Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Až 75 minut pilotem na zkoušku ve sportovním letadle

4,9 / 5 Sportovní lety Hradec Králové (mapa) 70 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Zuzana

Dobry den,

jak dlouho trva u jednotlivych variant cast, kdy je mozno vyzkouset si samotne rizeni?
Zvazuju koupi jako darek a jde mi predevsim o tu cast, ke je mozne letadlo opravdu ridit, ne se jen kochat vyhledem.

Dekuji.

Martin

Dobrý den,
po vzletu nastoupeme do bezpečné výšky cca 300 a více metrů. Letadlo uvedu do cestovního režimu, vysvětlím, jak reaguje řízení a můžete řídit. Čas je zcela individuální a záleží na Vaší zručnosti. Pokud udržíte letadlo v horizontálním letu, nebude Vám nechtěně zatáčet či měnit výšku, můžete řídit cca 80% letu. Let musí být především bezpečný.

Veronika

Dobrý den, je možné voucher vystavit jako dárkový poukaz?

Slevomat.cz

Dobrý den Veroniko,

dárkový voucher můžete jednoduše vytvořit samostatně a vybrat si z několika variant :).

Voucher naleznete ve svém uživatelském [účtu] (https://www.slevomat.cz/ucet/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=ucet)

Po otevření konkrétního voucheru se vám v pravé části obrazovky objeví tlačítko „Vybrat dárkový vzhled“. Na to stačí kliknout a poté si můžete vybrat dárkovou variantu, která se vám líbí. Na voucher můžete i vložit vlastní fotografii a věnování. Na stránce dárkového voucheru najdete také videotipy, jak voucher originálně zabalit. Originální balení doporučujeme, podle naší zkušenosti slaví velký úspěch :).

Pokud byste chtěli voucher nechat vytisknout na kvalitní papír, můžete se zastavit v naší [prodejně] (https://www.slevomat.cz/kontakt#shop/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=prodejna) v OC Nový Smíchov. Voucher vám také zdarma dáme do dárkové
obálky.

Přejeme, ať dárek udělá co největší radost

Nikola

Dobrý den,ráda bych se zeptala, zda je možné po domluvě tento poukaz využít i o víkendu nebo pouze pouze v týdnu. Děkuji

Martin

Dobrý den. Létá se i ve víkendových dnech dle zájmu a možností počasí. Jen květnu už jsou mé časové možnosti trochu omezenější. Vše je možné dle domluvy. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru