Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Stylová selfie tyč s bluetooth dálkovým ovladačem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Boček

Dobrý den,
svorka na mobilní telefon se rozevře až do 8cm, většina MT se do ní pohodlně vejde i s pouzdrem.
S pozdravem
 Boček

Marek

Dobrý den, můžete mi prosím napsat jaké rozměry má hlavice na mobilní telefon, abych věděl, jestli se tam vejde. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, svorka na mobilní telefon se rozevře až do 8cm, většina MT se do ní pohodlně vejde i s pouzdrem. S pozdravem Boček

Boček

Dobrý den,
dálkový ovladač není voděodolný, ale pokud se bojíte zničení vodou, tak jej lze v případě velice silného deště, dát do igelitového sáčku. Pod vodou se tyto věci nepoužívají, protože není mnoho mobilních telefonů, které by se využívaly pro podvodní potápění.
Obyčejný deštík nebo sněžení ovladači neublíží – elektronika je jednoduchá. Navíc ovladač nemá nikde otvor, kudy by voda mohla snadno vstoupit. Nemá nabíjecí konektor, protože baterie je na jedno použití, podobně jako u hodinek. Nedovedu si představit intenzitu deště, která by mohla ovladač zničit.

Pokud si tyč pořídíte a v déšť Vám ovladač zničí, pošlu Vám zdarma nový.

S přátelským pozdravem
 Boček

Kamila Večeřová

Dobrý večer, je dálkový ovladač voděodolný?

Luděk Pospíšil

Dobrý den, je ovládání i na selfie tyči, nebo se musí používat jen bluetooth dálkový ovladač?

Děkuji Vám.

Boček

Dobrý den,
Dálkový ovladač není připevněn k tyči, neboť tyč je určena také na podvodní použití, a tam se ovladače nepoužívají. To, že je ovladač nezávislý, je výhoda, nikoliv slabina produktu.

S pozdravem

 Boček

Boček

Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Všechny 3 držáky jsou součástí balení. Základem je hlavice se stativovým šroubem pro fotoaparáty či kamery. Na tento šroub leze připevnit i svěrku na mobilní telefon nebo držák se dvěma oušky pro připevnění sportovní kamery ve vodotěsném pouzdře. Nemusíte se obávat, žádné další náklady Vám s naší tyčí nevzniknou.

S přátelským pozdravem

Michal Majky

Dobrý den,

rád bych se zeptal, zda jsou držáky, které jsou uvedené na fotografiích také obsahem balení. Nejsou totiž uvedené v popisu, ani že jsou zahrnuty v ceně.

https://slevomat.sgcdn.cz/images/t/440/44/62/4462509-ba7803.webp

Děkuji za odpověď.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru