Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jízda v novém Lamborghini Huracan a Ferrari Italia s palivem

4,0 / 5 Super Jízda (5 poboček) Vestec  (mapa) 222 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Petra

Dobrý den,
chtěli bychom koupit nějakou jízdu synům a mám několik dotazů.

  1. Jeden z kluků má řidičák, ale druhému bude teprve v únoru 12. Je jízda jako spolujezdec nějakým způsobem omezená věkem? 
  2. V nabídce z osmi variant u některých není napsáno v jakém autě se pojede..to znamená, že si mohou sami na místě vybrat v jakém autě chtějí jet? Nebo je potřeba to upřesnit při rezervaci?
super jizda

Dobrý den, podmínka svezení jako spolujezdec je 12 let nebo 150 cm, což bude syn na jaře splňovat.

Vozidlo vyberete při rezervaci online. U zakoupení není nutné ihned vybrat vůz.

Martin

Dobrý den,
chci se zeptat, kudy vede trasa brněnské 30 minutové jízdy?
Jedná se o jízdu v provozu?

super jizda

Dobrý den,

trasu pro Brno připravujeme. Čekáme na ukončení prací na silnicích kolem Brna, abychom mohl stanovit trasu. Jízda je na běžné komunikaci a dálníci.

Petr

Dobrý den,

chci se zeptat, jestli možnost „Kombinace obou vozidel 2 × 15 min (15 km) včetně paliva (Lamborghini LP–610 + Ferrari F458)“ je jako řidič nebo jestli jako spolujezdec.

Děkuji.

Superjizda

Dobrý den,

Jako ridic

Jana

Dobrý den
Když chci manželovi koupit 15 minut jako řidič v Porsche Cayman tak prostřednictvím online rezervačního systému je nabídka jen v Malackách a Kroměříži,ale já bych to potřebovala v Brně.Můžete mi poradit?Děkuji Jana

super jizda

Dobrý den,

termíny na 2016 připravujeme a toto jsou pouze první vypsané. Další budou postupně následovat do konce února. Není třeba voucher ihned rezervovat. Každý týden budeme přidávat nový termín.

T.

Dobrý den, chtěla bych příteli koupit 15 minut jako řidič v Porsche Cayman. Předpokládám, ze musí nejdříve projít nějakou instruktazi – ta proběhne před jízdou nebo je zapocitana uz do těch 15 minut? Jinak na místě se uz tedy nic nedoplaci? Je možné svést se v autě s nim, kdyz ho bude řídit? Děkuji.

super jizda

Dobrý den,
samozřejmě čas pro instruktáž se do času jízdy nepočítá.

A.

Dobrý den, platí tato nabízená sleva skutečně i pro výjezd z Vestce u Prahy?

Děkuji.

super jizda

Dobrý den,
ano je možné využít voucher i pro jízdy v Praze.

Petr.Z

Dobrý den, chtěl bych tento zážitek koupit pro známého jako dárek. Dostanu nějaký certifikát v obálce nebo něco podobného, aby to šlo věnovat, nebo jakým způsobem se to řeší?

super jizda

Dobrý den, po uhrazení objednávky Vám slevomat.cz zašle elektronicky emailem voucher popř. si můžete při objednání vybrat vzor. Ten si jednoduše vytisknete a darujete. Dále Vám můžeme zaslat elektronicky další vzor. Nejprve nám můsíte zaslat kód zakoupeného voucher. Je také možnost si vyrobit vlastní a zde je důležité uvést kód voucheru a platnost. Takže možnosti je více :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru