Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sushi sety připravené japonským šéfkuchařem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Nellka Kissová

Dobrý den, je možné aby sushi obsahovalo laktozu, popřípadě sojovka? Děkuji

Annie, Sushi Samurai

Krásný den Nello,
přiznáme, že ani po pečlivém studování a ptaní se dodavatelů surovin nevíme. Problém vidíme při přípravě rýže, kde používáme tradiční japonské přísady, včetně rýžového octu a také u semínek sezamu. Případně také u wasabi. Nezlobte se na nás. Ale v tomto případě bych raději nedoporučila si naše lahodné sushi dát.

Annie, Sushi Samurai

Krásný den, součástí každého setu je ta nejlepší sójová omáčka na trhu – značka Kikkoman. Ano. Sushi připravujeme podle původních receptur. Bez jakýchkoliv evropských přísah jako je mouka nebo jiné přísady. Je tedy bezlepkové.

A.

Dobrý den,
je sushi bezlepkové? Předpokládám, že mouku nikde nedáváte, ale chci se raději ujistit. A jakou používáte sójovku?

Slevomat.cz

Krásný den, součástí každého setu je ta nejlepší sójová omáčka na trhu – značka Kikkoman. Ano. Sushi připravujeme podle původních receptur. Bez jakýchkoliv evropských přísah jako je mouka nebo jiné přísady. Je tedy bezlepkové.

Alena

Dobrý den.
Je součástí setu wasabi a sojová omáčka?
Děkuji za odpověď.

Annie, Sushi Samurai

Krásný den Alenko,
součástí každého setu je ta nejlepší sójová omáčka na trhu značky Kikkoman, japonský křen wasabi a nakládaný zázvor. Vše přivážíme z daleké Asie pro autentickou chuť. A samozřejmě jsou tyto nepostradatelné součásti sushi zdarma v ceně.

Romča Petrovičová Knotková

Dobrý den! To určitě, logické to je, ale pro normální lidi jako jsme my :-) Bohužel jsou i tací, kteří prostě chtějí vydělat a Vás nenechají ušetři, tak naúčtují cestu každému zvlášť :( Tak jsem se raději zeptala. Hezký den :-)

Romča Petrovičová Knotková

Dobrý den, když si koupíme 2 sety sushi, které zaplatíme každá zvlášť z jiného účtu, ale budou na jednu adresu, bylo by možno zaplatit jen jednu dopravu?

Liu, Sushi Samurai

Krásné ráno! No určitě. Vždyť je to tak logické! :)

Ivana Stašová

Hezký večer, jsem alergická na avokádo, bylo by možné jej vyměnit za jinou přísadu? Děkuji za odpověď.

Liu, Sushi Samurai

Krásný den paní Ivano,
omlouvám se za delší čekání na odpověď. Vaše zpráva nám zapadla. Ano, je to možné. Například za okurku? Volejte nám prosím při objednávce na 77 444 2222. Dě­kujeme a těšíme se na Vaši objednávku! :)

Radim

Dobry den,

muzu si prosim koupit k Vasemu setu pres slevomat i jiny, dalsi set, ktery doplatim u predani. Chtel bych si neco dokoupit, co nemate na slevomatu.

Cena za dopravu se tim nezmeni?

Dekuji predem za odpoved

Liu, Sushi Samurai

Krásný den Radime,
to není vůbec problém. Naopak, budeme rádi, když si objednáte další set z naší nabídky. Co se týče ceny dopravy je to pak k diskuzi. Většinou už ji pak odpouštíme. :)

Nguyen

Dobrý den,
a cena dopravy do Havířova? Děkuji :-)

Liu, Sushi Samurai

Krásný den,
aktuálně dopravní společnost do Havířova nejezdí. Nicméně zkuste nám zavolat a určitě se domluvíme! :) 77 444 2222

Thuy_Nguyen

to je neni krasni

Liu, Sushi Samurai

Takže je to krásné, že? :)

Liu, Sushi Samurai

Krásný den Danko,
zavolejte nám na tel. číslo 77 444 2222 a pokusíme se domluvit. Buď si od nás objednáte více setů najednou nebo na větší ceně za dopravu. Pak by to šlo i do NJ! :)

Danka Steinová

Dobrý den, je možné sushi dovézt do Nového Jičína? Děkuji

Liu, Sushi Samurai

Krásný den Danko, zavolejte nám na tel. číslo 77 444 2222 a pokusíme se domluvit. Buď si od nás objednáte více setů najednou nebo na větší ceně za dopravu. Pak by to šlo i do NJ! :)

Pavel

Jak už tady přede mnou psal Fanda Ostravak, reálná sleva není 50% jak uvádíte, ale pouze 35%. Bez voucheru objednám set za 399, ale s dopravou v Ostravě zdarma. Tady voucher za 199 + 59 doprava, tedy celková cena 258. A to tedy nedává 50% slevu…

Liu, Sushi Samurai

Krásný den Pavle,
logistiku takového množství objednávek pro tuto akci nám řeší externí společnost, které platíte za onu dopravu na místě. Mrzí nás, že to jinak nejde. Ale stále si myslíme, že i s cenou za dopravu se jedná o luxusní nabídku, která se neodmítá! :)

Renča

Dobrý den, je možná doprava i do obce Pržno?

Liu, Sushi Samurai

Krásný den Reni,
není to lokalita, kterou máme uvedenou v nabídce, ale rádi děláme zákazníkům radost. Takže to půjde. Ale informujte nás prosím alespoň 2 hodiny předem.

Linda

Dobrý den,
Jaká je prosím cena za dopravu do Vřesiny (vedle Poruby) Děkuju

Liu, Sushi Samurai

Krásný večer Lindo,
do Vřesiny je rozvoz tohoto setu za 59 Kč. Je to přece součást Ostravy, alespoň Vaše koupaliště určitě! :)

Фанда Остравак

Sleva je nereálná.
Má být i s rozvozem po Ostravě.
Ne s příplatkem 59 Kč

Liu, Sushi Samurai

Krásný den,
my si to nemyslíme. Všechny sety v nabídce mají od 18ks do 22ks toho nejlahodnějšího sushi. Hůlky, sójová omáčky, zázvor a wasabi jsou v ceně pro 2 osoby. Doprava je prostě další položka, která nás něco stojí. A například cesta do Bohumína nebo Karviné je minimálně na hodinu. Maximální cena i s dopravou je 298 Kč a jsme přesvědčeni, že i tak je to bezkonkurenční nabídka sushi široko daleko… :)

Věra Ožanová

Je možné si sushi vyzvednout i v Ostravě? Nebo dovoz Vratimov, za kolik by byl?
Děkuji za odpověď Ožanová

Liu, Sushi Samurai

Krásný den paní Věro,
za běžných okolností si není možné sushi vyzvednout. Máme sice provozovnu nedaleko Avionu, ale není to restaurace. Tu teprve připravujeme. Do Vratime je rozvoz za 59 Kč. Považujeme ho jako součást Ostravy. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru