Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Operace očí nejnovější metodou Relex Smile 3D

4,6 / 5 Oftum Praha - Nusle  (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lenka

Dobrý den, mám –0,5 a –0,75 dioptrie (brýle v zásadě nosím jen na řízení). Je pro mě operace vhodná? Je úprava rohovky tak přesná, abych se po operaci obešla úplně bez brýlí?

Oftum Prague

Dobry den Lenko,
Dekujeme za Vas zajem, operuje se od 0,75 dioptrii, doporucujeme zakoupit si jeden voucher. Pekny den!

Petra

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli je cena konečná (jestli není například započítáno předoperační vyšetření atd) A zda když voucher platí do 31.1 tak musí nejpozději i k tomuto datu dojít k operaci. Děkuji

Oftum Prague

Dobry den Petro, cena operace je konecna, predoperacni vysetreni je hrazeno zvlast, stoji 1000,– Kc. Termin operace jsme ochotni posunout, je nutne ale do konce platnosti voucheru podstoupit vysetreni, abyste v pripade nevhodnosti na zakrok mohla vouchery vratit. Dekujeme a prejeme pekny den!

Tatana Kvacova

dobrý den, mám dioptr. 3 a 1,75 na dálku, je tato operace pro vhodná? dekuji

Oftum

Dobrý den Taťáno, ano operace je vhodná pro uvedené dioptrie. S přáním krásného dne

David

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak dlouho trvá rekonvalescence po operaci a po jaké době se může přejít k operaci druhého oka.
Poté jsem se chtěl zeptat jestli i na tento zákrok poskytujete doživotní záruku. Děkuji David

Oftum

Dobrý den Davide, rekonvalescence trvá 1–2 dny, standardně operujeme obě oči v jeden den. Na zákrok platí doživotní záruka. S přáním hezkého dne.

Matúš

Dobrý den,
mám dioptrie –5.75 a –4.50. Jednou jsem překonal zánět rohovky. Je pro mně operace vhodná? V případe, že operace nebude doporučena, můžu voucher stornovat? Děkuji za odpověď.

Oftum

Dobrý den, vzhledem k zánětu rohovky vhodnost určí předoperační vyšetření. Pokud operace není doporučena, je voucher stornován. S přáním krásného dne

Dana

Mám brýle na blízko, je mi 44 let. Asi je má otázka hloupá, ale myslíte, že v budoucnu bude možné řešit i tento problém operací?
Děkuji za odpověď a přeji mnoho úspěchů.

Oftum Prague


Partner
před 18 minutami



Dobrý den Dano,

co se týče metody Relex Smile, tou se dioptrie na blízko bohužel korigovat nedají. Technologie však postupují rychle dopředu. Mějte se moc hezky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru