískala.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru